Smaakte zeer goed

Het eten was echt top, voor 10 man vlees was genoeg en de salades waren erg lekker maar erg weinig voor 10 man.

Goede service en goede kwaliteit

We hebben een goede bbq gehad met 17 personen en alles was op tijd gebracht en van goede kwaliteit.

Heerlijk!

Super service, geweldige communicatie en bovenal heerlijk mals, goed gekruid vlees/Vega. Tevreden!

Zeker aan te bevelen

De BBQ boer gevonden via google, en besloten te bestellen voor een personeelsuitje! Bestellen ging makkelijk en duidelijk. Ook de levering was zonder problemen en erg vriendelijk. Het eten was super! Het vlees heerlijk mals en lekker gekruid (niet te veel, niet te weinig). De salades waren goed van smaak, en ruim in hoeveelheid even als het stokbrood. Al met al zeker een aanrader, plus het ophalen van de vaat is ook erg fijn.

Barbecue zelf erg zwart geblakerd geleverd, salades te weinig en niet smakelijk.

De stukken kip zijn te dik en worden maar slecht gaar. Teveel stokbrood (zonder houdbaarheid datum) salades te weinig en niet lekker. Slaslicks: groente verbrand en de kip is nog niet gaar. Bestek is een ratjetoe van verschillende soorten. Flink extra betalen voor aanlevering bepaalde tijd onnodig, dat mag inclusief de bestelling zijn want het is duur genoeg.

Goed verzorgd

Alles nettjes verpakt en super lekker. We hadden halal was echt goed.

Eten was zeer goed alleen de Barbeques branden erg slecht dus duurde erg lang voor het vlees gaar was, niet handig als je met een grote groep bent

Top geregeld allemaal

Kwaliteit van eten was goed. Mooi op tijd bezorgd en opgehaald.

Was prima verzorgd met uitzondering van de bezorging

Speciaal betaald om voor 13h00 af te leveren en helaas werd het 14h00 zonder dat er files waren. Verwacht wel dat €25,00 nog spontaan terug betaald wordt!

Goed geregeld

Zeker op tijd gebracht, was 20 min eerder. Wij waren nog niet thuis. Had alles al netjes achter gezet. Konden gelijk beginnen. Salades was krap aan. Had wat meer gemogen. Ook alles netjes op tijd weer opgehaald.

Lekker makkelijk!!!

Voor de 1e keer besteld bij de barbecueboer. In eerste instantie spannend want is het wel lekker en goed? De twijfels zijn volledig weg! We zullen niet schromen om een volgende keer hier weer te bestellen! De Barbecueboer = afspraak is afspraak; lekker en makkelijk bezorgd en prijstechnisch goed voor elkaar.

Geweldig eten en super service!

Voor onze kleinschalige bruiloft wilden we graag barbecuen met onze familie. Alles besteld en geregeld bij de Barbecue Boer. Het vlees was heerlijk! Super vers brood, lekkere salades en genoeg sausjes voor iedereen. Overal was ruim voldoende van. Vriendelijke services en prettig in de omgang. Al met al hebben wij een super ervaring gehad en zouden wij dit iedereen aanraden. We bestellen zeker nog een keer!

Goede levering goede verse producten iedereen was zeer tevreden

Ideale bbq met alles erop en eraan

We hebben heerlijk gegeten. Alles is tijdig bezorgd en bbq werkt zeer gemakkelijk en goed.

Het zonnetje op een kletsnatte dag

Je hebt besloten je 40e verjaardag te vieren met een groep lieve mensen en een lekkere BBQ en ziet de week ervoor dat het zal gaan regenen. Waait vast over, zonnedansjes gedaan en toch maar voor de zekerheid een partytent aangeschaft. Het laatste is maar goed ook geweest, want het kwam met bakken uit de hemel, maar de geweldig verzorgde BBQ was het zonnetje van de dag en is mijn verjaardag, ondanks de regen, niet in het water gevallen.

Helemaal goed!

Super geregeld en nog lekker ook!

Dir was onze 2de keer dat we de BBQ Boer alles hebben laten leveren,en zal niet de laatste keer zijn

Zeer goed,uitgebreid,en echt smaakvol. Een dikke pluim.

Heerlijke BBQ gehad

De BBQ was super goed verzorgd. Alles was apart verpakt zelfs de bordjes en het bestek. Vlees was lekker gemarineerd in verschillende smaken en de salades waren heerlijk. Alles netjes op tijd bezorgd en de chauffeur heeft alles mee klaar gezet. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke, goed verzorgde top bbq!!

Alles was top: prima hoeveelheden eten, supermals en heerlijk gemarineerd vlees, alles erbij, stokbroden l, salades, sauzen, (echt) servies en bestek en zelfs de servetten waren ze niet vergeten! Bbq met volle gasfles en bbq gereedschap. Alles keurig verpakt in koelboxen, de vaat zo teruggeven in de kratten (geen vieze afwas thuis), een echt aanrader!! Ook de vega bbq was heerlijk.

Gemakkelijk en goed verzorgd

Uitstekend en lekker

Toppie

Onbezorgd n bbq aan huis op 1e pinksterdag of überhaupt n zondag Alles keurig op tijd geleverd heerlijk eten en alles vuil weer opgehaald

Dit was mijn eerste ervaring na aan raden van een kennis. Maar dik tevreden als Goed verzorgt, kwaliteit zeer goed.

heerlijke barbecue voor de hele familie

pinksterweekend, familieweekend: gezellig samen eten zonder gedoe. Dan is de bbq van de barbecue boer precies wat je zoekt. Goed verzorgd, gevarieerd, heerlijke smaak zowel de vlees- als de vispakketten, compleet met borden, bestek en de afwas! Duidelijke communicatie over bezorg- en ophaaltijd. Kortom, zorgeloos genieten!

Opnieuw een zeer goede ervaring

Het eten was ook nu weer uitstejend en ruim voldoende. De bezorging was binben de afgesproken tijd. Kortom erg professioneel.

Fantadtisch

Via Internet bij de BBQ boer gekomen. Voor 11 personen de vis/vlees combinatie besteld. Dat ging allemaal al perfect. Een dag van tevoren kreeg je een bericht hoe laat de bestelling de volgende dag zou worden bezorgd. Op de dag zelf eerst een telefoontje dat je bestelling bijna werd bezorgd. Alle spullen, borden, bestek etc was keurig. De vis en het vlees waren erg smaakvol, en de porties waren perfect. Al mijn vrienden waren erg tevreden. Ook de salades en de sausjes waren heerlijk. Kortom zeer tevreden.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken