De BBQ was geweldig. Het vlees en salades verrukkelijk. Ook het bezorgen en ophalen verliep erg goed. Al met al dus een geslaagd feest met het heerlijke eten. Iedereen met een goed gevuld buikje betrokken. Hartelijk dank voor de geweldige service

Bestellen ging makkelijk, bezorging prima en BBQ prima. Dit is al de vijfde keer dat we gebruik maken van de Boer BBQ voor onze jaarlijkse buurtbarbeque.

Perfect geregeld

Dit is de eerste keer dat we bij de bbqboer ons bbq hebben laden verzorgen Alles was heerlijk echt een aanrader Goede service netjes en correct Dankje

Fantastisch en heel lekker

Het was goed verzorgd en was heerlijk en lekker iedereen heeft genoten en alles was op er waren mensen bij die de telefoon nummer gevraagd heeft dus de kans zit er dat hun ook bij jullie gaan bestellen het was toppie voor herhaling vatbaar gr van fam sanders uit Doesburg

Top van afleveren tot ophalen!

Super makkelijk bestellen en geen rotzooi na afloop. Goed vlees en salades en sauzen zijn prima. Zeker voor herhaling vatbaar!

Was super goed

Super hoed verzorgd en heerlijk

Makkelijk te bestellen via hun dite. Enorme keus. Duidelijk wanneer het bezorgd wordt Eten is altijd genoeg en heerlijk. Zeer tevreden.

Heerlijk!!!!!!!

Al onze gasten waren super tevreden en wij ook! Ik heb altijd veel last van stress als we een feestje geven maar dankzij jullie vorig jaar en gisteren niet! Volgend jaar weer!

Top, erg lekker en goed geregeld

De bezorger kwam precies op de aangegeven tijd. Netjes alles binnen gezet. Het smaakte erg goed. En ook erg fijn dat je geen afwas heb.

Het was geweldig, lekker en zeer goed verzorgd!

Een fantastische ervaring onze eerste BBQ boer BBQ. Het vlees was goed, salades heerlijk, en brood en saus ook voldoende. We hebben genoten!,

Waanzinnig lekker én top geregeld!

Het eten is elke keer weer zalig en alle visite gaat content met een volle buik naar huis. Van bezorging tot retour, dikke 10!

Goede service, duidelijke communicatie . Iedereen vond het eten heerlijk! Dank

geweldig

het eten was zeer goed. prima verpakt, jammer dat er zoveel plastic gebruikt wordt. maar toch een "9" vanwege de kwaliteit.

Super goed verzorgd. Heerlijk vlees.Compleet

Wat was dit allemaal goed verzorgd. Goede kwaliteit. Netjes verpakt en aangeleverd en goede service. Alleen ijs viel qua grootte erg tegen. Was ook mousse en geen ijs. Maar het was wel erg lekker

Super service met super eten!

Wij hadden een klein bedrijfsfeestje waarbij we graag wilde BBQ-en! Zo kwamen we bij de barbecue boer! Hele snelle service, BBQ werd in elkaar gezet en alle benodigdheden en eten in de keuken gezet! Smaak van het vlees was echt heerlijk en de salades waren ook top! Ook at er iemand halal wat ook allemaal goed gesmaakt had! Wij hebben een heerlijke avond gehad met lekker eten!

Heerlijke complete BBQ

Goed vlees, lekkere salades en een goed werkende BBQ. Meer heb je niet te wensen naast natuurlijk mooi weer en goed gezelschap.

Uitstekend verzorgd

Uitstekende service en superlekker vlees en salades. Maar dan genoeg.

heel tevreden, goede kwaliteit, redelijke prijs

duidelijke website, goed telefonisch advies. Alleen was er deze keer te weinig sateh saus. Waarschijnlijk doordat we extra sateh hadden besteld en de hoeveelheid sateh-saus daar niet op is aangepast.

Gewoon helemaal perfect.

Zowel de levering, de service, het ophalen en uiteraard de kwaliteit van het eten was echt top. Geen negatief punt op te merken

Goedemorgen kwaliteit die lekker is

Kwaliteit in levering en van de geleverde producten. Het vlees en vis waren overheerlijk. Wel waren de bijgerechten mondjesmaat, dit mag per persoon wel wat meer zijn.

Super verzorgd

Bij de bbq boer het goed en lekker eten. De website is zeer duidelijk en gemakkelijk te bestellen. Zelfs tot een paar dagen van tevoren is het aan te passen. Het contact vis mail is zeer goed verzorgd tot aan het ophalen van de afwas toe. Dus super en zeker een aanrader. Bedankt namens de familie.

GEWELDIG WAT EEN ORGANISATIE EN PLANNING.

Van begin tot het einde goed geregeld. Kwaliteit is perfect Voldoende van alles gewoon heerlijk en de volgende keer weer hoor. TOP

Fantastisch verzorgd bbq-avondje dankzij de Barbecue Boer.

Naast de geweldige kwaliteit van het vlees en de vis moet toch zeker genoemd worden de perfecte service. Zowel het afleveren als het ophalen gebeurde precies zoals afgesproken. Vlees, vis, stokbroden en sauzen en zelfs het bestek waren keurig verpakt. Voor een tot in de puntjes verzorgde en kwalitatief hoogstaande barbecue- avond moet je bij de Barbecue Boer zijn. Wij hebben er enorm van genoten.

Super goed

Wij hebben al 3 keer wat bij jullie besteld en het was super lekker, het heeft ook een goede service.

Zeer goede service en kwaliteit

Bezorging en retour waren goed aangemeld en stipt op tijd. Bezorgers waren uitermate vriendelijk en hebben alles keurig georganiseerd. Het geleverde vlees en salades waren perfect en zéér smakelijk. Zal zeker weer gebruik maken van het bedrijf. Misschien volgende keer catering.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken