Geweldig. Gezellige bbq gehad

Heerlijk gegeten met de hele familie. Vele keuzemogelijkheden en super vers. Alles goed verzorgd en netjes op tijd geleverd ( en opgehaald) . Vriendelijk personeel. We gaan zeker meer bbq vlees bij de bbq boer bestellen. Aanrader

Top!!!

Het was allemaal goed geregeld. Netjes op tijd stond de bezorger voor de deur. Een heel aardige en gezellige man. Binnen no time stond alles op zijn plek en kon het feest beginnen. De service was niet alleen goed maar ook het vlees de salades en alles wat erbij zat. Heerlijk gegeten en ik zou het zo weer bij jullie bestellen echt TOP!!! Groet Jolanda

Het was geweldig!

Alles was prima geregeld! Het eten was heerlijk en ruim voldoende! Een echte aanrader!!

Heel goed. Prima Bezorging

Op tijd bezorgd.prima salades en vlees. Heel goed

In 1 woord subliem

Met een gezelschap van ruim 30 man genoten van een heerlijke barbecue. Kwaliteit vlees en vis was voortreffelijk en zeker voor herhaling vatbaar. Keurig een dag van te voren de levertijd doorgegeven. Barbecue boer krijgt een dikke 10.

Kwaliteit en service was prima

Heb een positieve indruk overgehouden aan onze eerste kennismaking met De Barbecue Boer. Alles zag er prima en verzorgd uit en vlees was er voldoende. Bezorgen en ophalen ging ook volgens afspraak dus vandaar mijn cijfer 9.

Van het begin tot het eind goed verzorgd het eten was weer heerlijk had nu voor de 2 de keer besteld en echt voor herhaling vatbaar ik zou zeggen ga zo door super ik heb een heerlijke verjaardag gehad

alles zeer goed verzorgd

Heerlijk eten, iedereen tevreden

Geweldig en goed vlees salades stokbroden enz. En de service aan huis uitstekend !! Raad iedereen aan voor een barbecue ga naar De Barbecue Boer en bestel daar het assortiment voor barbecue uitstekend kwaliteit en service .

Gemak en kwaliteit in een voor een bijzondere dag

Keurig verzorgde bbq en alles volgens afspraak. Uiteindelijk hoefden we alleen het vlees zelf te bereiden en iedereen was geheel tevreden

Goed verzorgd, heerlijk en prima afspraken!

Alles was perfect in orde, heerlijk vers en geen afwas.

Goed eten, top geregeld!

We hebben genoten we van bqq. Vlees keurig verpakt in afgesloten bakken, en vooral erg lekker! Bqq zelf makkelijk in gebruik! Echt een aanrader

Uitstekend niks aan toe te voegen

We hebben met zijn alle een mooie prachtige dag tijdens de BBQ.. Spullen werden gebracht en weer opgehaald en het vlees met alles erbij was boven verwachting. Echt met een woord het was geweldig een 10 plus... Zeker voor herhaling vatbaar...

Gewoon top!

Voor de 2de keer bij jullie besteld en het was gewoon weer super. Soms gaan dingen zo goed dat je denkt dat er wel iets mis moet zijn :D. Maar nee hoor, de bezorger was keurig optijd. Hielp met het klaarzetten. Teste zelfs ook nog even of de barbecue het deed. Alles zat super in boxen en goed verpakt. Met koelelementen, zo hoefde we geen ruimte in de koelkast te maken :). Het vlees was super en de salades smaakte heerlijk. Ik heb de hele avond niks anders gehoord, dat mensen zo lekker hebben gegeten. Er zat genoeg saus bij, en het stokbrood was ook top. Op zondag alles klaar gezet, en de bezorger heeft ook toen weer alles opgehaalt. Kortom, was echt super!

Netjes verzorgd en bezozrgd

Mijn ervaring na diverse keren onze barbecue te laten verzorgen door De BarbecueBoer dat het nog altijd Top is met kwalitatief goede producten en mals vlees. Uiteraard als we weer een barbecue organiseren laten wij dit zorgeloos over aan De BarbecueBoer, dan weten we zeker dat het weer een geslaagde barbecue word.

Helemaal Top

Alles netjes verpakt en in gekoelde boxen. Netjes verzorgt en volgens afspraak geleverd en weer op gehaald. Zeker een aanrader en komen ook zeker bij jullie terug.

Goede service en producten

Goede service en producten. Ook de track en tracé is handig, zo weet je op een uur nauwkeurig wanneer ze komen bezorgen.

Voor de eerste keer voor een bedrijfs bbq geboekt. We waren allemaal erg tevreden over de kwaliteit en diversiteit. Wordt zeer netjes verpakt in koelboxen afgeleverd. Klein puntje van kritiek: er had iets meer kruidenboter bij gemogen. Enigste minpuntje was de informatie over brengen en halen. Dit komt via de mail, maar op een erg laat tijdstip. Voor het brengen even gebeld en direct antwoord gekregen, maar voor het halen kwam de mail na werktijd en wisten wij dus niet dat het pas na het weekend opgehaald werd.

Wat een top bedrijven

Gisteren een top feest gehad En hebben de barbecue boer gebel Alles mooi optijd en de volgende dag Alles weer netjes ophalen. Als je nog twijfel heb gooi ze over de muur Als vlees en salades top Staan goed voor je klaar Bbq boer bedankt Namen de flaasbloem Richard pol

Het was een heerlijke verzorgde bbq-avond

Wij hebben elk jaar vriendenbbq, 1x in de 8 jr zijn wij aan de beurt om te organiseren en dit keer was het zover.... Op internet allerlei bbq catering opgezocht en toen kwam ik bij de bbq boer uit! Erg goed verzorgd, bij het begin al met bestellen zelfs al een inlogcode om zelf nog van alles te wijzigen/ bij bestellen! Dan komt de levering 1 dag van te voren netjes via mail en sms tijd ontvangen, in 2 koelbakken met koelelementen en een aparte krat voor de vieze vaat, de gasfles en de bbq zelf! Het smaakte verrukkelijk voor ieder wat wils en 's avonds het gemak om de borden en bestek zo in de krat te stoppen en wij niet die afwas hebben! En ook netjes sms en email gehad wanneer ze het zouden komen ophalen en dit is qua tijd erg goed gegaan! Zo konden wij zelf ook de hele avond meegenieten! Een hele dikke duim voor aanrader!!

Heerlijk vlees en vis en uitstekende service

Heerlijk vlees en vis. Uitstekende service En voldoende van alles. Salades, stokbrood en sausjes ook goed verzorgt.

Genieten van een overheerlijke bbq!

Wat hebben we genoten van jullie bbq. Lekker eten, heerlijke salades en voor ieder wat wils. Zelf ben ik vegetarisch en koos ik voor het vegetarische pakket. Ondanks dat er veel vleesfanaten aanwezig waren, moest ik mijn vegetarisch pakketje goed bewaken, aangezien er velen waren die er graag wat van mee pikten. Ook jullie service is top. Op tijd geleverd en alles wordt ook weer netjes opgehaald. Super!! Dikke aanrader!

Super geregeld

Super lekker gegeten, alles volgens afspraak geleverd en opgehaald. Zeker een aanrader!

Super verzorging en service

Het vlees en de vis waren heel lekker. Lekker gekruid en vers. De verzorging en de service top. Het brood was super lekker. De salades vonden wij helaas niet zo lekker. De Aardappelsalade zwom in saus en de andere salades waren niet gekruid. Dat was jammer en heeft helaas 1 ster gekost. Verder echt super.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken