Altijd goed!

Vorig jaar hadden we ook hier besteld en dit jaar weer, en elke keer krijgen we zulke complimenten over het eten en hoe het geregeld is, dus echt een aanrader! Goed vlees, netjes verpakt, alles is gewoon perfect!

Super geregeld en heerlijk

Keurig geïnformeerd over bezorgtijd. Alles was heerlijk. Iedereen heeft gesmuld.

Kwaliteit van het vlees was boven verwachting goed Salades ook prima alleen sommige konden ook wel met iets minder mayonaise toe Verder hadden wij graag naast het fruit wel wat verse groenten lekker gevonden

Fantastische bbq

Omdat ik 70 jaar werd heb ik via de bbqboer een bbqfeest gehouden. In de 70 jaar dat ik nu leef heb ik nog nooit zo n fijne verzorgde bbq gehad. Alles was perfect verzorgd. Van de afspraak van het brengen tot ophalen liep alles gesmeerd. Het vlees was van een perfecte kwaliteit en mijn gasten waren zeer tevreden. Zelfs het stokbrood met kruidenboter ging gesmeerd en werd zeer gewaardeerd.

Perfect voor elkaar

Heerlijk vlees en salade.telefonisch ook makkelijk bereikbaar. Goede breng en haal service De gasten waren zeer tevreden.

Prima service en heerlijk eten

Keurig geïnformeerd over de afspraken en duidelijk daarin

Perfecte service voor een op en top bbq!

Alles is van goede kwaliteit en de service is ook super! Echt een aanrader ♥️

Het is super goed geregeld en heerlijk eten.

Wij hebben een gezellig buurtfeest gehad. Mede door het goed verzorgde eten van de Bq boer. Alles goed verzorgd !!!!

Alles was fantastisch

Alles prima geregeld. Bestelling ,bezorging en kwaliteit waren zeer goed

Wij hebben onlangs genoten van een barbecue verzorgd door de Barbecueboer en het was Geweldig

Absoluut een aanrader! Wij hebben onlangs genoten van een barbecue verzorgd door de Barbecueboer en het was in één woord fantastisch! Vlees & bijgerechten Het vlees was van topkwaliteit: sappig, goed gemarineerd en perfect geportioneerd. De salades, sausjes, broodjes en kruidenboter waren stuk voor stuk verrukkelijk – echt een feest voor de smaakpapillen. Service & levering Wat de ervaring compleet maakte, was de zorgvuldige levering. Alles werd piekfijn aangeleverd, inclusief borden, bestek en servetten, zodat we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Super geregeld! Iedereen tevreden De hele groep was meer dan tevreden – van vleesliefhebber tot vegetariër, iedereen vond iets lekkers. Hartelijk dank aan het team van de Barbecueboer voor deze heerlijke en zorgeloze beleving! Een dikke aanrader voor wie zijn barbecue zonder stress wil organiseren.

Heerlijk eten Goeie bezorging en uitleg.

1 één woord 'Bestellen!'

Een fijne communicatie, komen hun afspraken na, super op tijd en alles keurig verpakt. Goede kwaliteit vlees, salade en sauzen. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Boer BBQ voor een heerlijk diner.

Was wederom een groot succes!

Prima verzorgd ruim voldoende en breng/ haal service top geregeld!

Alles super verzorgd

Alles wordt in de puntjes geregeld . Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van levering nooit geen problemen en top en vriendelijk personeel. Ga zo door ! We zijn heel tevreden !

De service die belooft wordt, maken ze waar!

Voor een feestje op een camping een grote bestelling geplaatst inclusief dessert bij de BBQ boer. De plaatselijke partner van de camping kon geen prijs/kwaliteit leveren die de bbq boer wel kon. Ivm de tijdstippen besloten om zelf de bbq op te halen dit was allemaal geen probleem. Dit alleen gedaan omdat er geen externe bedrijven op de camping mochten komen, op de lokale slager na uiteraard :-) De gasten vonden het vlees erg lekker en het dessert was helemaal geweldig. Wij hadden er totaal geen omkijken naar. BBQ boer bedankt!

Het was heerlijk goeie service!

Alles wat we in het BBQ pakket was heerlijk,lekker en mals vers vlees ook de salades vielen allemaal in de smaak! Uiterst tevreden net als mijn vorige buffenpakket. Super ik weet nu waar ik mijn volgende BBQ of buffet ga bestellen Groetjes en tot de volgende keer TOP!

Pefect verzorgde en heerlijke bbq

Al jaren bestellen wij onze jaarlijkse familie bbq bij de bbqboer en het is TOP Goede kwaliteit vlees en alle toebehoren In al de jaren nog nooit fout gegaan of dat er iets niet bij zat. Dikke vette 10. Complimenten en dank voor alle jaren goede zorgen.

Goed geregeld. Uitstekende kwaliteit en goede service.

Heerlijk, goed verzorg en voor iedereen wat wils

Wij hebben al 2x gebruik gemaakt van de barbecueboer. Alles is gewoon prima geregeld. Je bestelt het, er zijn genoeg keuzes en hebt nog altijd de tijd om het aan te passen. Op de dag dat het geleverd wordt, hoef je ook niet heel de dag thuis te zitten want je krijgt een verwachte tijd. Deze klopte precies bij ons. De spullen zitten goed in sterke dozen gekoeld verpakt. Het eten zelf is ook erg lekker en genoeg voor iedereen. Bij ons was nog niet eens alles op, dus hebben we de dag erop er nog plezier van kunnen hebben. En het beste van alles: niet schoonmaken en ook geen afwas.

Super vlees, goed bezorgd, alles duidelijk van te voren.

Super-De-Luxe

Wij hadden een straat bbq en wat was het gezellig. Het eten was heerlijk , voldoende vlees en salades . De bezorging was ook uitstekend. Ik zou zeggen ga zo door en wij geven het ook door. Bedankt namens heel de straat.

Alweer een top bbq

Zoals ieder jaar weer een geweldige bbq, uitstekende kwaliteit, goed bezorgsysteem/ophalen, vriendelijke chauffeur en goede communicatie.

Verbazingwekkend hoeveelheid en netheid . De volgende keer gaan we voor de luxere menu ! Dank u wel voor de goede kwaliteit en levering Mvg Jacqueline Köhler

Heerlijke bbqpakket besteld en oow zo lekker. Iedereen heeft er van genoten top service volgende keer weer bij jullie bestellen.

Heerlijk ontzorgen BBQ

Netjes geleverd, duidelijk met tijdslot en mogelijkheid tot ergens neer laten zetten. Goed verpakt, heerlijke salades, vlees, fruit, sausjes, stokbrood en kruidenboter. Onze vrienden waren ook enthousiast. Volgende keer bestellen we weer hier!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken