Was echt zeer goed

Goed geregeld ook het brengen en het weer ophalen van de bq

Wij hielden voor het eerst een familiedag en gingen bbq-en Gezocht op internet kwamen we De BarbecueBoer tegen. We hebben heerlijk gegeten, alles was prima verzorgd en wij hoefden zelfs niet af te wassen. Het was perfect geregeld.

Helemaal SUPER

Weer alles goed verzorgd en zag er weer uitstekend uit! Alles netjes op tijd bezorgd. Gasten vonden het heel lekker en zeker een aanrader!!! Graag weer tot de volgende keer!!

De service was weer prima.

De service was weer prima. Keurig optijd gebracht en ook weer opgehaald. Eten was voldoende. Tot de volgende keer.

Het was perfect!

Keurig geregeld en goede kwaliteit van het vlees en salades.

Perfect geregeld,jkwam op afgesproken tijd. Vlees en salades en stokbrood waren net zo als de vorige weer uitstekend

In een woord: geweldig

Een overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces, eenvoudig bij en afbestellen, snelle afhandeling van kosten. Vooraf bericht over tijd van bezorgen. Service tot de plek waar je alles wilt hebben staan. Meer dan genoeg eten per persoon. Alleen salades had wel iets meer gemogen, die gingen hard. Ideaal dat je gewoon kunt genieten van heerlijk vlees op de meegeleverde barbecue, van borden die erbij zitten. Geen werk van de voorbereiding, geen werk van afwas. Echt top! De kwaliteit was erg goed. Alleen maar complimenten over het lekkere vlees, goede salades, brood was ook erg lekker. En een berichtje over tijdstip van ophalen, ook helemaal fijn. Echt een aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Top BBQ

Zeer tevreden over de Bbq goed en zeker voldoende vlees ,sausen stokbrood enz klein misverstand de chauffeur had vergeten het bestek er bij gedaan dit telf gemeld en ben direct terug gebeld en ze hebben het zeer correct afgehandeld perfecte service op naar de volgende Ik kan dit bedrijf echt aanraden

Lekker eten en goede service

Het eten was heel lekker en er was meer dan genoeg! Heerlijke service waarbij alles incl bbq wordt gebracht en opgehaald. Wanneer we weer een tuinfeest geven doen we het weer op deze manier!

Gemakkelijk en lekker

Wij bestellen al jaren de Bbq via de Bbq boer voor ons familieweekend. Het bevalt erg goed! Verzorgd en lekker vlees

Het was FANTASTISCH

Man man man, wat hebben we gesmuld en veel complimenten gekregen!! We hebben al paar x bij jullie besteld en we gaan nergens anders meer heen!! Topper en top vlees ect

Op en top verzorgd en goede producten.

Voor de tweede keer besteld. En wederom goed verzorgd. Komen de afspraak met leveren en ophalen na. Ik zeg gaat zo door.

Grandioos verzord!

Goede service qua bestellen/meedenken. Kwalitatief goede producten geleverd. De fantastische haal/brengservice.., en stipt op tijd. Kortom de BBQ- boer staat op de agende voor volgende partijtjes en zal deze dan ook van harte aanbevelen ! Mvg.

Goed vlees en salades

Alles is goed georganiseerd. De producten zijn goed en veel. Lekkere salades en zeer goed vlees. Onze hartelijke dank

mooie pakketten, betrouwbare bezorging

Goede kwaliteit en ruime gesorteerd vlees / vegetarische pakketten. Enige "min" puntje: vispakket werd relatief matig gegeten tijdens de bbq waarbij met name de stoofpotjes en de mootjes vis als minder smakelijk werden gekwalificeerd. Tip ; geef in de vispakketten meer keus : garnalen spiesen en zalm doen het altijd prima dus daar zou ik wel meer van willen bestellen bij een volgende keer.

Zoals altijd weer top geregeld

Gewoon super geregeld. Makkelijk en je kan vrij snel starten met BBQ-EN. Gewoon top. Bij een volgende keer ga ik zeker weer naar de Barbecue Boer.

Top geregeld

Positieve reactie van de gasten lekker vlees en niks hoeven afwassen

Super goed

De service en het eten was super goed. Heel erg bedankt voor een geslaagde bbq

Zag er weer goed uit

Mijn gasten waren onder de indruk! Er was weer genoeg, Voor het eerst 2 Vega pakketten, Was eigenlijk wel een beetje jaloers. Volgende keer 50/50. Lekker met dat groenten bakjes mais. Vriendelijke groet Mieke Hagedoorn.

Prima verzorgde bbq met heerlijk vlees, lekkere salades en een topservice!!

Bbq benodigdheden werden volgens afspraak prima op tijd gebracht en weer opgehaald. Vlees en salades smaakte heerlijk!! En zo fijn, géén afwas!! Ik kan het iedereen aanraden!!

de perfecte BBQ

Erg fijn dat alles optijd bezorgt en opgehaald werd (afgesproken tijd via de mail). Al het eten bij elkaar was meer dan voldoende en super lekker. De BBQ zelf was groot genoeg en door op gas te koken zo aan om heerlijk de avond te beginnen. Fijn dat na zo een mooie avond de volgende dag alles weer vies word opgehaald zodat je niet alle troep nog hoeft af te wassen en schoon te maken. Zo wil je wel nog vaker een heerlijke BBQ avond organiseren met je hele buurt. Ik raad dit iedereen aan!

GE-WEL-DIG

In één woord, geweldig. Kon niet beter. Alles goed geregeld, smaakvol, goed vlees, het vegetarische pakket viel ook erg in de smaak, de salades, alles gewoon. Top service ook. Een dikke 10.

Waanzinnig

Super service vanaf het begin tot het einde. Aanleveren van het eten in koelboxen was goed. Netjes en hygiënisch verpakt. Eten was heerlijk en kregen complimenten van de bezoekers. Het bezorgen en ophalen ging netjes en op tijd. Wij gaan zeker weer van jullie service gebruik maken en aanraden bij andere.

Fantastisch elke keer weer.

Inmiddels een aantal keer besteld bij de BBQ Boer en elke keer is het allemaal perfect geregeld. Altijd keurig op tijd. Alles netjes verpakt. Vriendelijk personeel. En super lekker eten zowel de salades als het vlees en de sausjes en de stokbroden. Ook komen ze de afgesproken tijd keurig na en halen ze alles weer op. Wij bestellen de volgende keer weer hier.

Perfecte bbq!

Alles was compleet, goed verzorgt!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken