De barbecue boer doet wat tie zegt en zegt wat tie doet!!

Alles keurig geregeld. Mooi op tijd binnen. Heerlijk vlees en lekkere salades. Van alles genoeg. We hadden zelfs nog over. Door bijzondere familieomstandigheden mochten we zelfs op de dag zelf nog annuleren. Gelukkig was dit niet nodig.. Kortom een perfecte ca****** . Voor herhaling vatbaar!!

Wij hebben al meerdere keren bij de barbecueboer besteld. Heerlijk om zelf geen boodschappen te doen, geen afwas. En de zekerheid dat het altijd goed verzorgd is. De volgende keer gaan we zeer zeker weer bij de barbecueboer bestellen!

heel goed

het vlees was er lekker en goed, alles zat erbij en we hoefden niet af te wassen :-) das ook wel een plus punt. het contact was goed en de service idem dito. er komt zeker een vervolg.

Meer dan geweldig!

Ik denk dat de Barbecueboer een voorbeeld is van hoe het moet. Wat een topbedrijf! Het bestellen, betalen, de tussentijdse info, de levering, de kwaliteit, de variatie en het ophalen. Magnifiek, chapeau, uitstekend!!! Complimenten voor jullie allemaal!!

Goed verzorgde BBQ

Goed verzorgde barbecue met ruime keuze mogelijkheden en niet alleen standaard pakketten. Wij hebben gekozen voor een aantal verschillende pakketten aangevuld met de opties die er worden aangeboden. Zowel het vlees, vis en de salades waren zeer goed, vonden ook onze gasten. Duidelijke heldere communicatie met daarin de afspreken die goed zijn nagekomen. Onder andere de tijdstippen van bezorgen en ophalen waren nauwkeurig. Aardige chauffeur die de bestelling kwam brengen en ook weer kwam ophalen.

zeer goed

mijn ervaring met de barbecueboer is zeer goed bij vragen werden we zeer snel en correct geholpen zodoende hebben we ook al enkele keren bij hun een bestelling geplaatst

Lekker makkelijk en goed

Simply lovely

Bezorging e.d. prima. Eten uitstekend (wel duurste pakket) Wel 1 minpuntje dat er maar voor 24 personen bestek was ipv 29. Maar dat wordt gecompenseerd nadat ik er melding van had gemaakt.

Familie en vrienden hebben genoten

Het was heerlijk! Super makkelijk alles wordt bij de deur afgeleverd. Ideaal voor een feestje of gewoon voor (ons) grote gezin!!

Voor onze team‑barbecue in het park hebben we een zeer goede ervaring gehad met deze ca******service. De bestelling werd ruim op tijd op kantoor bezorgd, zodat we zonder stress konden voorbereiden. Dankzij de stevige koelboxen konden we het eten makkelijk zelf naar het park vervoeren. De gerechten waren ruim voldoende, smaakvol en keurig verpakt. Ook het ophalen van de materialen verliep probleemloos. Kortom: een betrouwbare service die we graag opnieuw zullen boeken.

goede kwaliteit producten

De producten van de BBQ boer zijn ruim voldoende. Voor het aantal opgegeven personen is er voldoende vlees ect. De afspraken ophalen/brengen komen ze goed na.

Volledig ontzorgde BBQ met heerlijk vlees en vis

Goede communicatie wanneer alles gebracht en gehaald wordt met tijdsloten. Zeer vriendelijke bezorger die alles goed uitlegt. Voor normale eters meer dan voldoende vlees/vis, salades en stokbrood, en alles van goede kwaliteit. Genoeg sauzen in handige knijpflessen die je daarna ook makkelijk kunt bewaren in de koelkast. Grote BBQ waarmee er genoeg tegelijk gebakken kan worden.

Goede informatie op tijd geleverd netjes barbecue geïnstalleerd aardige bezorger en heerlijk vlees meerdere salades en stokbroden dus geslaagd feest aanrader voor de volgende keer

Heerlijk ontzorgd doordat jullie alles perfect vooraf thuis bezorgden, met alles er op en er aan.

Veel complimenten over het vlees en stokbrood. Was heerlijk en ruim voldoende en van goede kwaliteit. Ook de salades waren erg lekker, had net iets meer mogen zijn. Erg tevreden over hoe makkelijk alles geregeld kon worden en netjes in de tuin werd klaargezet in koelboxen. Echt heel fijn om veel minder denkwerk te hebben. Super bedankt voor jullie fijne service!!

Prima kwaliteit!

Goed vlees, prima verzorgd. De levering is goed uitgekiend en verpakt.

Heerlijk en tot in de puntjes verzorgd

We hebben een gezellige middag en avond gehad Zonder zelf alles te moeten regelen. Alles wat heerlijk, chapeau voor de barbecueboer We gaan zeker weer bij jullie bestellen !!

In één woord: Fantastisch.

Ik vond De Barbecueboer per toeval via internet. Las alle positieve reacties en besloot de "gok" te wagen. Ben niet zo'n goede gokker maar dit keer won ik de hoofdprijs. Het vlees en de salades waren heerlijk. Goede kwaliteit en meer dan voldoende. 3 soorten stokbroodjes, voor elk war wila. De barbecue en bestek+ borden, brandschoon. En dat je alles zonder 't schoon te maken, mee kan geven aan de chauffeur, is ook wel prettig hoor. De communicatie was erg goed. Wij zijn meer dan tevreden. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Snel geregeld, op tijd geleverd en weer opgehaald. Heel goed BBQ boer!

Goede kwaliteit en zeer smaakvol en lekker vlees

Er veel te weinig van de salade: groente fruit tortolini en rundvlees salade voor 8 personen. Ik heb nog salade bij laten halen door mijn dochter. De levering was op tijd. Goede uitleg en wat er was was lekker.

Zoals altijd alles weer dik in orde en top voor elkaar!!

Al enkele jaren bestellen we onze bouwvakbbq bij de BarbecueBoer. En ook deze ronde hebben we weer niks anders te vertellen dan lof over dit concept! HEER-LIJK eten en goede service! Alles wat we besteld hadden werd vrijdag al mooi op tijd geleverd. Het vlees, de salades, sausjes en brood netjes in koelboxen (die overigens aan het einde van de middag/begin avond nog steeds goed koel waren!) en de bbq werd netjes door de chauffeur in elkaar gezet en getest of alles werkte. Wij vinden dit persoon een top concept aangezien het zo vlak voor de vakantie altijd nog weer enorm druk is hier en je op deze manier helemaal ontzorgd wordt. Al het personeel heeft heerlijk gegeten, het was een enorm geslaagd feestje en iedereen is met een goed gevulde maag weer naar huis gegaan! Op naar de vakantie, even genieten en tot rust komen. En op naar de volgende bbq, waarbij we uiteraard weer voor de BarbecueBoer kiezen!!!!!

Prima kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Vlees van goede kwaliteit en ziet er verzorgd uit. De smaak is goed en de hoeveelheid was ook ruim voldoende. In het pakket zat zelfs een gasaansteker voor de BBQ bij. Een aanbeveling!!

Prima, voor herhaling vatbaar

Alles was eigenlijk goed. Een kanttekening: De filetlapjes dreven in het vocht. Verder prima, de porties, de smaak, de bezorging.

Het was goed en netjes verzorgd, lekker vlees en salades

wij hadden een barbequebuffet gereserveerd voor 5 personen. Alles was goed verzorgd en het vlees is lekker. We hebben één puntje van kritiek. We hadden 2 hamburgers te weinig. Erg jammer maar verder was het prima in orde. Alles netjes verpakten het vlees in schalen verdeeld in verpakkingen voor 2 personen in een gekoelde box. Heerlijk vlees en heerlijke salades Dit alles is zeker voor herhaling vatbaar

Ontzorgend

Van begin tot eind, alles is compleet verzorgd. Alleen de drankjes zijn voor eigen organisatie. Alles was lekker en vers en schoon. Evt aanpassingen makkelijk te doen. Toporganisatie!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken