Wij hadden voor twintig personen besteld en t was ruim voldoende. Het vlees was van goede kwaliteit de pittige spiesen waarom heerlijk mals en pittig. De afspraak om te leveren ging heel goed. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden dit iedereen aan.

SUPER DUPER Barbeque

Het was geweldig geregeld van begin tot eind qua regelen. Heerlijk eten met alles erop en eraan.,wij hebben er met z'n allen van genoten. Een leuke afsluiter van een gezellige vrijgezellendag. Nogmaals dank

Was weer top!

Lekker op tijd en vlees was Top.

Met heerlijk vlees, vis en salades en een goede bbq hebben we een fantastische bbq avond gehad.

Goede bbq. Erg lekker vlees, vis en salades. Duidelijke uitleg hoe de bbq werkt. En alles op tijd gebracht en opgehaald.

Onbezorgd genieten

Van top tot teen geregeld alle gemakken voorzien. Overzichtelijke site met genoeg keuzes in pakketten. Prijs kwaliteit goed. Heerlijk vlees,brood,salades noem maar op. Prettig om te zien vooraf hoelaat er bezorgd wordt en weer opgehaald wordt.

Ik heb er maar één woord voor nodig, namelijk "grandioos"

Wat zag het er allemaal keurig verzorgd en smakelijk uit!! Onze bewoners van Herbergier Reeuwijk en familieleden hebben genoten van een heerlijke barbecue!!

Uitstekend verzorgd, super lekker en compleet

Goed vlees, lekkere salades, lekker brood. Alles was ruim voldoende. Genoeg keuze. Alles keurig hygiënisch verpakt. Grote barbeque. Goed gekoeld. Duidelijke informatie over halen en brengen. Kortom alles was super.

Lekker vlees en lekkere salades

Volgende keer weer. Goeie service, makkelijke koele boxen en bovenal geen afwas :)) Rob

Lekker gegeten

Kwaliteit is perfect. 1 tip leg een extra koelelement in de koelbox wanneer het erg warm weer is.

Fantastisch!

Wat een luxe: alles thuisbezorgd, netjes in koelboxen. Onze familie reunie was dankzij de boer een groot succes; vis, vegetarisch en vlees alles even lekker, vers en ruim voldoende! Aanrader.

Echt geweldig!

Alles gewoon top geregeld, van bestelling tot bezorging tot ophaalmoment. Vlees, vis, saldes en brood zitten heel mooi verpakt en duidelijk omschreven om welk pakket het gaat. Alles was zeer smakelijk! Ook de salades, het brood (3 verschillende soorten), de sauzen en fruitcoktail vielen in de smaak! Erg handig dat je na afloop de borden en het bestek in de koelboxen kunt doen, alles wordt opgehaald en afwassen hoeft niet. Meerdere zeer goede ervaringen gehad!

Goed verzorgd

Bestellen is makkelijk. Bezorging op tijd. Alles goed verzorgd en heerlijk vlees en salades

Heerlijk eten en uitstekende service

Afgelopen zondag voor de 2e keer een barbecue laten verzorgen door De BarbecueBoer, dit keer voor 37 personen. Ik kan het iedereen aanraden. Het vlees is uitstekend, stokbrood, salades, sauzen, grote gasbarbecues, alles wordt netjes bezorgd en de volgende dag weer opgehaald. En je hoeft niet zelf de afwas te doen!

geweldig verzorgd

wij hebben met vaderdag heerlijk genoten van de BBQ goed vlees en alles wat erbij geleverd werd.

Perfect!

Voor een groep van 25 Goede bezorging, schoon en heel service. Het vlees wat heerlijk, zeer goede kwaliteit. Goed gekruid, niet te zout. Dit zelfde geld voor de salades en het stokbrood. Hoeveelheden waren genoeg. Zeker een aanrader!

Het was heerlijk

Het was een goed verzorgde bbq alleen als ik een puntje van kritiek mag hebben was het jammer dat het stokbrood nog afgebakken moest worden en als je geen oven hebt heb je dus klef/ongebakken stokbrood.

Super verzorgde bbq

De bezorging was al super goed geregeld, Alles aangeleverd in koelboxen. Alles netjes ingeseald. Het vlees en de salades waren super lekker en verzorgd. Daarna Alles weer opgeruimd en de volgende dag kwamen ze de spullen allemaal weer ophalen.

Wat een service!

Ik heb voor twee man het vegetarische pakket besteld en voor tien man het basispakket. Er was ruim voldoende stokbrood, salades en sauzen voor iedereen! De porties waren echt perfect. Daarbij is het natuurlijk enorm luxe dat je binnen no time alles op tafel hebt gezet en de barbecue aan kan. Het idee dat je van tevoren niet eerst een hele dag je barbecue hoeft schoon te maken is natuurlijk een geweldige bonus die bijdraagt aan de voorpret. Kortom, geen gedoe :) Het enige verbeterpuntje is dat we niet wisten hoe lang het vega groentepakketje (in aluminiumfolie) op de barbecue moest. Verder was alles echt tot in de puntjes verzorgd. Enorme aanrader dus!

Te weinig salades

We vonden het vlees echt goed , ook voldoende, alleen de salades waren echt minimaal, na de eerste keer opscheppen waren de bakken al zo goed als leeg , dit was wel heel jammer, we hadden zelf gelukkig nog wat sla liggen wat we erbij konden doen. Wij zouden alleen nog bestellen als de salades voldoende waren voor iedereen

Super gemakkelijk!

Geen stress, geen afwas maar wel een zorgeloze bbq

Goed verzorgd

Netjes op tijd bezorgd en goed verzorgd. Vooral de koelelementen zijn top. Vooral nu het zo warm was.

Goed geregeld en prima kwaliteit

Netjes bezorgd en opgehaald op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit van de producten en precies goede hoeveelheid. Dus niet te weinig maar ook niet veel te veel. In 1 woord: TOP!

Goede producten en alles wordt voor je geregeld

Ik heb een bbq georganiseerd voor ongeveer 35 personen. Deze bbq was op een zondag. Het was heel fijn dat de producten ook op zondag geleverd konden worden, zodat ik het zelf niet in de koelkast hoefde te bewaren. Het vlees zag er goed uit en smaakte heerlijk, de salades en sausjes waren ook prima, alleen het stokbrood kun je het beste (zoals ook als tip wordt meegegeven) even verwarmen dan smaakt het net iets beter. Het is ook ideaal dat borden, bestek en de bbq gewoon meegeleverd worden. De afspraak voor levering en ophalen verliep prima.

goede kwaliteit, smaakvol en goed verzorgd.

het geleverde was was goede kwaliteit, smaakte heerlijk en er was voldoende. fijn was ook dat alle zo, zonder af te wassen, weer opgehaald werd. Super. echt voor herhaling vatbaar.

Goede levering en goede kwaliteit

Wij zijn super tevreden. En niet alleen wij maar ookonze bbq-gasten! Iedereen heeft heerlijk en meer dan voldoende gegeten. Alles was perfect verpakt, maar dat wisten we al. Het was namelijk voor ons niet de eerste keer! En het zal ook niet de laatste keer zijn. Iedereen die met een grotere groepen gaat bbq-en sturen wij jullie kant op. Ga vooral zo door!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken