Zoals elke keer dat we bij jullie bestellen is het top geregeld. Het eten is heerlijk.

Netjes en verzorgd

Alles netjes verzorgt Tips, Salades zijn vrij vet (volle mayo) wellicht de salades wat meer puur maken of mindere vette mayo achtige producten gebruiken Hetzelfde vlees op 1 schaal is makkelijk en combinatie schalen zien er gezelliger uit. Wellicht de klant de keuze wat de voorkeur is

Super goed

Goed geregeld, goed vlees, lekkere salades en sausjes. Handig in gepakt. Volgende dag netjes opgehaald. Geen zorgen of stress. Mijn aanbevelingen; een extra pan voor de satésaus. Wij stonden op de veld en hadden geen pan bij ons.

Prima levering op afgesproken tijd. Alles TOPKWALITEIT. Aanrader!

Vlees van uitstekende kwaliteit. Sauzen, salades en alle ingrediënten zijn zeer in de smaak gevallen. Enige minpuntje is de BBQ. Duurt heel erg lang voordat diverse soorten vlees uitgeserveerd kunnen worden.

Prima, met ruimte voor verbetering

+ Superfijn dat je een mail en sms krijgt met een link om te checken hoe laat bezorgd wordt en weer opgehaald. En dat deze link regelmatig wordt geüpdatet + Diverse salades, waardoor voldoende variatie + Salades, bestek, netjes verpakt/aangeboden - BBQ niet echt schoon aangeleverd, veel aangekoekte resten erop - Eén kuipje Kruidenboter wat te weinig was voor 10 pers. Hebben zelf Kruidenboter moeten bijkopen

Fantastisch concept!

1,5 week van te voren mijn bestelling online geplaats. Hierover heb ik meerdere herinnerings/bevestigings emails ontvangen met de mogelijkheid mijn bestelling nog aan te passen en de exacte bezorgtijd bij te kunnen houden. Dit was zeer prettig. De barbecue ging makkelijker in elkaar en aan. Het eten zat in zwarte koelboxen met koel elementen waardoor wij geen plek in de koelkast hoefde te maken. Heerlijk, voldoende en goed geregeld. Alles mochten wij vies terug geven. Fantastisch concept! Zonder stress en rotzooi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles heel goed verzorgd, keurig op tijd en echt heerlijk vlees en salades. Kort samengevat: fantastisch!

goed verzorgd

we hadden een grote BBq. Alles goed verzorgd, goede afspraken. Ik ben heel tevreden!

Prima kwaliteit in combinatie met prima service

De serviceverlening vooraf en achteraf is uitstekend, de informatie over de levering, het ophalen is prima verzorgd en adequaat. Bovenal is de kwaliteit en inhoud van het geleverde uitstekend. Het geheel is is prima!

Geweldig!!

Afgelopen weekend voor het eerst gebruikt gemaakt van De Barbecue Boer. Wat een succes, super makkelijk en de kwaliteit was heel goed. Wij hebben genoten en zullen jullie absoluut aanbevelen!

Snelle levering en ophaal service, kwaliteit goed. Betaalbaar. Top

Geweldig. Maakt de beloftes op de site helemaal waar. Lekker en zeker voldoende eten.

Eten was top!

Het eten was netjes en optijd bezorgd

uit stekende service

uit stekende service vlees was perfect gekoeld aan geleverd verder afspraken perfect keurig op tijd ophalen was ook geen probleem het was gewoon uitstekend

Topservice en top eten. Heerlijk

Voor de 3e keer bbq gehad met vlees en salades etc van dde bbq boer. In 1 woord supergoed. Gasten vonden alles heerlijk en goed verzorgd. Zat 17 sept weer een bbq met dit keer het luxe bbq pakket. Zal vast net zo goed goed. We kijken er nu al naar uit. Wij raden iedereen aan om bij de bbq boer te bestellen vanwege goede service en goed eten. Top.

zeer goed verzorgd.

ik werd gebeld dat ze voor de deur stonden er was niemand aanwezig en heb toen uitgelegd wat ze moesten doen om het af te leveren. Dat was prima gegaan

Meer dan perfect!

Levering mooi op tijd. Vlees en vis van zeer goede kwaliteit. Alles wat erbij hoort zoals bestek, borden etc schoon.

Goede services en heerlijke vlees/vis, was top!

Ze denken mee, je kunt nog wijzigingen doorgeven en het eten was heerlijk! Super geregeld allemaal en de buurt was eveneens enthousiast en vroegen al waar ik het had geregeld. Bedankt!

Heerlijke BBQ met vrijwel alles erop en eraan zonder moeite voor de organisator.

Het bestellen van de BBQ ging makkelijk en de medewerkers die ik via de mail of telefoon heb gesproken waren vriendelijk. De BBQ werd in de ochtend geleverd netjes vacuüm verpakt en in koeldozen en met alles erbij. Er werd een kleine uitleg gegeven over het gebruik van de BBQ zelf, maar dit sprak eigenlijk wel voor zich. De ochtend na de BBQ werden alle spullen weer opgehaald. We hebben zelf niks schoon hoeven maken. Het is dus heel makkelijk om op deze manier een BBQ te organiseren. De producten waren lekker en vers en het pakket was zeer compleet. Fijn ook dat je verschillende pakketten naast elkaar kunt bestellen en ook kleine hoeveelheden bijvoorbeeld halal of vega kunt toevoegen (hoeft niet meteen voor 10 personen). Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding ook goed in orde. Één klein minpuntje vond ik de bezorgtijd; 8u in de ochtend, op zondag. Onze bbq begon om 18u. Maar voor hoe weinig moeite het verder kost is dit zeker overkomelijk.

fantastisch complete bbq. helemaal ontzorgd

het scheelde weinig, of ik kon deze positieve review helemaal niet typen... we hebben onze vingers er haast bij opgegeten. De kwaliteit, veelzijdigheid, zo keurig verpakt. ouderwets goede borden en normaal bestek , geweldige service qua halen en brengen, en fijne mensen aan de telefoon als je iets wilt vragen. Tot ziens!

Geweldig!

Goede communicatie, levering op tijd, kwaliteit perfect, hoeveelheid meer dan voldoende.

Uistekende kwaliteit en ruime hoeveelheid

Basispakket bevat 5 van goede kwaliteit zijnde stukken vlees. Verder ruime keuze salades en voldoende stokbrood. Fijne evaring!

De Barbecueboer is een Super boer

De bestelling, begeleiding van ervan en de kwaliteit van de producten zijn van een uitstekend hoog niveau. Ook de tijdafspraken van leveren en ophalen kloppen precies. Bedankt voor jullie service. Hierdoor hebben wij een hele leuke en gezellige middag gehad met het personeel. Gr Wilfred

Geheel ontzorgd door de goede zorgen van de BBQ-boer :-)

Alles is tot in de puntjes geregeld, op tijd geleverd en opgehaald, alleen nog maar genieten !

Topavond met heerlijk eten

De producten werden keurig op tijd bezorgt in mooie koeldozen. Het eten was heel goed.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken