Prima optie voor grotere groep

Spullen worden netjes aangeleverd en mooi verpakt allemaal. Eten zelf was lekker en leuk assortiment. Wel jammer dat je buiten kantoortijd een appje krijgt dat men het de volgende ochtend voor kantoortijd op wil halen terwijl er dan niemand op kantoor is. Reageren kan dan niet meer. Vervolgens regelen wij intern dat er dan toch iemand vroeg in de ochtend op kantoor is om vervolgens een telefoontje te krijgen dat men het in de loop van de dag pas kan komen halen en het geregel daardoor overbodig blijkt. Communicatie en bereikbaarheid mag beter/toegankelijker.

Verrukkelijk

Goede service, meer als voldoende vlees, saus, salade en brood. Het was super gezellig. Ik heb reclame voor jullie gemaakt. De site gepromoot en de heerlijke bbq en buffetten aanbevolen.

Eten prima en ook voldoende

We hebben alleen en dag voor levering geen SMS gehad. Op de dag zelf 2x gebeld met medewekerster met de vraag, of ze kon vertellen welk tijdstip het geleverd wordt die dag. ze zouden het uitzoeken en contact opnemen dit is niet gebeurd. Erg jammer. Chauffeur belde dat hij over 15 min. Chauffeur was vriendelijk en klant gericht ook de Chauffeur die de spullen weer op kwam halen. Wij hadden het fijn gevonden dat we een dag ervoor tijdstip hadden geweten , dit stond ook op de bevestiging.

Super service!

Wij hadden een barbecue voor 35 man. we hadden 15x het normale pakket en 20x het steak pakket. Vlees was van top kwaliteit en iedereen heeft ervan genoten, zelfs de salades zijn bijna op gegaan! service was ook top. Alles werd optijd en goed verpakt bezorgd. de barbecues werden ook netjes opgebouwd en aangesloten. Ze kwamen het alleen wel erg vroeg ophalen de volgende dag, aangezien het een begin van een feestje tot in de late uurtjes was. maar daar hadden ze gelukkig ook een oplossing voor. laat het maar gewoon buiten staan dan halen wij het daar weer op. echt top geregeld!

Mmmm wat lekker

We hadden deze heerlijke bbq besteld voor een woongroep met kinderen met een beperking. En oh wat hebben ze gesmuld. Het was echt super lekker. En zeker voor herhaling vatbaar

goed verzorgd en confrom afspraak geleverd!

Wij hadden een bbq voor +/- 40 personen besteld en van alle parketten iets afgenomen, waardoor een ieder zelf zijn geliefde vis of vlees kon kiezen. kwaliteit was top! levering zoals afgesproken en vriendelijk personeel!!

zeer goed

Alles meer dan voldoende aanwezig en de smaken zijn ook goed

zeer goed verzorgd

Was heel goed alleen jammer dat 1 brander het niet deed duurde daarom wel erg lang voor alles klaar was

Top geregeld en het eten was echt lekker

Gewoon een verzorgde BBQ laten regelen, dit kan gewoon via de Barbecue Boer, alles werd netjes op tijd geleverd. En wat nog veel belangrijker was dat het gewoon erg goed smaakte, Vlees, vis, salades en stokbrood waren vers. Een echte aanrader, oja, Ze komen het ook gewoon weer ophalen, geen gedoe met afwas etc...

Keurig verzorgd, en goede kwaliteit.

Dit is de VIERDE keer. eerste keer een buffet voor 32 personen. tweede keer een buffet voor 12 personen. derde keer barbecue voor 10 personen. nu de vierde keer nogmaals barbecue voor 10 personen. Bovenstaande zegt genoeg !!!!!!

De geleverde kwaliteit is op alle gebied van hoog niveau!

Voor de eerste keer hebben we bij jullie besteld. We hebben daarom verschillende pakketten besteld, dit om eens te kijken waar de pakketten daadwerkelijk uit bestaan. Zowel de pakketten met vis, alsook met vlees waren goed verzorgd en smaakte heerlijk. Alles was vers en prima verpakt. Ook de bijgeleverde sausen en de (diverse) rauwkost waren smaakvol. Vermeldenswaardig is tevens dat de logistiek en de daarbij behorende meldingen en de opvolgingen van het bestellen, van het leveren en weer ophalen van de spullen prima geregeld is. Dus is dit beslist voor herhaling vatbaar!

Prima verpakt en ruim voldoende.

Keurig op tijd, prima verpakt en keurig in een koelbox met koelelement.

Zoals altijd weer perfect!

Prima kwaliteit vlees, fijn dat je zelf bijna niets hoeft te regelen en het opruimen is ook zo gebeurt

goede service en kwaliteit.

Alles verliep volgens planning. Zowel het brengen als ophalen. Het vlees en de salades waren van hoge kwaliteit en lekker. Ook was alles prima hygiënisch verpakt. Zelfs de borden en het bestek. Topservice dus en voor herhaling vatbaar.

Prijs kwaliteit is goed en goed te communiceren over al je wensen. Denken met je mee!

Superrr

Alles netjes verzorgd , gaan we zekersss vaker doen.

Helemaal top!

Slechts 3 dagen van te voren, waren wij met onze voetbalteams tot de conclusie gekomen dat wij een BBQ wilde organiseren op ons verblijf op Walibi Village. De grote vraag was echter hoe we dit moesten regelen. We kwamen bij de Barbecue Boer uit, welke alles compleet kon verzorgen. Voor 58 personen hebben wij compleet verzorgt alles keurig op tijd ontvangen. Het vlees, brood en salades waren echt fantastisch! De BBQ's waren keurig schoon en alles was compleet geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Zoals altijd geweldig

Het wordt keurig op tijd bezorgd, alles gecontroleerd door een vriendelijke bezorger. Al vaak besteld bij de BarbecueBoer en altijd goed, goed vlees (zelfs de hond dacht er mee vandoor te gaan :-)) salades en stokbrood ook heerlijk. Ik hoop nog vaak te bestellen bij jullie.

Prima service ,

Goed verzorgd !! Echt een aanrader

Goed en voldoende vlees en bijgerechten!

Netjes meegedacht met de dubbele bestelling voor beide dagen. Goede variatie en zeer goede producten. Makkelijk te bestellen en fijn dat het weer (vuil) opgehaald wordt.

Voor de eerste keer online een bbq pakket besteld, door mijn onervarenheid hiermee, een aantal keren heen en weer gemaild en gebeld, maar altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. De bestelling was super goed verzorgt, het vlees heerlijk gekruid, stokbrood lekker vers en de salades perfect en dat alles met schattige flesjes lekkere saus. Kortom een aanrader ga dit zeker vaker doen.

Heerlijk

Zeer gemakkelijk wordt netjes en optijd afgeleverd vlees en salades zijn allemaal vers en van zeer goede kwaliteit je doet alles weer in de bak en wordt weer op de afgesproken tijd opgehaald

Goede eerste ervaring

Goede service.... geweldig vlees en bijgerechten Netjes bericht wanneer ze komen.. Kortom ..top

Volledig ontzorgd en heerlijk gegeten!

Van bestellen tot ophalen prima verzorgd. Keurig geïnformeerd over breng- en ophaaltijden en deze worden ook aangehouden. Vriendelijke mensen ook op de email toen ik een wijziging moest doorgeven. En bovenal heerlijk gegeten, goed vlees, verse salades, voldoende stokbrood en groot pluspunt...de sausjes in flesjes, zodat je nog kan bewaren wat overblijft. Was de 1e keer dat ik hier besteld heb, maar zeker niet de laatste keer!!

Een perfect verzorgde BBQ voor 8 personen.

Keurig op tijd geleverd, onberispelijke kwaliteit. De meegeleverde gas BBQ werkte prima. Onze zes gasten waren zeer verrast en hebben genoten van de heerlijkheden van het Luxe pakket uit het menu. Alleen jammer dat de gratis bezorging toch niet gratis was. Om te kunnen kiezen uit een bezorg dagdeel moesten we € 25,00 extra betalen. Verder, niets dan lof.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken