Goed geregeld

Heerljke barbecue gehad afgelopen zaterdag. Alles was ruimschoots aanwezig.

Prima geregeld en inmiddels de ervaring dat je ervan op aan kunt dat afspraken ook nagekomen worden. Volgend jaar weer!

Goede kwaliteit vlees, heerlijke salades, kortom voor herhaling vatbaar.

Barbecue geregeld voor 15 personen Door de goede recensies, durfden wij het aan. We hadden nog nooit van Barbecue Boer gehoord Gewoon gegoogled. 1 dag van te voren kregen we bericht, wanneer het zou worden vezorgd. Je hoeft er dus niet de hele dag voor thuis te blijven. Het werd ook keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Ook weer op tijd gehaald. Grote Barbecue, alles luchtdicht verpakt. Folder werd erbij geleverd met allergen informatie. Ik wou kwaliteit voor mij geld, heb me daarom bij de barbecueboer aangemeld

Goede service heerlijk verzorgd

Bezorging was netjes op tijd.goede service.grnoeg vlees salades.smaakre super allemaal.voor herhaling vatbaar.

Fantastisch!!

Wat was dit goed geregeld. Wij zijn meer dan tevreden!!! Eten was erg goed , goed verpakt. Er was genoeg voor 20 personen. Al met al , dit was niet de laatste keer dat we van de BarbecueBoer gebruik maken!!!!!

Fantastisch geregeld en goed vlees

De BBQ boer doet zijn naam eigenlijk geen eer aan. Het had gewoon de BBQ Lord moeten heten. Echt geen boer. Alles keurig met berichten vooraf en achteraf omtrent het bezordmoment en afhaalmoment. Echt een topper voor de bbq. Zeker voor herhaling vatbaar.

Boven verwachting!

Tijdens het zoeken naar een BBQ cateraar kwam ik op de site van de BBQ en buffettenboer. Na overleg met mede bewoners van de woongroep waar ik woon contact opgenomen en gister genoten van een uitstekend verzorgde BBQ. Levering: keurig en precies op tijd. Bezorger: uiterst vriendelijk en bereidwillig. Geleverde vlees, salades, brood, sausen, kruidenboter: perfect in orde!! Wij kijken nu al uit naar volgende bestelling. Dan gaan we de buffetten proberen. ☺

alles was even lekker.

prima verzorgd

Heerlijk vlees en salades

Wat mij betreft een aanrader, lekker vlees, lekkere salades, broodjes en stokbrood. Alles wordt gebracht en de volgende dag opgehaald. Je hoeft niets af te wassen. Ik heb al vaker besteld en tot nu nog niet teleurgesteld geweest.

Prima voor elkaar alles en voldoende!

Jammer dat 1 barbecue steeds uit ging. Gelukkig konden we bij een bevriende horecaondernemer een andere lenen.

In een woord geweldig,

Kwaliteit, van salades ev vlees geweldig, volgende van alles aanwezig.

Onbezorgd

Goed geregeld en lekker eten. En mee denkend naar de klant toe. Ik zeg voor herhaling vat baar.

Lekker eten en top verzorgd.

Vlees, salades, sausjes dik voor elkaar. Was ruim voldoende en iedereen heeft heerlijk gegeten.

Zeer goed verzorgde en smakelijke barbecue gehad.

Superhandig te weten wanneer het gebracht en gehaald werd. Zeker Goede inschatting qua vlees, saus en salades. Het was echt voldoende. Heerlijk dat alles zo netjes en vers verpakt was. Kortom, dankzij de BarbecueBoer hadden wij een geslaagde straatbarbecue.

Heerlijk vlees en goed verzorgd. Een echte aanrader.

Van begin tot het eind super geregeld, Lekker vlees goede salades meer dan genoeg,

Inmiddels al voor de derde of vierde keer bij jullie besteld De buurt bbq met ongeveer 30 personen. Alles netjes verzorgd geleverd. Prima kwaliteit vlees en ook salades zijn goed. Ook met zo'n groep ruim voldoende er blijft altijd wel wat over. Kortom een aanrader om bij de bbq Boer te bestellen!!

Keurig op tijd. Goed vlees.

Fantastisch ontzorgd!

Een bestelling bij de barbecue boer ontzorgd fantastisch! Er is meegedacht en de communicatie is plezierig. Een mail en een sms met bezorg- en ophaaltijden en alles zo compleet en goed verpakt. We hebben heerlijk gegeten en ook voor de persoon met coeliakie was t perfect, lees: geen buikpijn.. :-) dank jullie wel en tot een volgende keer!

Helemaal GEWELDIG GEWELDIG

Het bestellen gaat heel simpel. Je word ruim op tijd geïnformeerd wanneer BBQboer de bestelling komt brengen. Het vlees is van zeer goede kwaliteit en smaakt fantastisch, zo ook de salades en stokbrood sausen ruim voldoende. GEWELDIG Voor de tweede keer kregen we het vlees niet op. BBQboer een echte aanrader.

Goed geregeld en goede kwaliteit

Netjes op de tijd afgeleverd met goede uitleg. Vlees was goed en de salades en het stokbrood ook!

Wij hadden een supervriendelijk bezorger. Wij vonden alleen voor de hoeveelheid personen de fruitsalade iets aan de krappe kant. Maar voor de rest prima. Vr gr Freek Boon

Goed geregeld

Alles was tip top in orde. Alleen waren we iets minder fan van al het verpakking materiaal. Het zat zo goed ingeseald dat je de verpakkingen niet met de hand open kon krijgen, er moest echt een schaar aan te pas komen. Verder waren de salades lekker en het vlees en de vis van goede kwaliteit. We hebben genoten en iedereen was goed voorzien.

ik ben student en heb deze week een hoop worsten gehad, maar dit waren van alle worsten toch echt wel de beste, complimenten!

Geweldig !!

Goed geregeld, goed vlees , alles was lekker. Alleen de pinda saus vond ik niet lekker, daar heb ik zelf een draai aan gegeven.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken