Het was uitstekend geregeld en erg lekker!

Heb nog nooit zo’n ontspannen bbq gehad

super

Gemaakte afspraken worden perfect nagekomen en de BBQ smaakte heerlijk. Nergens geen omkijken naar en alles wordt weer opgehaald.

Vers en keurig geregeld qua brengen en ophalen

Wij hebben de BBQ boer als zeer prettig ervaren. Wij hadden met het personeel een BBQ van het werk, hadden de voorkeur tussen 15:00 - 17:30 aangegeven en ze waren ook ruim op tijd. Het eten was super vers, de salades waren uitgebreid en de sauzen en stokbroden waren ook meer dan voldoende. Al met al, een geslaagd feestje!!!

Goede kwaliteit en helemaal compleet

Heel divers aanbod, ook allergeenvrij, veel bijgerechten, makkelijk te bereiken voor vragen. In 1 woord SUPER! Hebben een heerlijke avond gehad.

Subliem

Levering volgens afspraak en uitstekend vlees en vis. Complete service aan huis

Heerlijk en goed verzorgd eten

Keurig afgeleverd en netjes verpakt. Heerlijk gegeten en weer netjes opgehaald.

Heerlijk vlees

De hoeveelheid salades was echt wel heel minimaal Ook de smaak van de koolsalades viel tegen. Aardappelsalade en rundvleessalade en fruit was lekker maar zoals gezegd te weinig. Vlees van prima kwaliteit. Ook bezorging en ophaalservice was too

Helemaal top

Alles gekoeld, en keurig verpakt. Netjes op tijd bezorgd! Kritische noot...als je flinke eters in de groep hebt zitten heb je per persoon net iets te weinig vlees in het pakket zitten en teveel salade. (1 vleespakket meer bestellen is mijn tip!) Voor de rest perfect , ook de kwaliteit van vlees, vis en salades zijn heel goed. Je wordt ontzorgd en dat is super!! Groeten Richard

Zeer goed vlees- en salade-pakket, maar informatie kan veel beter.

Helaas waren de stokbroden niet afgebakken geleverd zoals wel vermeld op de website. De levering van zaterdag werd op zondag opgehaald, terwijl in de brochure staat dat leveringen van vrijdag, zaterdag en zondag op maandag opgehaald zouden worden. Hier is nog verbetering mogelijk.

Goede communicatie over bezorgd tijden en ophaal tijden. Vlees was goed en voldoende.

Perfect scheelde mij heel wat uurtje minder in de keuken te staan Al mis ik wel een pasta salade in de keuze s

Geweldig!

Bedrijf dat goede producten levert en duidelijke afspraken maakt!

Goed, maar net genoeg.

De service en kwaliteit van het vlees is prima. Voor de grote eters is het vlees wat aan de kleine kant. Hamburgers waren wat aan de kleine kant, je verwacht een hamburger die net zo groot is als het meegeleverde broodje.

Super service en kwaliteit

Prima en gemakkelijk een BBQ geregeld. Bestellen en leveren gingen zonder problemen. Vriendelijke bezorger.

Heerlijk eten en goede service

We hebben veel complimenten gekregen over de kwaliteit en de uitstraling van het eten. Zeker een aanrader als je zelf ook graag wilt genieten van een feestje!

Super lekker en goede service

Het enige min punt was dat de bbq zelf niet schoon gemaakt was bij aflevering. Deze hebben we eerst zelf schoon gemaakt omdat er alleen maar vlam vanaf kwam door aangekoekt vet.

GEWELDIG

Voor de tweede maal in zes weken de bbq besteld. In een woord geweldig, bezorg-en ophaaltijd zoals gemeld, prima op tijd. Heerlijk vers vlees, lekkere salades, veel stokbrood, kruidenboter, saté saus, alles smaakt uitstekend. Ruimschoots voldoende van alles. Zal bij de volgende party zeker weer bestellen.

goede service, volgens afspraak!

al meerdere keren besteld bij De Barbecueboer. goede kwaliteit vlees alles weer volgens afspraak en voldoende voor iedereen. zeker voor herhaling vatbaar!!!

Heerlijk eten ook de salades! En de gasBBQ is makkelijk te bedienen. Dus kortom een geweldig tuinfeest gehad. Ik zou iedereen jullie aanbevelen!

Wat een gemak en genot

Dit is wat je wil. En die waarbij het verstrekken makkelijk gaat en de betaling goed geregeld is. Dat wordt je uitstekend op de hoogte gehouden en de aflevering wordt enkele dagen vooraf goed en nauwkeurig afgegeven. De chauffeur heeft alles netjes afgegeven en legt het gebruik van de bbq's goed uit. Alles is keurig verpakt en het goed verzorgd. En dan natuurlijk het belangrijkste..... Het eten is heerlijk en de gasten hebben genoten van het vlees, vis, salades en brood. De volgende dag wordt alles weer opgehaald. Je hoeft zelf niets schoon te maken. Wat een gemak en wat een genot. Dit is een aanrader!

Goed verzorgd en compleet

De bbq was voortreffelijk. Netjes alles verpakt in aparte bakken. Hoeveelheid salades, saus en vlees was genoeg. Niet te groot of te dikke stukken vlees. Lekkere marinade op de satéstokjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Kortom een van de betere bbq service. Enige minpuntje is dat de bbq redelijk vroeg werd opgehaald de volgende dag. Wat over is qua vlees wilde we als lunch bakken maar dat ging helaas niet.

Kwaliteit goed, hoeveelheid liet wat Te wensen over.

Via via bij de Bbq boer terecht gekomen. We moesten namelijk een buurt bbq organiseren. Via de site alles besteld en dat verliep perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er bezorgd en opgehaald wordt door middel van appje en mail. Het vlees was kwalitatief heel goed. Ook de salades en stokbrood waren erg lekker. We hebben genoten. We kijken uit naar de volgende buurt bbq Bbq boer ga zo door! Lieve groet uit Ochten!

Kon niet beter

Heerlijke vlees en vis. Super lekkere salade en echt genoeg van alles. Bezorging op tijd en vriendelijk. We konden ons mede daardoor geen betere avond wensen!

Mooie pakketten

Nette levering,wordt duidelijk aan gegeven op tijd hoelaat en wanneer.Alles zeer netjes verzorgt.

Famtasties

Prima verzorgt, lekker en voldoende te eten. Allemaal tevreden gasten

De beste BBQ boer van Nederland.

Er zijn vele BBQ boeren in Nederland. Dit is en blijft toch echt de beste!! Uitstekend verzorgd, smaakt heerlijk en er blijft niks over. Goed teken dus.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken