Zeker voor herhaling vatbaar!

We hadden het luxe barbecue pakket besteld; In 1 woord “TOP”; Heerlijk gemarineerd vlees en heerlijke salades, Lekker stokbrood en sauzen. Alles compleet met servies, bestek en barbecue. Op tijd bezorgd en ook weer opgehaald. En……geen afwas! We komen zeker bij jullie terug en raad het iedereen aan!

Geweldige smaak en kwaliteit

Echt heerlijk vlees en salades. Traiteur kwaliteit. Wij weten wel bij wie we de volgende bbq bestelling plaatsen.

Was prima geregeld, lekker en goed vlees.

Op ons vakantiehuisje netjes afgeleverd. Het vlees en de salades waren echt lekker. Alles top voor elkaar. De dag erna weer netjes opgehaald door een vriendelijke jongen. Voor herhaling vatbaar

Super BBQ

Wij hebben heerlijk gegeten. Bezorging op tijd en alles netjes verpakt. Wij bevelen dit echt aan iedereen aan! Wij hebben een super bbq dag gehad.

Heerlijk eten

Zowel de salades als het eten waren uitstekend. Barbecue aan, vlees erop en heerlijk gegeten.

lekker en zorgloos

We hadden lekkere salade vlees en het gemak van het brengen en alles weer terug in de doos en niet hoeven schoonmaken maakte het een zorgeloze BBQ en een ook een aanrader

Een uitstekend verzorgde BBQ

De bezorging, het vlees, de bbq zelf en het ophalen: alles was goed geregeld. En erg lekker natuurlijk!

Lekker vlees en salades

Goede service en genoeg te eten! Veel brood en heerlijke kruidenboter ook! Precies wat je nodig hebt…

Wij bedtellen al 5 jaar bij de bbq boer. Het vlees is uitstekend verzorgt. Bezorging is altijd op tijd. Ophaal service is perfect je hoeft niet thuis te zijn. Is er een probleem lossen ze dit gelijk op in overleg.

Lekker gegeten ,vlees en andere salades waren voortreffelijk. Ook alles keurig verzorgd en schoon Bedankt Hg Willy vd Lee

Onverzorgde barbecue voor een nette prijs

Een heerlijk barbecuepakket besteld bij De Barbecueboer. Werd netjes bezorgd in thermokratten. In ons geval al om 8u 's morgens. Voor de zekerheid een thermometer in de kratten gelegd maar eind van de middag was het nog 7°C in de kratten. Al het eten was heerlijk en van goede kwaliteit. Echter vonden wij de hoeveelheid salades wat aan de lage kant (ca. 1 lepel per persoon per salade), dat had van ons wel meer mogen zijn. De salades waren dus ook al op terwijl we met het vlees pas halverwege waren. Ook de barbecue had even nagekeken moeten worden, 1 van de knoppen was namelijk kapot waardoor ik die met een tang moest bedienen. Maar dat is ook iets wat ik een volgende keer zal controleren zodra het afgeleverd wordt, want een volgende keer gaat er zeker komen!

Makkelijk zonder een hoop gedoe

De bbq is heel goed bevallen, iedereen vond het vlees en vis heel goed van kwaliteit. Heerlijk zitten eten met zijn allen, lekkere salades en stokbrood er bij. Het is voor grotere groepen echt aan te raden.

Super service, hoge kwaliteit producten.

Onze ervaring met 2 x buffettenboer was al goed maar de de bbq variant is van topklasse.

Zoals gewoonlijk was de jaarlijkse bbq weer geweldig verzorgd.

Boven verwachting

Super tevreden. Het enige dat ik kan bedenken is dat het bestek niet bij elkaar paste. Ik ga het zeker vaker doen!

Goed verzorgd, lekker vlees en salades.

Vlees ruim voldoende, salades en satesaus eigenlijk niet genoeg voor het aantal personen. Besteld voor 16p, de 2 bakjes satesaus waren sneller op dan de satestokjes. Servetjes 4 te weinig. Verder alles goed verzorgd en op tijd geleverd.

In een woord “ PERFECT”

Geweldig. Het is niet voor niets dat we nu voor de derde keer bij De Barbeque boer een bestelling doen. Nu zelfs twee keer in één weekend. Je kunt ervan op aan wanneer ze komen om te brengen en alles weer op te halen. Lekker vlees en heerlijke salades. Alles wordt perfect geseald aangeleverd. Groeten Meggie en Gerard

Prima geregeld.

Goed verzorgd,prima service.

Top, top, en nog eens top

Heerlijke bbq, met alles erop en eraan. Zker voor herhaling vatbaar

formidabel fantastisch

het was overweldigend vlees was heerlijk de salades ook en de service was fantastisch. wij gaan hier veel meer gebruik van maken.

Goed verzorgde bbq

Goed vlees, genoeg stokbrood, 5 soorten salade. De rundvlees salade was zo op, daar zouden wij de volgende keer meer van bestellen.

Super, inclusief de afhandeling

Prima kwaliteit en precies volgens afspraak.

Super geregeld en goede kwaliteit

Alles werd keurig netjes geleverd en weer opgehaald. En het zag er allemaal goed en vers uit.De smaak was ook heerlijk In een woord het was Super

Wij hadden een barbecue voor 24 personen alles super geregeld, het waren bijna allemaal ouderen personen en vinden het super mals en goed vlees dat wil toch wel wat zeggen . Helemaal top!!!

Heeeerlijk

Vorige week voor 10 man besteld. Het was heeeerlijk en goed vlees ook zeg. Buffeten boer had ik ook al eens besteld, de mensen leveren goed en heeerlijk eten. Echt een aanrader !!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken