Top . Heerlijk en makkelijk

Iedereen was zeer tevreden. Alles is opgegaan . De service is helemaal top . Is zeker voor herhaling vatbaar. Zelfs de kinderen hebben alles opgegeten en waren heel blij met de verrassing die erbij zat , zelfs de grote kinderen . Kortom top en zeer goed

prima verzorgd

De BBQ werd prima op tijd bezorgd en iedereen heeft hier van genoten. Alles werd keurig verpakt en in koeldozen aangeleverd en er was ruimschoots en keuze genoeg.

De bbq en het eten was netjes afgeleverd in het tijdsbestek wat aangegeven was. Bbq werd netjes opgebouwd, aangesloten en getest. Vriendelijke bezorger. Alles was keurig netjes verpakt en gesealed. Het vlees, vis en de salades waren heerlijk en Alles keurig netjes opgegaan, dit hadden we nog nooit meegemaakt. Echt super.

Fantastisch. Compleet aanbod en zeer goede kwaliteit.

Fantastisch. Zeer compleet aanbod en zeer goede kwaliteit. Afspraken worden nagekomen.

TOP

Prima verzorging !!!!!

Voor herhaling vatbaar!

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en opgezet. De producten waren zowel Vlees,Halal en Vega en iedereen was zeer tevreden over de producten. Ook dat er voldoende BBQ tangen en losse bak plaatjes bij zaten om voor zowel het Halal als het Vegetarische product mee te bereiden. Daar is goed over nagedacht! Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke vlees en vis, ook alle bijgerechten zoals salades en sauzen waren zeer smakelijk. Het vlees was van zeer hoge kwaliteit!! Ook was alles zeer goed geregeld en de communicatie was heel goed.

Goed geregeld

Prettige ervaring, Lekker eten, meer dan voldoende en alles zo weer opgehaald.

Bezorger kwam op de afgesproken tijd! Alles keurig netjes verpakt, van vlees , salade , borden en bestek! Vlees was goed! zeker voor herhaling vatbaar!

Lekkere bbq

We hebben genoten van de heerlijke salades, sauzen en vlees/vis. Keurig op tijd gebracht. Alleen het brood was deels geplet en was niet zo smakelijk. Dat zou wel wat beter kunnen

Heel lekker en vers en goed gebracht

Wij hebben voor het eerst bij jullie besteld. Faan we zeker nog eens doen. Alles zat in koeldozen waardoor wij het niet in een koelkast hoefden te bewaren. Jullie waren er op de aan gegeven tijden van brengen en halen

Prima service keurig op tijd geleverd alles netjes verpakt goede uitleg BBQ werd netjes aangesloten en geprobeerd of hij werkt, na afloop keurig bericht dat alles de volgende dag wordt opgehaald met keurig tijd schema.

Heerlijk genoten

Was de eerste keer bestellen bij jullie het eten was netjes op tijd overzichtelijk verpakt in boxen met koelelementen Salades zijn erg lekkere het was vlees lekker gemarineerde en goede kwaliteit Alleen kruidenboter had wat extra mogen zijn

Heerlijk en ontzorgend

Alles in de hand door de BBQ uit handen te geven bij de BBQboer. Tip top verzorgd met meer dan voldoende eten. Salades zijn fris, het brood knisperend vers en het vlees heerlijk gemarineerd. Duidelijke en heldere communicatie betreft de bestelling en vriendelijk personeel bij het bezorgen en ophalen. Een volgende BBQ voor een groep zeker voor herhaling bij de BarbecueBoer. Bedankt voor de goede zorgen!

Prima verzorgde BBQ

Vlees, vega en halal besteld! Allemaal even lekker. Salades, verse stokbroden en sauzen ook prima.

Perfect in zowel levering en kwaliteit van het geleverde

Voor ons de eerste keer. Op internet pakket uitgezocht en betaald . Paar dagen voor levering kon ik pakket nog wijzigen. Bij levering op afgesproken tijd vers vlees,vis en salades plus gasbarbeque en borden + bestek geleverd in koelboxen. Men hoeft niets schoon te maken en er komt dezelfde dag nog een mail met ophaalafspraak. Alle gasten vonden het geweldig lekker. In een woord super.

Top verzorgd

Ik zou zeker aan raden bij familie en vrienden

Prima kwaliteit vlees, salades en brood

Fantastisch concept. Geheel ontzorgd worden. Enige minpunt was het niet per sms/telefoon waarschuwen dat de bestelling twee uur vertraagd was door een mankement aan de auto. Wij hebben in de ochtend tevergeefs gewacht in het vakantiehuisje.

Gewoon top kwaliteit en ontzorging

Goede kwaliteit van vlees , brood en salades. Alles netjes luchtdicht verpakt tot het bestel toe. Continu op de hoogte gehouden van aanleveren en ophalen van de bestelling. Zeer vriendelijke bezorgers. Voor een geslaagde BBQ en ontzorging en dikke aanrader. A

Erg lekker!

Van worstjes tot vegaburger, alles smaakte heerlijk. Ook zeker genoeg voor iedereen, er bleef jammergenoeg nog veel van de salades over. Maar er waren genoeg liefhebbers om wat mee naar huis te nemen. Stokbroden waren ook ruim voldoende voorradig. Ik zal een volgende keer zeker weer aankloppen bij de barbecue boer voor een bestelling.

Perfect, hoge kwaliteit, goed verzorgd, goed verpakt, prima.

Perfect.

FAN-TAS-TISCH

Heerlijk stokbrood, lekkere salades en kwaliteitsvlees! Aardige bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar!

Service viel tegen

Vlees is prima. Maar Een klein jaartje geleden kon je nog een kok krijgen. En Zaten er serveer tafels en warmhoud bakken bij. De levering was ook nog eens last minuten, En het fet droop nog van de onderplaat van de bbq af, als je hem iets schuin verplaatste. Beslist niet de fijne ervaring zoals een jaar geleden.

Top barbeque

Dit was de eerste maal dat we bij de barbequeboer hebben besteld en het was heel goed bevallen. Alles werd netjes luchtdicht verpakt geleverd , echt top. Het enige minpuntje was dat de satesaus en kruidenboter erg snel op waren . Maar dat was dan ook het enige voor de rest was er ruim voldoende !!! Barbequeboer bedankt !!!!

Geweldig perfect en heel erg lekker

Netjes op tijd goed verzorgd en het eten was perfect

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken