Tip: gebruik bestek, anders eet je je vingers erbij op!

Het was GE-WEL-DIG!! Gelukkig hadden we bestek, anders hadden we vást onze vingers er per ongeluk bij opgegeten ;p Wat gaaf dat we, ondanks dat we zo laat bestelden, toch nog ons bbq- feestje dit konden laten gaan omdat jullie het tóch wilden komen brengen! Onze gasten waren ook zeer tevreden, we blijven jullie zéker ann bevelen, zéker nu Jonathan weer bij jullie werkt ;)

Geweldig! Compleet, goed vlees, heerlijke salades, brood en sauzen

De BarbecueBoer ontzorgt, zelf hoef je alleen nog maar stoelen en tafels neer te zetten en bidden om goed weer.

Heerlijk en geweldig

Goed bbq kekker vlees ook vega en halal! Heel netjes en goede service en communicatie!! Top! De vglde keer gaan we ook vis bestellen groetjes, Els van der Meer -Lammers

Goed verzorgde BBQ met ruime keuze

Een zeer flexibele ondernemer die goed rekening kan houden met de diversiteit in BBQ producten. Als grote multinational hebben we te maken met allerlei culturen en we hebben meer dan voldoende kunnen aanbieden aan onze medewerkers. Geleverd voedsel en bijbehoren waren hygiënisch verpakt en zelfs als je geen koeling te beschikking hebt kun je alles goed bewaren tot het moment van BBQ.

Heerlijk

Alles goed geregeld en op tijd en iedereen vond het heerlijk!!

Super goede service, onwijs lekkere producten

De levering was zoals afgesproken. Chauffeur heeft nog geholpen met de poten van de bbq. Producten zagen er goed verzorgd uit en belangrijker, waren ook heel erg lekker. Beetje jammer was wel dat de beloofde aansteker niet meegeleverd was en we nog iemand op pad hebben moeten sturen om lucifers te scoren. Maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen was tevreden met deze fantastische barbecue.

Top service en goed eten; alles wordt voor je geregeld zolang je maar zelf bakt!

Het was ontzettend fijn om vertrouwen te hebben in jullie; dat straalden jullie uit door - de ervaring van een vriend (daarom bestelden we bij jullie) - het telefoongesprek dat ik had met jullie facturen-afdeling - het informele snelle contact met de bezorger - het mooi aan te leveren Bedankt! ps. de biefstuk vond ik niet zo lekker/speciaal maar dat heb ik altijd met bbq-biefstuk.

Goed geregelde bbq!

Bbq was goed geregeld. Van te voren laten ze weten hoe laat het komt. Ik had verschillende vleespakketten waardoor er veel variatie was. Alles apart gelabeld, handig voor de mensen met een allergie. De hoeveelheid kruidenboter zou wel wat meer kunnen.

Heerlijk gegeten!

Alles was fantastisch geregeld. Vlees goed, salades lekker en genoeg.

Heerlijk en goed!

Het vlees is perfect. Alles keurig aangeleverd. Bijgeleverde BBQ is alleen moeilijk op temperatuur te krijgen. Het vlees bakken duurt erg lang. Afstand tussen de branders en rooster is te veel. Alles wordt keurig weer afgehaald. Echter het duurde na een aantal contactmomenten met BBQ Boer 2 dagen, voordat ze het kwamen afhalen. Ik denk een miscommunicatie. Maar alles is opgelost.

Super service!

Heerlijk gegeten, service was super

lekker en netjes verzorgd

Goede prijs kwaliteit, goede communicatie.

Goed voor elkaar

we hebben met 10 pers. genoten van jullie aanbod. Alles was erg lekker en prima service, Top!!

Compleet en makkelijk

Het was ontzettend makkelijk te regelen en wat een compleet pakket. Echt super! Heel fijn ook het bericht wanneer het gebracht en opgehaald wordt. Ik vind de prijs ook goed te doen en zou het anderen zeker aanbevelen. Wij waren met een groep vrouwen en hadden wat moeite om de BBQ aan te krijgen. De beschrijving vond ik voor a technische vrouwen wat mager. Maar toen we er een man bijgehaald hadden, was het zo geregeld.

Gelukkig staakt deze boer niet!

Na een 2 uur durende GPS tocht, hebben we genoten van een heerlijke barbeque. Het vlees, de vis en de vega produkten waren smaakvol en de bijgerechten waren er in overvloed. Iedereen was enthousiast!

Volledig ontzorgd, prima vlees en vis

Vanwege de goede recensies heb ik hier voor het eerst een complete BBQ besteld, met vlees, vis, salades, maar dus ook de BBQ, borden, bestek, sauzen, servetten, noem maar op. Het was boven verwachting goed; heerlijk gemarineerd vlees van de ambachtelijke slager en ook de vis (zalmmoot en gambaspiezen) was superlekker. Daarnaast ook het gemak van ontzegging; BBQ en alle toebehoren werd op verzoek al in de ochtend geleverd en 's middags konden we BBQ-en met een groep van ca. 25 personen. Een dag later werd alles weer keurig opgehaald door vriendelijke medewerker. Echt een aanrader dus!

'Liefde gaat door de maag' : als het eten goed is, dan scoor je meteen goed!! Alle afspraken zijn nagekomen, opvallende goede informatieve site!!

Van levering tot en met het ophalen is alles perfect verzorgd.

De diverse bestelde bbq-pakketten zijn erg goed van kwaliteit en zeer goed verpakt. Ook de barbecue, servies etc. wordt schoon en netjes geleverd. Kortom een echte aanrader!

Helemaal prima!

Goed en netjes geregeld. Zowel qua service als qua kwaliteit van de spullen.

Fantastisch !!

Dankzij het overheerlijke bbq vlees en salades heb ik een fantastische 65 verjaardag gehad. En het gemak en comfort waarmee dat alles zeer goed verzorgd werd thuisgebracht, waardoor ik als jarige lekker mee kon genieten. Dat alles de volgende dag weer opgehaald werd en ik zelfs geen afwas hoefde te doen tja dat spreekt voor zich dat als heel fijn werd gevonden. Een aanrader ja zeer zeker !!!

Goed materiaal en netjes op afspraak geleverd.

Het bestellen ging heel eenvoudig en het betalen ook. Op afgesproken datum en tijdstip werden de goederen afgeleverd. Ongeveer 10 minuten van te voren nog een bericht van de bezorger dat hij zou komen. Vlees, sauzen en salades waren erg lekker. Alleen waren er volgens ons te weinig salades voor 11 personen. Bestek en borden werden schoon geleverd. De netheid van de barbecue liet iets te wensen over, het rooster was heel schoon maar de platen en de rand boven de brander waren flink vervuild. Deze heb ik dus maar even wat beter schoon gemaakt voor gebruik.

Goed verzorgd, voor herhaling vatbaar.

Weer eens bestel bij BBQ Boer. Op tijd aangeleverd, goed verzorgd en goed vlees. Minpuntje was dat tijdstip leveren niet vermeld kon worden waardoor ik extra kosten moest maken voor gewenste tijdstip, was uiterlijk 13:00 uur. Het werd geleverd tussen 12:30 en 13:30, dus mogelijk na 13:00 uur. Gelukkig op tijd, prima BBQ gehad

Lekker en goed geregeld.

Afgelopen weekend 25 tevreden bbq-gasten op ons feestje gehad. Zowel het vlees, de vis, de salades en het fruit was goed en lekker. Ook de breng- en haalservice is geweldig. Geen extra afwas en ander gedoe. Net als de vorige keer was alles ook deze keer weer top geregeld, en we zullen zeker in de toekomst weer een keer een bestelling plaatsen.

Een top bbq van de bbq-boer!

-Het bestellen via de website ging super eenvoudig. -Prima communicatie over tijdstip van bezorgen en ophalen via sms en e-mail. -Goed werkende gas bbq. -Kwaliteit en kwantiteit van vlees, vis, salades, sauzen en brood was prima. -Met ons gezelschap hebben wij van een top bbq genoten. -Hele goede prijs/kwaliteit verhouding! -Hartelijk dank!

Ontspannen bbq met ruim voldoende te eten

Goed vlees, ook lekkere vega gerechtjes. Ruime hoeveelheid salades en stokbrood. Voor 30 man besteld bleek ruim voldoende voor 40 man. Klein puntje: fruitsalade was te koud gekoeld waarschijnlijk waardoor de struktuur aan de randjes wat anders was, maar nog steeds erg lekker.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken