Goede kwaliteit en alles goed geregeld

Salades zouden iets ruimer mogen

Wat een fantastische bbq!

Via de BarbecueBoer een heerlijke bbq geregeld voor ons bedrijf. Goede communicatie over de bezorging en het ophalen. Kwalitatief heel erg goed en er was meer dan genoeg. Erg uitgebreid met verschillende salades en ook genoeg sauzen etc. Alleen maar complimenten!

Overtreffende kwaliteits- versus prijsverhouding

Samen met mijn twee afdelingen waar ik verantwoordleijk voor ben hebben wij genoten van de kwaliteit van de bestelde menu's.

Totaalpakket!

Alles volgens afspraak, keurig verzorgd en compleet! Salades waren heerlijk, hoeveelheid aan magere kant.

Fantastische alles goed geregeld.

Mooi op tijd met bezorgen vlees was top en meer dan voldoende . Salades waren ook top 1 min puntje te weinig kruiden boter veder alles top meer dan tevreden

Prima verzorgd.

Bestelde barbecuepakket werd keurig op de afgesproken tijd geleverd. Het vlees en de vis waren erg lekker, de salades vers en het stokbrood was heerlijk nadat we het hadden opgewarmd in de oven. Kortom…een aanrader! Ook de gebruikte spullen werden keurig op de afgesproken tijd weer opgehaald.

alles was heerlijk!!

vlees en salades heerlijk, alles echt vers, brood ook superlekker. Alleen mogen de salades wat meer zijn en ook1 bakje kruidenboter was wat weinig voor 6 personen. Supervriendelijke bezorgers en een goede uitleg bij de bbq.

Prima verzorgde bbq

Op woensdag besteld en op zaterdag geleverd. Genoeg vlees en ook lekker vlees. Salades, satésaus, knoflookboter en stokbrood wat aan de krappe kant (voor 8 personen), wel heel goed aan diversiteit en ook goed verzorgd. Bbq werkte goed. Ook erg fijn dat we alles zo weer terug konden leveren in de kratten, zonder iets schoon te maken. Wij hebben een heerlijke avond gehad.

Dik tevreden over de bezorging en kwaliteit eten.

Goede ervaring opgedaan bij een vorige levering dus keuze was snel genomen. Van alles was ruim voldoende aanwezig. Zeker bij iedereen aan te bevelen.

Er was genoeg te eten. En het was goed vlees.

Dit was de tweede keer. En weer is alles goed. Er was genoeg voor iedereen.

Heerlijk

Voor het eerst bij de barbecueboer besteld. Fijne levering, duidelijke uitleg en heerlijk eten. Goede via en vleesstukken. Ook de verschillende salades en het brood was heerlijk. Wat er naar mijn idee nog anders kan is; iets meer kruidenboter voor op het stokbrood en qua communicatie was het soms wat lastig (dit gezien het afleveradres verandert was en dit voor veel gedoe zorgde). Echter kan ik de barbecueboer van harte aanbevelen

Grandioos!

Het was in een woord Grandioos met de hoofdletter G! Bestelling kwam keurig op aangegeven tijdstip. Netjes naar binnen gebracht, Bqq in de tuin neergezet en aangesloten. Alles keurig in gesealde bakken of plastic. Het smaakte uitmuntend, genoeg voor iedereen zelfs nog wat over. Het ontbrak er aan niets, dus zelf niets bij hoeven kopen behalve dan de drank. Ook dat kan bij jullie besteld worden. Heerlijk om zelf geen boodschappen te hoeven doen haha. Stokbrood, salade en het vlees, het was gewoon TOP! een volgende keer weer. De volgende dag is alles weer keurig opgehaald.

Goed geregeld!

We hebben mooi feestje kunnen bouwen met jullie hulp! Alles was super in orde en iedereen heeft heerlijk gegeten!!

Duidelijke communicatie en een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Genoeg voor een ieder en brood was erg lekker. Vandaar een 9.

Wat een geweldig concept, alles heel goed, compleet en vooral HEERLIJK!! Je hoeft niet bang te zijn dat je tekort hebt/krijgt. Zeker een aanrader!

Goed verzorgd.

Vlees en salades heel goed. De bezorging was uitstekend. Minpuntjes: te weinig servetten, vleestangen. Geen broodplank en mes voor het stokbrood.

Perfect!!

Heerlijke bbq gehad met 11 pers. meer dan voldoende en top geregeld gaan we zeker nog eens doen.

Uitstekende service en kwaliteit,had het zelf niet zo kunnen doen!!@@

Na een heel moeilijk jaar met diepe dalen wilde ik de mensen om mij heen bedanken voor alle steun en hulp en ook om te vieren dat het weer beter gaat. Omdat het lichamelijk te zwaar was om zelf alles te halen,ik normaal altijd teveel haal zodat ik nog 3 weken bbq vlees eet en het financieel ook haalbaar moest zijn,kwam ik via Google uit bij de barbecue boer. Alles was perfect verzorgden volgens afspraak werd alles optijd gebracht en weer opgehaald. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!!

Perfect geregeld

Netjes bezorgd, lekker, makkelijk en meer dan genoeg eten. Ideaal met een groep vrienden. Iedereen was zeer content!

Fantastisch, informatie vooraf, bezorging volgens afspraak, vlees heerlijk net als de salades, stokbrood,kruidenboter en sausjes. In een woord geweldig, alle gasten zeer tevreden net als ik. Voor herhaling vatbaar, volgende bestelling volgt in september a.s.

Heerlijk!

Zoals gewoonlijk weer perfect.

Wat een geweldig feest was het. Met deze barbecue kon je iedereen tevreden stellen. En wat een Top vlees en Vis Heerlijk vers. Hier zullen we zeker nog eens gebruik van maken.

De beste Barbecueboer van Nederland

Al enkele jaren bestellen wij bij de Barbecue Boer. En ieder jaar genieten wij met de hele familie van het voortreffelijke vlees, salades, brood en alles wat erbij komt kijken. Ook de service is top!

Heerlijk vlees, echt kwaliteit.

Het vlees, de vis en de salades zijn van top kwaliteit. Erg lekker allemaal. Wij hadden voor 7 personen bbq besteld. Met 6 stokbroden vonden we de kruidenboter wel wat weinig. Maar zeker aan te raden deze bbq. En lekker makkelijk, het vergt geen voorbereidingen.

Geweldig!

Alles was tot in de puntjes verzorgd, heerlijk vlees en lekkere salades. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken