Zorgeloos en ideaal

Keurig op tijd met net personeel.

Compleet en zeer goede kwaliteit vlees

Het vlees en de salades waren van zeer goede kwaliteit. Conform afspraak bezorgd, net en beleefd personeel. Een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden het beef en steak pakket.

Fantastisch BBQ gehad

Wij hebben een heerlijke BBQ gehad, als onze buurtbarbecue. Verschillende soorten besteld van; Basis concept, halal, vegetarisch. Lactose intolerantie. zag erg goed en verzorgd uit. Alles netjes verpakt, salades juiste hoeveelheid. Alleen de Sla was wat verkleurd .

Lekker vlees, goede salades, veel stokbrood en meer dan voldoende voor iedereen! Fijn dat borden en bestek meegeleverd worden, alles netjes geseald en het mag weer vies meegegeven worden. Fijne service!

In één woord geweldig.

Het was super. Makkelijk online bestellen, goede service. Levering volgens afspraak. Ruim voldoende salades, vlees, brood, sausjes. Allemaal even lekker. Goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!!!

Topservice!!!

De BBQ was topverzorgd en heerlijk!! Kan het iedereen aanraden.

Boven verwachting

Voor de eerste keer besteld bij 'BarbecueBoer'. De communicatie per mail is perfect en efficiënt. . Op de dag van leveren kregen ik nog een duidelijke mail hoe laat precies de bestelling ging plaatsvinden. De extra € 25,- voor de levering binnen een gekozen tijdvak vinden we wat teveel. Het moment van leveren was op tijd. Binnen de gewenste tijd. De bezorgen monteerde en demonstreerde de gas BBQ. Daarna zijn wij lekker begonnen aan onze geheel verzorgde BBQ met alles erop en eraan. De dag erna is weer alles opgehaald, van BBQ tot de afwas. Ik zou zeggen, zeker een aanrader voor ieder die zijn BBQ uit handen wil geven. Die krijgt er een verzorgde en smaakvolle BBQ voor terug. Dus niet twijfel, gewoon doen!

helemaal top

volgens afspraak op de juiste tijd geleverd, uitstekende service en ruim voldoende vlees e.d.

Goed verzorgd en geregeld

Barbecue zonder zorgen

Vriendelijk, behulpzaam en belangstellend tijdens brengen en halen van de bestelling. Aangegeven bezorg- en afhaaltijd klopten als een bus. Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar? Jazeker wel

Prima geregeld. Goed vlees, lekkere verse salades. Ik had nog wat extra stokbrood en kruidenboter bijbesteld, maar dat was achteraf niet nodig geweest. Er was genoeg aanwezig. Vispakket echt een aanrader. Ik werd 10 minuten vantevoren gebeld, dat ze onderweg waren. Zowel bij het brengen als bij het ophalen. 2 aardig nette bezorgers. Zeker voor herhaling vatbaar! Top...

Fantastisch!

Goed verzorgt en alles is van prima kwaliteit!

Smaakvolle, betrouwbare bbq die geheel naar wens is gegaan.

Voor de eertse keer besteld bij 'BarbecueBoer'. Daarbij kreeg ik fijn op de mail een overzicht van alles wat wij besteld hadden voor de bbq. Voor de dag van leveren kregen ik nog een duidelijke mail hoe laat precies de bestelling ging plaatsvinden. En, ja het moment van leveren was zeker op. De gewenste tijd. Daarna zijn wij lekker begonnen aan onze geheel verzorgde bbq met alles erop en eraan. De dag erna is weer alles opgehaald, van bbq tot de vuile vaat. Ik zou zeggen, zeker een aanrader voor ieder die zijn bbq uit handen wil geven. Die krijgt er een verzorgde en smaakvolle bbq voor terug. Dus niet twijfel, gewoon doen!

Een hele goede, lekkere barbeque waarbij je volledigontlast wordt

Goede levering met al het eten in koelbakken. Alles vers en goed verpakt. Keurige barbecues erbij geleverd. Echt een goede keuze geweest de Barbecue Boer in te schakelen. Echt een aanrader!

deze bbq heeft mij geheel ontzorgd!!

keurig verzorgd, prima kwaliteit vlees, ruim voldoende. op tijd gebracht en weer vuil opgehaald.

Gewoon weer geweldig

Is een echte aanrader beter kan niet

Super geregeld!

Saté was warm en smaakte heerlijk! Bezorger aardige man. Zo als afgesproken alles geleverd.

Alles was volgens wens, we hebben heerlijk gegeten, prima verzorgd allemaal.

Alles prima geregeld, en we hebben ervan genoten

Alles kompleet

Netjes op tijd.super kwaliteit vlees en voldoende

Echt super

We waren met 20 personen en het was echt super geregeld! Het vlees was echt heel goed en de salades ook! Hetvwerd de volgende dag echt optijd opgehaald! Is echt voor herhaling vatbaar!

YamYam!

Erg lekker, goede porties en super service! Niks aan op te merken.

Huiselijke boeren barbecue die koninklijk waardig is!!

Alles klopt gewoon! Goed verzorgde salades met voldoende variatie, en de kwaliteit van het vlees is ook echt super. Alles wordt volgens afgesproken tijd gebracht en gehaald. We hebben een geweldige en onbezorgde feestdag gehad met uitstekend eten!

Verrassend makkelijk en lekker

Meestal is het rennen en vliegen voor een verjaardagsdiner en als dan alles achter de rug is ook nog die vreselijke hoeveelheid afwas. Dus dit was enorm fijn. Alles gebracht en ook weer gehaald, met een mooi tijdvak van bezorgen. Alles erop en eraan, vlees, saus, salade, brood. De BBQ werd aangesloten, spullen binnen gebracht in koeldozen met alles netjes in bakken afgesloten verpakt. Helemaal super! De bestelde pakketten waren ook van prima kwaliteit...en wij zijn best een beetje verwend in onze familie. We hebben heerlijk kunnen smullen en daarna opruimen ging heel lekker snel. Wij zijn enthousiast.

Goed verzorgd.

We waren zeer te vreden. Vlees was van goede kwaliteit. Lekkere salades . Stokbrood sausjes . Top geregeld !! Bedankt en tot de volgede keer !!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken