Goed verzorgt!

Goed verzorgd heerlijk vlees! Tijden van bezorgen komen alleen niet helemaal overeen. Maar door de goede kwaliteit is dat vergeven.

Prima verzorgd en hele goede prijs/kwaliteit-verhouding

Heerlijke BBQ die aan alle verwachtingen voldeed. Loutere positieve reacties gehad

Geweldige service en heerlijk eten

Alles wat betreft de bestelling, bezorging en ophalen was geweldig. Wij hadden het pakket van 15 euro, prima kwaliteit/prijsverhouding. Lekkere salades, heelijk knapperig stokbrood ( wel nog 3 min in de oven gehad). Prima vlees. Iedereen was zeer tevreden

BBQ prima verzorgd, lekker vlees en salades

BBQ spullen mooi op tijd bezorgd. Goed verzorgd en compleet. Met heerlijk vlees en salades.

Super service

Het bestelproces verliep uitstekend. Zelfs wat last minute aanpassingen konden nog worden verwerkt. De levering verliep volgens de planning! En alle gasten hebben genoten van de kwaliteit van het vlees, vis en vegetarische gerechten. Voor herhaling vatbaar (alweer)! Dikke pluim voor De BarbequeBoer

Super verzorgd met verse producten en snelle service

Vond het heel geslaagd. Verse producten en alles mooi verpakt. Zeer goede service van brengen en halen zeer op tijd.

Het was fantastisch! Heerlijk gegeten!

Het was heerlijk! Zo makkelijk dat alles gebracht en gehaald wordt. Ook is alles goed van smaak en heel netjes verpakt en geleverd. Dikke 10!

goede kwaliteit

goede service

Gemak dient de mens met eten naar wens

Soepel besteld , stipte en complete aflevering en geen zorg!

Goed geregeld en lekker!!!

Ik vond de groente pannetje bij het vegetarische BBQ pakket ook erg lekker. Zelfs bij de basispakket zou ik dat een lekker bijgerecht vinden. Helaas geen mogelijkheid om deze los bij te bestellen, want als dat zo was, zou ik deze zeker als extra bijgerecht bestellen.

Zoals altijd buitengewoon lekker

Makelijk bestellen Op tijd leveren Lekker genieten Van een heerlijke BBQ

Superbarbeque

Dit was onze eerste keer en onze ervaring is echt super, heerlijk vlees en ook ideaal met alle bijgerechten. Het enige minpunt was dat het stokbrood erg droog was. Maar de porties waren ruim voldoende en wij gaan zeker vaker bestellen.

Weinig verrassend

We hadden één keer eerder een bbq jullie besteld en die was toen prima. Deze keer was de bbq kleiner, maae zowel de bbq gerechten als de salades waren exact gelijk aan die van de vorige keer. Weinig verrassend dus. De vlees en visgerechten waren qua smaak prima. De vegetarische gerechten en de salades waren ronduit saai. Bij het ophalen van de spullen op zondag heb ik meer dan een uur zitten wachten. Dat kan beter.

Zeer goed verzorgd.

Alles was keurig verpakt: het vlees, de salades, het brood, zelfs het bestek en de borden. Alles ook erg schoon, ook de barbecue zelf. Salades waren heerlijk en de kip, het vlees en de zalm goed gemarineerd. Iedereen heeft genoten. We hadden voor 12 personen voor de zekerheid 14 porties halal besteld. Maar dat was achteraf niet nodig geweest. En er zaten grote eters tussen. Dit is echt voor herhaling vatbaar! Bedankt.

Goed verzorgd en lekker

Goede communicatie, lekker eten, prima spullen.

Geweldige kwaliteit en service

Alles werd netjes gebracht op de camping. We waren er zelf niet, maar is op de plek neergezet en eten was lekker en ruim voldoende!

Fantastisch!!!!

De BarbecueBoer is opgeslagen in mijn adresboek!! Vanaf het eerste online contact een goed gevoel bij gehad. Duidelijk, overzichtelijk en snel!! Een dag voor de bbq nog even gebeld of alles goed ging en keurig te woord gestaan. Ruim op tijd en keurig binnen het aangegeven tijdvak alles afgeleverd in goede koelboxen. Het eten was heerlijk en kreeg veel complimenten over de kwaliteit van het vlees. De salades waren lekker (en allemaal op) het stokbrood was heerlijk… Kortom wij hebben een heel geslaagde barbecue gehad. De woorden van de verraste jarige waren om precies te zijn: “het was de dag van mijn leven”. En daar heeft De BarbecueBoer zeker aan bijgedragen!!

Snel mailcontact, Levering met goede uitleg. Alles-borden, bestek, salades, vacium verpakt, zo netjes!! Vlees en bijgerechten waren heerlijk. Makkelijk, er zit echt alles bij!! Top!

Voor de eerste keer besteld bij de BBQ BOER 100% een aanrader. Goed bereikbaar per telefoon, vriendelijk te woord gestaan en komen afspraken na. Alle personeelsleden die mee werken binnen BBQ BOER ontzettend bedankt!!! Wat een goede service fijne zomer gewenst ook voor de klanten die na ons bestellen GENIET!

Uitstekend.

We kregen een dag voor de levering en SMS,je met de tijd wanneer de bbq en het eten werd gebracht. Heel handig want de rest van de dag hoefden we nog geen rekening met de bezorging te houden. We hadden vlees, vis, vegetarisch en allergenen besteld en alles was keurig gescheiden verpakt. We hebben heerlijk gegeten. Nog een voordeel, we hadden allemaal genoeg en gelukkig bleef er niet vanalles over, dus geen verspilling. En omdat de borden en bestek ook meegeleverd waren hadden we bijna geen werk van de bbq. Heerlijk ontzorgd. Dank je wel bbqboer voor jullie goede service.

Goed verzorgd

Aardige bezorger Alles werd netjes in elkaar gezet en geleverd Brood was heerlijk Jammer alleen dat we niet wisten elke salade wat was, misschien n sticker erop met de naam of inhoud.

Met de noorderzon vertrokken?

Forse bestelling gedaan op 5 mei voor 8 mei. Mail ontvangen: bestelling en betaling ontvangen. Belofte: 7 mei ontvangt u een mail met de exactere tijd hoe laat wij komen. Fijn dan kan ik mijn gasten laten weten hoe laat wij beginnen. 7 mei geen mail. 2 x gemaild. Gechat. Advies bel ons. Gebeld. Gesloten. Weer gemaild; geen reactie. Superslechte service. Eens en nooit weer

geweldige barbecue

we hebben een prachtige familiedag gehad met als afsluiting een barbecue besteld bij de barbecue Boer uitstekend het vlees en de vis waren van uitstekende kwaliteit net als de meegeleverde salades. Ook de services waren uitstekend

Uitstekende service en eten

We hebben genoten van het gemak en het eten van de Barbecue Boer

Helemaal top

Alles in de puntjes verzorgd. Op tijd gebracht, bbq in elkaar gezet. Met 1 woord; FANTASTISCH

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken