In één woord fantastisch !!

Barbecue voor 18 personen besteld voor mijn vrouw die 50 jaar werd! Alles keurig verpakt en gekoeld aangekomen zijn we heerlijk gaan genieten, vlees was top goed op smaak en salades en sausjes waren prima stokbrood zelf nog wel even afgebakken, was ruim voldoende allemaal. Hoe heb je dat geregeld werd me steeds gevraagd, dit is toch top, geen afwas niks hoeven halen !! Kan het iedereen aanraden! Groetjes Ger

kapotte BBQ

helaas ben ik ontevreden met de BBQ. de genen die het heeft bezorgt heeft netjes aan gezet na 5 minuten deed hij het niet meer en was niet meer aan te krijgen. de knop van de BBQ was ook stuk en de gasfles was ook helaas leeg. voor de rest was het vlees en vis top.

zoals belooft en lekker vlees

Alles gelopen zoals afgesproken vriendelijk jongeman kwam het brengen.

Het eten was van goeie kwaliteit en het eten was ruim genoeg. Alles werd geleverd in overzichtelijke bakken met ruim voldoende eten per pakket. De communicatie was heel duidelijk en afspraken worden nagekomen. Heel fijn! Het was een ontspannen en onvergetelijke middag/avond geworden. Voor herhaling vatbaar !

Barbecue moeilijke toer, niet als het lekkers komt van de Barbecueboer

Als je, zoals ik, voor het eerst iets besteld bij de Barbecueboer, heb je natuurlijk bepaalde verwachtingen, maar als je verwachtingen zo worden overtroffen, dan ga je haast in superlatieven schrijven. Hoe vang je de fantastische kwaliteit van al dat lekkers, maar dan ook niets uitgezonderd, in woorden. Van steak tot speklapje, de salades, het lekkere brood, de sauzen, kruidenboter, ongewoon lekker. De helder communicatie, zo en zo laat komen de spillen brengen en weer ophalen. Logistiek ook prima in orde, met buitengewoon vriendelijke chauffeurs. De barbecueboer staat bij ons in het geheugen gegrift.

heerlijk

eten voortreffelijk,

Wow, feestje zonder stress, met 36 blije gezichten

Alles werkt keurig op tijd afgeleverd en de BBQ's opgesteld en getest door de vriendelijke chauffeur. Het vlees was heerlijk en de salades ruim voldoende en erg lekker. Ik kreeg volop complimenten voor de organisatie, terwijl ik zelf dus niet bijster veel heb hoeven doen. Want ik mag alles vuil inleveren en daar hoef ik niet voor thuis te blijven. Dik tevreden hier.

Top,heerlijk en geen boodschappenstress

Super lekker,mooi verzorgt,van alles genoeg en goede service. Dit gaan we vaker doen,voor wat je allemaal erbij krijgt kan je zelf niet de boodschappen doen.En als klap op de vuurpijl geen discussie over wie de BBQ moet schoonmaken. Heerlijk zorgeloos barbequen

Goed vlees, goede salades en goede vega alternatieven

Vlees was goed, salades lekker en voor de vega was er een goed alternatief. Salades waren allemaal op, de porties mogen iets groter

Echt geweldig!!!! Fantastische service!!! Hele goede kwaliteit eten!!! Voor ons alweer de 2e keer.

In een woord geweldig!!!!

top verzorgt en goede communicatie

We hebben heerlijk genoten van een super lekker barbecue. Zowel de levering als het ophalen, prima gecommuniceerd en goed geregeld. Alles werd geleverd in coolboxen dus niets hoefde in de koelkast. Heerlijk brood en salades. Net even anders dan standaard. Top bedrijf en goede service.

Top Service!

Heerlijk eten, Goede communicatie en top service!.

Top ervaring

Heel erg goed, tot in de puntjes verzorgd en kwaliteit produkten. Met name de zorg rondom de bestelling valt positief op. vragen en wensen worden met zorg behandeld.

Wisten wat we konden verwachten en het was weer goed.

Al meerdere malen voor onze radio club een jaarlijkse bbq besteld, komt keurig aan, is compleet en de leden zijn te vree.

It was a good experience

Deliver and pick up was on time. Vegetarian package can be improved. More BBQ items can be included in package, as it is all about BBQ. Proper Burger bread + dressings should be provided. Otherwise items provided as described in the package where good and tasty. Overall, It was a good experience.

1. Netjes op tijd geleverd in ons geval. 2. Goed verpakt in thermokisten 3. Alles was ingeseald in bakken, zelfs het bestek. 4. Heerlijk vlees en vers. 5. De volgende dag weer lekker op tijd opgehaald. Het vlees was heerlijk gekruid , alleen voor mij persoonlijk iets te pittig. Wij hadden het luxe BBQ pakket en ook 2 anti allergeen. Voor degene die het willen weten, het brood hoeft niet afgebakken te worden. Het brood zit ook netjes ingeseald en als je het iets nat maakt en in de oven legt heb je heer brood met een krokant jasje. Na afloop hadden we ontzettend veel vlees over, ondanks grote eters in mijn ogen. We hebben het vlees weer goed verpakt en kunnen we zeker weer een paar BBQ's vooruit met ons drieën. Lang verhaal kort, debarbecueboer.nl heeft alles perfect geregeld.

In één zin superrrrrr goed

Het was geweldig. Goede service op tijd geleverd en alles waa heerlijk alles top geregeld .. tot in de puntjes voor een onvergetelijke avond

Goed verzorgd

Alles smaakte goed, Super handig thuis gebracht en volgende dag opgehaald. Prijs- kwaliteit verhouding is prima.

Geweldig.

Heel goed mals vlees.

Makkelijke website.. Op de juiste tijd geleverd. Aardige chauffeur. En alles erop en aan. Heerlijk gegeten met veel gezelligheid tijdens de straat bbq. Dankjewel.

Superlekker … top!

Hele goeie verzorging van alles en mooi op tijd alles gebracht van , heerlijk vlees en vis en ook de saladesen het brood. Hadden voor 35 personen 2 bbqs en maar 2 tangen voor het vlees om te draaien. Daar mogen eigenlijk wel 3 per bbq bijzijn! Bedankt

Zeer goed geregeld

Dankzij jullie een top bbq gehad vlees is van goede kwaliteit en de survice bij brengen en halen prima in order met vriendelijk personeel ook per telefoon wordt je vriendelijk en goed behandeld

Heerlijk!

Bezorging en ophalen volgens afspraak. Heerlijk vlees netjes verpakt en heerlijke salades en sausen. Prima BBQ, zeker voor herhaling vatbaar! BEDANKT!

GEWELDIG!

De bbq vande bbq Boer was Super!Op tijd geleverd!iEr was meer dan voldoende voor 20 personen! In een woord Fantastisch!Dank jullie wel

Super BBQ!!!

Gister een geweldige BBQ gehad van de Barbecueboer. Super goed vlees, heerlijke salades. Een aanrader voor iedereen. Je hebt er zelf, op het BBQEN van het vlees na, geen omkijken naar. Mede dankzij de Barbecueboer een top familiedag gehad. Ik zeg doen!!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken