Zo maak je van een verjaardag een supertuinfeest!!!

SUPERB, zo makkelijk geregeld en complete BBQ aan huis geleverd. Easy bestellen op de website. Volop keuze van vlees. Paar bordjes erbij en wat bestek. Tot 2 dagen ervoor kan je nog veranderen. Aflevering dag van te voren aangemeld. Busje op tijd. Alles word netjes op zijn plek neergezet,uitleg gegeven. Thermoboxen met koelelementen Echt alles hygiënisch verpakt. Het BBQ-en lijkt opeens zo makkelijk. Brood,salades en sauzen alles erbij Vleeskwaliteit is TOP. Alles vuil opgehaald en dat scheelt zoveel met opruimen. Voor herhaling vatbaar. Geen minpuntje te bedenken. Dankjewel voor jullie Superservice.

Er zat alleen geen stokbrood bij

Super goed

Vlees goed salades slecht

Het vlees was prima de salades smaakten allemaal nergens naar en werden door iedereen als zeer slecht beoordeeld. JAMMER !

Helemaal top geregeld en het vlees was super!!

Grote complimenten voor de service en de kwaliteit van het eten.

Prima en goed vlees. Alles was erbij. Ik ben geen barberknoei mens, maar dit was een zeer goede erva

Zou het weer moeten, neem ik weer bij jullie. Prima

Perfect!

Lekker eten, komen afspraken goed na. Een soort van thuis uit eten. Helemaal goed.

Heerlijk!

Het barbecuepakket was heerlijk en genoeg, doordat er genoeg salades en brood bij geleverd worden! Ook de haal- en brengservice was goed geregeld! Wellicht het enige aandachtspunt is de bereikbaarheid per telefoon op zaterdag. Maar de barbecue zelf was goed verzorgd!

Met de BarbequeBoer weet je zeker dat je een prima middag of avond hebt

Met de barbequeboer weet je zeker dat je middag of avond geslaagd is. Als eerste een prima bezorging. Aardige bezorger en het eten was prima voor elkaar. Dus al met al een dikke 10

Het was prima verzorgd.

Alleen wegens tijdig annuleren van twee personen moesten wij na telefonisch overleg, een mail sturen. Om het te veel betaalde bedrag als nog terug gestort te krijgen terwijl wij een mail hadden ontvangen dat het bedrag binnen vijf dagen zou worden terug gestort. Zeker een punt van aandacht.

Super BBQ en keurig verzorgt

Geweldig in een woord. Keurig op tijd de levering en geweldig goed vlees. We hebben met alle buren genoten.

Het was super van iedereen een 10

Levering keurig op tijd volgens mail en sms. Een goede gas barbecue en dan het vlees keurig verpakt in afgesloten bakken in een koelbox de salades ook borden bestek netjes luchtdicht verpakt. En alles was heel lekker en iedereen vond het heel lekker zelfs familie uit België stelde de vraag of jullie ook in België leveren in provincie Antwerpen.

Aandacht voor elkaar

Wat een heerlijkheid om op een feest met 13 gasten ook echt tijd te hebben voor elkaar. Dankzij de barbecue boer compleet ontzorgd. De levering was keurig op tijd in de ochtend. Alle vlees en salade keurig verpakt in bakken waaruit direct geserveerd kon worden. Afgemaakt met voldoende borden, bestek en sauzen voor erbij.

Super tevreden, genoeg eten voor iedereen. Alles netjes verpakt en voldoende aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Het bestellen ging erg makkelijk en wijzigingen konden tot kort voor de tijd nog worden toegepast. Een dag van tevoren kwam er een berichtje over de bezorgtijd, de bbq en het vlees werden geplaatst en alles was netjes geleverd in zowel grote als kleine bakken. Alle benodigdheden waren aanwezig. Er was ruim voldoende geleverd en complimenten over de kwaliteit van het vlees en de salades Wij hebben een heel geslaagde familiebbq gehad.

top barbecue

was een zeer geslaagde en mooie verzorgde barbecue

Het was weer als vanouds

Punctueel, behulpzame en klantvriendelijke medewerkers, hoge kwaliteit, goede prijs, kortom ... een aanrader

Supergoed en heerlijk

Alles was super lekker en goede service

Super BBQ

Als je voor 24 man een BBQ organiseert wil je in ieder geval dat het goed is. De volgende keer hoef ik in ieder geval niet meer eeuwig te gaan zoeken op internet, maar type en bestel ik gewoon bij www.barbecueboer.nl. Niet twijfelen, gewoon doen. Daar krijg je geen spijt van. Heerlijk vlees en vis, meer dan voldoende brood en kruidenboter en salades in overvloed. Alles compleet en op tijd.

Helemaal prima

Goede bezorging, lekker vlees.

Goede service prima vlees .

Heerlijk gegeten

Alles keurig geleverd! Binnen een tijdslot van 1 uur, super fijn dat je niet een halve dag thuis moet zijn. Heerlijk gegeten, alles voldoende

Lekkere producten

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van de BBQ boer. Handig dat je later nog bij- en af kan bestellen en dat het geld ook snel wordt terug gestort. Onhandig vonden we dat het brood nog afgebakken moest worden en dat er niet bij werd gezegd. Ook niet iets op de verpakking hoe lang en hoog de over moest. Verder hadden we voor 13 mensen 5 messen en 5 servetten. Voor de rest zeer tevreden en we zouden het zo weer doen.

Als steeds perfect in orde met heerlijk vlees en salades

Als steeds perfect in orde met heerlijk vlees en salades en leuke verrassing voor de kinderen. De keuze viel dit keer bij ons op het boerenpakket. Ruim voldoende als geheel, meet heerlijk vlees, waarover onze gasten tijdens de BBQ regelmatig hun waardering uitspraken. de salades waren weer heerlijk en divers.

Heerlijk

Een goed en tot in de puntjes verzorgde barbecue, met heerlijk vlees en verse salades. Alles netjes verpakt en ook het allergeenpakket zeer netjes verzorgd! Al met al een heerlijke barbecue mogen genieten.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken