BBQ Boer heeft bijgedragen aan een fantastisch feestje

Begint met erg vriendelijk personeel die alles komen brengen, uitleggen en ophalen. Alles was netjes verpakt en in koelkratten verpakt. Heerlijk vlees en salades, iedereen heeft er van genoten. En..Geen afwas maar alles werd weer netjes opgehaald. Volgende keer dat we een grote BBQ doen zeker weer.

Heerlijk vlees en goed verzorgd

Informatievoorziening over specifieke bezorgtijd kwam eind vd. middag, voor de volgende dag. Het is fijner als dit wat eerder op de dag wordt gecommuniceerd. Verder was de bezorging goed, en erg prettig dat de producten in koelboxen worden bezorgd die koel blijven. Hoeveelheid was ook prima.

Super!!!!!

Dit was voor ons niet de eerste ervaring met de BBQ boer en de kwaliteit en service is gelijk gebleven. Alles netjes conform afspraak, je wordt goed op de hoogte gehouden. Tot service en top kwaliteit. Zakelijk gezien ook hele goede ervaring met de buffettenboer. Dit was zeker niet de laatste keer!!

Bbq met vrienden..altijd gezellig en 1x per jaar. En kritische eters met z'n allen bij elkaar. Het was een gok, we doen het eens via deze weg...als het niets is hebben we pech. Maar alles was super lekker en op tijd gebracht. Het was nog beter dan ik had verwacht. Volgende keer bestellen we dus weer!!

prima service

mede dankzij deze goed verzorgde BBQ is het gezellig afsluiten van het seizoen van dart-team de Skullies een voltreffer in de Bull.

perfect...

top heb mijn vrienden en fam geadviseert om als ze gaan bbq bij jullielangs te gaan.

Onbezorgd lekker

Wat is er nu fijner dan je bbq spullen aangeleverd krijgen, dan gezellig met zijn alle eten en daarna de hele boel weer laten ophalen. Echte aanrader! Voldoende salade, genoeg stokbrood en heerlijk vlees. Echt waar voor je geld, heel belangrijk in deze dure tijden. En het personeel is ook zeer vriendelijk. BBQ Boer bedankt voor de geslaagde BBQ.

Heerlijk , goed vlees , vis voortreffelijk, heerlijke salades en vers stokbrood

Voortreffelijk!! Geen afwas en de bbq mag gebruikt weer ingeleverd worden ….

Super goede kwaliteit en alles perfect geregeld.

Nog geen ervaring gehad en de eerste ervaring is meer dan positief. Goede kwaliteit vlees en alles is goed verpakt. Goed en duidelijke. Absolute aanrader!

Geweldig geregeld

Alles was fantastisch geregeld. Alle spulletjes mooi op tijd gebracht door een vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk, iedereen was blij. In de ochtend alles weer netjes opgehaald. Zeker een aanrader!

Makkelijk- heerlijk- genieten

Lekker goed verzorgd

Lekker mooi op tijd aardige jongens van de bezorg en ophaal

Het was fantastisch, geen enkel puntje van kritiek!!

Raad dit iedereen gelijk aan! Was geweldig!!

Prima op tijd en goede kwaliteit

Perfecte aflevering en ophalen. Waarom nog zelf regelen? De bbq ontneemt je al je zorgen rondom een bbq feest. En nog betaalbaar ook!

Ieder jaar opnieuw een terugkerend feestje

Telkens in augustus vier ik mijn verjaardag tijdens de familieweek. Dit vieren wij elk jaar opnieuw ergens in Nederland en elk jaar opnieuw verzorgt De Barbecue Boer onze barbecue. Jaar op jaar zeer goed verzorgd, aan alles is gedacht en de service is top . Enne, je hoeft niet af te wassen; maar ja: met een handvol vrouwen geen kans dus schoon weer ingeleverd. Chapeau, ga zo door en tot volgend jaar maar weer .

Heerlijk

Eten geweldig communicatie slecht er ontbrak iets gebeld zou terug gebeld worden dat is nooit gebeurd maar de rest was uitstekend zeker weer een keer bestellen

Voor herhaling vatbaar!

Met gemak alles kunnen bestellen en zelfs nog kunnen aanvullen, een paar dagen voor bezorging. Levering op tijd, netjes, goed verpakt en klantvriendelijk. Ophalen nog beter, geen schoonmaak gewoon neerzetten voor de deur en alles wordt weer meegenomen. Porties vlees/vis zijn voldoende en van goede kwaliteit. We zien ook de mogelijkheid van buffetten op jullie site. We weten bij wie we moeten zijn als we wat nodig hebben op één van deze gebieden. Site aangemerkt als favoriet op de laptop.

Fantastisch geregeld en heerlijk gegeten!

Fijne website om gemakkelijk je bestelling t plaatsen. Vervolgens netjes op tijd gebracht en heerlijk gegeten! Betaalbaar, lekker en gemakkelijk.

Uitstekend verzorgd en dikke aanrader!!

Er is een dag van te voren duidelijk gecommuniceerd hoelaat de spullen geleverd zouden worden. De spullen zijn super netjes en in grote hoeveelheid aangeleverd en met duidelijk instructieboek van hoe alles werkt en wat er in het pakket zit. De bbq is tot in de puntjes verzorgd echt en de verhouding eten is meer dan genoeg voor het aantal gasten die je ontvangt! Al met al zou ik het zeker aanraden!

Trilogie voltooid

Voor het derde achtereenvolgende jaar hebben we onze familie barbecue laten verzorgen door De BarbecueBoer. Evenals voorgaande jaren kunnen we terugkijken op een uiterst geslaagde middag. Dit is niet alleen te danken aan het goede weer, maar vooral ook aan de BarbecueBoer. Gemakkelijk te bestellen. Goede en duidelijke info en service ophalen en brengen. Gevarieerd vlees, salades, saus en brood. van uitstekende kwaliteit. De afwas kun je overslaan. Echt een aanrader!

Geweldig lekker en super service!

Weer genoten van een heerlijke barbecue en keurig op tijd bezorgd! Ook de buren met enorme allergie hebben genoten! Wat een afwisselend menu voor hen, dat hadden ze wel eens anders meegemaakt!

Makkelijk,goed, betrouwbaar, correct

Het vlees was erg goed en lekker, de salades ook, alleen de rauwkost salades waren niet erg lekker. Ze waren erg flauw van smaak en niet gekruid.

Zeer slecht geregeld

Bbq boer Barneveld zit niet in Barneveld en heeft geen bezoek adres. Juist gekozen voor lokaal voor korte lijnen. Dit is niet het geval. Ook telefonisch kom je bij een telefoon centrale. Vanmorgen kwam onze bestling op tijd echter bij controle bleek de helft te missen. Nu 3 keer gebeld msar wordt niet terug gebeld. Dit is eens en nooit meer!@@

Als je nou een makkelijke bbq willen hebben,is dit het adres

Optijd geleverd en bbq aangesloten en gecontroleerd, Vlees en salades etc top En op tijd weer retour

Geweldig vlees

Bezorging en ophalen geweldig vriendelijk jongens De verpakking super Vlees was geweldig geweldig stokbrood ook super Enkele salades vonden we minder.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken