Subliem

Hallo Wij hadden een bbq geregeld voor mijn man die 60 jaar is geworden. In de maand Juni staan we altijd in Groote Keeten op de camping. Ik heb wat gegoogeld en kwam uit bij jullie. De pakketten waren zeer gevarieerd en de salades ook. Dat gaf ons al snel de keus om bij jullie de bestelling te plaatsen. En echt het was ook verrukkelijk en de bezorging was top geregeld. Ook vriendelijke chauffeurs. Even een belletje dat ze eraan komen. Wij geven een dikke 10 en niet om te slijmen maar naar waarheid geschreven.

Perfect geregeld allemaal

Zowel de logistiek als de kwaliteit en de hoeveelheid van de producten was prima. Ik vind altijd dat je met een BBQ altijd eten moet overhouden zodat je zeker weet dat iedereen genoeg heeft kunnen eten. Dit was zeker het geval en ik geniet er nog een paar dagen extra van. Dank je BBQ boer

Alles op tijd bezorgd en goede kwaliteit

Vlees en salades mooi en gekoeld verpakt

Hele fijne service en kwaliteit!

We hadden een BBQ met 45 mensen. Alles werd op tijd geleverd. Inhoud was ruim voldoende. Alles goed verpakt en hygiënisch. Communicatie voornamelijk via mail en sms. Dit is ook heel praktisch gezien wij een bedrijf zijn. Heel prettig dat je de BBQ e.d. niet hoeft schoon te maken en alles weer opgehaald wordt via een track en trace, zodat je precies weet wanneer ze het komen halen. Kortom, top ervaring!

BBQ de Boer, Bedankt voor het bezorgen van de bestelling. De complimenten voor de kwaliteit en hoeveelheid van het eten. Wij en de kinderen (vaderdag) hebben volop genoten van het prima verzorgde eten. Zeker zullen wij in de toekomst mogelijk meerdere keren een beroep op jullie doen. Met Vr gr Arie en Lia Bouman

Fantastisch lekker vlees

We hebben heerlijk genoten van het fantastisch lekkere vlees van de barbequeboer, lekker gekruid en super mals en niks geen droge kip. De salades daar in tegen vonden we alleen erg naar mayonaise smaken en de hoeveelheid daarvan wat aan de kleine kant. De service is zoals aangegeven wordt, alles wordt netjes afgegeven en volgens afspraak geleverd.

Was onze eerste keer maar prima in orde lekker vlees goede salade!! Gaan we zeker nog een keer doen

Zeer goede kwaliteit en voldoende eten . Keurig gebracht op tijd en goede uitleg.

Zeer goede kwaliteit en voldoende eten.

Fantastisch!

Wat een perfecte service! De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en alles was super goed verpakt. Het vlees was echt heerlijk – mals, smaakvol en voldoende!. Wat ook erg fijn is: je hoeft na het eten niet af te wassen, alles is netjes geregeld. Wij hadden ook glutenvrij besteld. Het pakket was apart verpakt en alles zag er netjes en zorgvuldig uit. De glutenvrije producten waren ook erg lekker, echt een pluspunt! Er is eigenlijk maar één klein minpuntje: de salades waren erg weinig. Een extra bakje erbij of grotere porties zou het helemaal af maken. Maar al met al ben ik erg tevreden en ik weet nu al dat ik de volgende keer weer hier bestel. Aanrader!

Top kwaliteit

Onze eerste ervaring met dit bedrijf was uitstekend. Op tijd geleverd. Kwaliteit vlees zeer goed. Netjes verzorgd. Verpakt en voorzien van stickers met de informatie. Genoeg vlees per persoon. Onze jongens zijn echte vleeseters maar kregen niet al het vlees op.

Perfect!

Het was mijn eerste ervaring met een barbecuepakket en ik kan zeggen dat het geweldig was. Ik vond gewoon alles perfect, de bezorgservice, hoe ze alles klaar hadden gezet, en niet te vergeten hoe alles super goed was geregeld in delen, het vlees, de salades, de borden en het bestek waren zeer goed georganiseerd, goede verpakking. Het vlees is erg goed gekruid, de kwaliteit is uitstekend, de sauzen zijn erg lekker en ook de salades zijn erg lekker. Ik kijk uit naar het volgende evenement, zodat ik opnieuw kan bestellen. Hartelijk dank voor de goede zorgen. Tot snel.

geweldig

we hebben bijzonder genoten het heerlijk we hebben besloten om het vaker te doen

Wat een service!!

Wat een toppers, heerlijk vlees en vis en zo vers. Wordt gekoeld gebracht en alles wordt de volgende dag zo weer opgehaald, geweldig ga zo door!!

Perfect voor elkaar!

Alles was top verzorgd. Hele aardige bezorgers die de bbq in elkaar zetten en testen. Eten zag er goed uit. Ook het bezorgen en ophalen verliep perfect en alle informatie voor die tijd, over het bezorgen/ophalen was super duidelijk! Al met al een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!!

Geen barbecueboer maar een barbecuemeester!

Van mij een dikke 9.5 en dat het net géén 10 is heeft te maken met de biefstuk. Bij een aantal zaten veel pezen en dat eet niet lekker. Maar verder perfect!!! Duidelijke site, makkelijk te bestellen, heel veel keuze (ook in extraatjes: wat wil je meer/minder/anders). Hele vriendelijke, duidelijke communicatie via de mail. Op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker. Wat ze beloven doen ze ook, fantastisch! Alles ruim voldoende qua eten, èchte borden en bestek dus geen plastic. En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Daar kun je het zelf niet voor doen. Zeker een aanrader!!

Top geregeld!

Goed vlees, zeer compleet. Veel lekkere, creativieve salades! Afspraak qua levering n ophalen heel handig. Kortom je hebt er zelf geen omkijken naar!

Top! Lekker eten!

Hele goede ervaring! Tijd blok gereserveerd mooi op tijd geleverd! Chauffeur belde dat hij voor de deur stond.. En we hebben heel lekker gegeten. Heerlijke salade! Onze familie dag was er geslaagd!

Heerlijk en compleet

We hadden voor onze verjaardag de BBQ-boer laten komen! Wat een goede verzorging! Vantevoren keurig laten weten hoe laat ze komen, bbq’s werden keurig klaargezet. We hadden vis, vlees en vegetarische pakketten. Alles was heerlijk!!!!

Gemak dient de mens

Makkelijk te bestellen en later nog aan te passen. Tussentijdse updates/reminder over de bestelling. Op tijd geleverd en opgehaald door heel erg vriendelijke bezorgers. En dan was het ook nog genoeg en heel erg lekker!!

Heerlijk vlees, lekkere sausen en salades Goed contact En de gene die ons het vlees bracht een super spontane gozer vrolijk en grappig Kortom waar we ook zitten in Nederland voortaan gaan we bij jullie onze bbq bestellen Bedankt voor alles hè Mike Reemer

Fantastisch. Heerlijk goeie chauffeurs

Voor de 3 de keer een heerlijke barbecue besteld bij de barbecue boer.heerlijke gerechten en voldoende voor iedereen. Dus dubbel en dwars het geld waard. Dus dit jaar komen er nog 2 bestellingen aan

Overheerlijk vlees

De bezorging en uitleg was perfect. Het vlees was van topkwaliteit en super lekker. De sausjes, stokbroden en kruidenboter waren heerlijk en dit alles ruim voldoende aanwezig. De salades waren erg vochtig en eigenlijk net te weinig voor het aantal mensen waarvoor we besteld hadden. We hebben zelf fruit bijgekocht (watermeloen, honingmeloen en aardbeien) en daarmee was het voldoende.

Goed verzorgd top geregeld

BBQ-tje met topkwaliteit

Superfijne service. Alles aan huis gelevert. Bijna op het kwartier nauwkeurige planning van levertijd. Topkwaliteit van alle producten. Zelfs een dag later was het stokbrood nog lekker zacht. Meer dan voldoende van alles. En als perfecte afsluiting eind alles de volgende dag weer opgehaald.

Super goed!

Het vlees was super goed! De salades waren heerlijk! Alles netjes geregeld.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken