GEWELDIG!!

Prima verzorgde bbq! Borden,bestek,bbq, alles erbij! Vlees, meerdere salades en sauzen, stokbroden, kortom ,makkelijker kan je het niet hebben! Zéker voor herhaling vatbaar!

Goed & gemakkelijk!

Correcte bezorging, goed en voldoende vlees, salade & stokbrood. Het ontzorgd worden is erg prettig! De vieze vaat en bbq nemen ze weer mee. De bbq ging moeizaam aan en meerdere keren weer uit. Dat was wat onhandig maar mocht de pret niet drukken :)

Was heerlijk en goed verzorgd

Wij waren dik tevreden en kregen veel complimenten. Het vlees was heerlijk, en wij vonden het fantastisch dat de salades en het fruit vers gemaakt waren.

In een woord super

De verzorging, levering was super geregeld, Het eten was smaakvol en zeer hygienisch verpakt, heel fijn Mensen waren zeer tevreden

Supergoed

Al vele malen bij jullie besteld super goed alles geregeld ,mede door jullie was onze huwelijksdag een mooie dag om op terug te kijken

Het was een succes en het eten heerlijk. Alleen jammer dat er al 1 bord kapot was bij levering. Verder zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijk!

We hebben goed gegeten van het basismenu met 28 man. Hadden zelfs nog vlees over. Het enige nadelige was dat het brood wat zachter was, vond niet iedereen lekker. Zo heerlijk dat alles gebracht wordt en dat je alles kan meegeven weer.

super!

goede levering, stipt op de afgesproken tijd gelverd. super lekker, en ik had de BBQ voor 16 man, en geen ongetogen woord. De biefstuk vond iedereen het lekkerst. ook met ophalen werd ik eerst netjes gebeld of ik thuis was. Nogmaals: MEGA goede service!

Top meer dan genoeg,lekker makkelijk

Super lekker meer dan genoeg aflevering prima

Weer heel goed

Keurig op tijd bezorgd Prima verzorgd Heerlijk gegeten ruim voldoende van alles. We vertellen het aan iedereen die het horen wil

erg goed verzorgd,

alles was goed verzorgd en het eten was heerlijk,

Alles is op tijd geleverd, goede uitleg en alles is voldoende. Enig klein minpuntje dat er 1 bakje kruiden boter was voor 10 personen.

Super goede service,vlees is goede kwaliteit, alles zit erbij wat je nodig bent en wij hebben alleen maar lovende reacties gehad dat het zo goed en lekker was allemaal.

Goed verzorgd

Vlees was heerlijk mals echt genoten! Alleen de hamburgers waren klein op de broodjes. Als de broodjes kleiner waren geweest hadden we dit niet gemerkt.

Bezorging prima op de afgesproken tijd. Verzorging eten uitstekend. Kwaliteit en smaak kan niet beter. Alleen te weinig pindasaus. Terug prima op tijd

Het wordt netjes bezorgd alles klopt en het vlees was prima We hebben heerlijk gegeten en je hoef geen afwas te doen alles afgespoeld en zo terug gegeven de andere dag weer netjes opgehaald Het is voor herhaling vatbaar als we weer een feestje hebben

Een heerlijke, uitgebreide, ruimschootse ervaring!

Na een snelle bestelling via internet en een makkelijke aanpassing een paar dagen later kregen wij keurig op tijd de spullen aangeleverd. Een gevarieerd aanbod van salades, vlees en vega wat ruimschoots genoeg was voor onze groep van 18 personen. De onverwacht meegeleverde borden en bestek waren een welkome aanvulling. Het feit dat we de spullen vuil konden terug geven maakt dat het feestje niet met onnodig opruimen vroegtijdig hoefde te worden afgebroken.

Heerlijk eten, goede service

Het eten was meer dan voldoende, erg lekker en goede service. Enige kleine minpuntje was dar ik de kruidenboter in verhouding met de rest een beetje weinig vond. Vrienden waren zo enthousiast dat ze voor a.s. vrijdag dit ook gaan bestellen met hun familie.

Geweldige BBQ, top service

De BBQ werd netjes bezorgt en gehaald op ons vakantie adres. Prima pakket. Vlees, broodjes, salades en sauzen top, qua smaak en hoeveelheid.

Super voor elkaar

Alles geregeld voor een mooie prijs en geen gedoe.

Goed, voldoende, prettige bezorger die bbq opstelt en demonstreert

Goede barbecue!

Goede porties en lekker vlees! Onze barbecue is geslaagd!

Heerlijk vlees en salades en groot gemak

Het vlees was perfect, heerlijke aardappelsalade en huzarensalade. Rauwkostsalade was een beetje hard, maar lekker can smaak. Het enige minpuntje was de bbq zelf die niet overal goed brandde. Rooster was prima schoon, maar daaronder minder. Leek alsof deel van de branders verstopt waren

Makkelijke communicatie en goed gegeten!

Wij zijn heel erg tevreden over de barbecue boer! We hebben lekker gegeten en er werd schappelijk gedaan over de ophaaltijd. Voor herhaling vatbaar!

Heel erg lekker.

Zeer goede vlees en vis schotels ontzettend lekker. Goed gemarineerd. goede bbq werkte zeer goed. bezorger sloot de gasslang aan en heeft even een uitleg gegeven. Alles heel goed geregeld. Ga zo door!!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken