Super goed voor elkaar en heerlijk vlees

Fijne ervaring wordt bezorgd en weer opgehaald.

Topkwaliteit, nul stress, gewoon genieten!

Wat een feest! Gisteren genoten we met het hele gezin van een heerlijke en perfect verzorgde BBQ, volledig geregeld door De BBQ Boer. Vanaf het moment van bestellen tot het ophalen van de gebruikte spullen verliep alles vlekkeloos. Duidelijke communicatie via mail én sms, en alles werd op het afgesproken tijdstip geleverd – inclusief borden, bestek en zelfs de BBQ zelf. We hadden een gemengd gezelschap, dus kozen we voor een combinatie van vlees, vis én vegetarische opties. Iedereen was onder de indruk van de kwaliteit én de variatie. De zalm was perfect gekruid, het vlees mals en sappig, en zelfs de vegetariërs (die vaak genoegen moeten nemen met een saaie burger) kwamen ruimschoots aan hun trekken. En het mooiste? Geen stress of gedoe achteraf. De volgende dag werd alles netjes weer opgehaald. Geen afwas, geen rommel – alleen maar mooie herinneringen. Dankzij De BBQ Boer konden wij ons volledig richten op het samenzijn. Als het aan ons ligt: dit doen we vaker. En wie weet winnen we die volgende BBQ...

Helemaal top

Tweede keer bij hun besteld. Alles wordt netjes geleverd en duidelijke instructies. vlees was echt heerlijk. Wij hebben zo op een makkelijke manier met 22 man kunnen bbqen. Alles wordt verzorgd en dus geen stress van boodschappen en afwas.

Top geregeld

Heerlijke bbq. Super compleet.

Superlekker goed service

Van alles ruim voldoende en super lekker, goede kwaliteit van vlees, goede variatie van lekkere salades, Volgens afspraak op tijd geleverd, en afgehaald. Op het laatste moment nog n aanpassing van het aantal personen, meteen werd aangepast en in 2 dagen ook financieel afgehandeld. KORTOM SUPER.

Goede service, zorgeloos barbecuen!

Via de website is het bestellen erg eenvoudig. De ervaring leert dat er p.p. genoeg eten in de pakketten zit, zonder dat er heel veel overblijft. Precies goed dus. Borden, bestek, alles zit erbij. De dag na de barbecue komt men de boel ophalen en is alles snel weer opgeruimd. Helemaal top!

Geweldig verzorgde barbecue. Wij konden echt een feestje ervan maken.

Contact verliep moeiteloos. Uitgebreide keuze met voor elk wat wils. Avond van te voren kregen wij een tijdsvenster door voor het bezorgen. De bezorger was perfect op tijd en zeer vriendelijk. Heeft de spullen op de juiste plaats gebracht, de barbecue aangesloten en nog wat tips gegeven. Het vlees, de salades, sauzen, brood en kruidenboter waren zeer smakelijk. Alles netjes in goede koelboxen geleverd. Wij hebben een geweldige barbecue gehad.

Fantastisch geregeld, prima communicatie en info, van begin bestelling, tot de afhandeling, eten sausen, salades ruim voldoende en ontzettend lekker, kortom zeker een aanbeveling waard, super, dank je wel....

Prima. Goed verzorgd lekker gegeten

Aan een ieder die mij zou vragen. Waar heb jij de bbq besteld. Dan geef ik jullie naam en website door. Alles netjes verzorgd ieder had genoeg te eten en vonden het allemaal erg lekker. Al met al zeer te vrede. Een dikke 10.

Gisteren 26/7 een barbecue voor de ouderen georganiseerd, het was weer top verzorgd. Alles net in koelboxen en vlees en alles wat er bij zit dicht geseald. De oudjes hebben gesmuld, zelf jullie toetjes zijn heerlijk. Dank jullie wel voor de top service. Een dikke 10

Geen BBQ zonder dit team!

Geen BBQ zonder dit team! Stuk voor stuk toppers die er alles aan doen om jouw outdoor cooking avontuur tot een super succes te maken. Wat is het geheim van een goede barbecue? Om iedere keer weer perfect te BBQ'en, moet je vooral zich houden aan de volgende punten: Selecteer ingrediënten van goede kwaliteit of zorg dat je in contact komt met uiteraard het Bbq Boer team, Gebruik de juiste gereedschappen en apparatuur( uiteraard via de Barbecue Boer) Zorg voor een balans in smaken door het zorgvuldig gebruiken van kruiden en marinades( uiteraard via de Barbecue Boer), Zorg voor een constante kooktemperatuur, beheers de kunst van timing, begrijp hoe belangrijk het is om vlees na het koken te laten rusten. Bij Bbq gaat het niet alleen om het eten; het gaat om de liefde en passie die in elke hap zit . Er zit iets magisch in de combinatie van rook, vuur en perfect gegrild vlees of vis.

Meer dan geweldig

We hebben al vaak bij de BBQboer besteld. Voor de buurtbewoners en privé. Is het voor groot gezelschap of klein(6) personen, het is altijd SUPER. Goed verzorgt, meer dan voldoende, heerlijk. Ook de bezorging is heel goed!!! Onze volgende bestelling voor de buurt komt er binnenkort aan.

Fantastich,

Wij hebben dit met al mijn collega´s geweldig ervaren alles was aanwezig en smaakte heerlijk, Bedankt voor alles

Super service en goede kwaliteit vlees.

Een een prettige ervaring met de bbq boer gehad. Een uitstekende communicatie over de lever en ophaaltijden. Daarnaast zijn het vlees en de salades van prima kwaliteit.

Met de BarbecueBoer geen geouwehoer!!

Alles prima en netjes op tijd bezorgd. Vlees en salade ook netjes ingepakt en verzorgd.

Goed geregeld, lekker eten en prima service!

Alweer een fijne BBQ gehad. Voor de eerste keer was er even iets misgegaan bij de bezorging, er was een doos in de bus achtergebleven. Die werd echter op eigen initiatief van de chaffeur (dus zonder dat wij het gemerkt hadden) ruim op tijd nabezorgd. Prima geregeld! En alles smaakt weer exellent!

Geweldige ervaring!

Wij bestellen elk jaar een BBQ voor minimaal 20 a 25 personen. Dit om te vieren dat wij met onze stichting heel veel mensen hebben kunnen helpen die in armoede leven. Onze vrijwilligers zijn goud en een afsluiting van het jaar vieren we met de BBQ Boer. Keurig verzorgd, lekker en ruim voldoende. Wij bestellen volgend jaar weer bij dit fijne bedrijf.

Goede service. Logistiek top van leveren tm het ophalen super duidelijk en goed geregeld. Het geleverde eten is super, gied vlees, goede bijgerechten echt voor herhaling vatbaar.

Goede service en communicatie

Gebruiksvriendelijke website en communicatie zijn heel goed. Compleet pakket. Persoonlijk vond ik de hamburgers wat minder, maar de rest van het vlees en de salades was prima.

Voor de tweede keer was alles perfect geregeld

De kwaliteit is uitstekend en er was ruim voldoende. Enige minpuntje vonden wij de gasbarbeque. Hij is gewoon te klein als je met 22 mensen wil bbq-en. Het feest was, mede door jullie, zeer geslaagd!!

Superrrrrrrr

Alles tot in de puntjes verzorgd. Complimenten van mijn gasten voor het heerlijke eten.

Perfect verzorgd

Dit was al de vijfde keer dat we hier besteld hebben en het was weer tot in de puntjes verzorgd. Goed vlees, geen kleine stukjes, lekker stokbrood, heerlijke salades en sauzen. Ook het bezorgen en ophalen van de spullen wordt heel duidelijk gecommuniceerd. Ideaal dat alles vuil retour mag. Ook een goed formaat bbq waar je makkelijk voor 15 man tegelijk op kan bereiden. Voor ons nooit een andere leverancier!

Alles was zeer goed. Vlees was heel mals

Vlees was lekker mals en bijgerechten waren ook zeer goed. Voor herhaling vatbaar

Wederom volledig ontzorgd en genoten van een overheerlijke bbq. Veel keus, goede kwaliteit, goede informatie over ophalen en afleveren; gewoon super tevreden! Al jaren onze huisleverancier voor de burenbbq!

Goede bezorging, heerlijk vlees/vis

Het bestelproces is duidelijk en overzichtelijk. De mogelijkheid om de bestelling later aan te passen is heel prettig, voor als het aantal eters wijzigt. De bezorging is keurig verlopen en afgegeven op de afgesproken plaats. Alle spullen zitten in mooie kratten waarin het eten en de sauzen koel blijven. Vlees/vis zit in handige afgesloten bakken, goed gescheiden van elkaar. Ook het ophalen van de spullen ging zonder problemen. Heel fijn om niet de afwas te hoeven doen of de barbecue te hoeven schoonmaken. Al met al topservice!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken