Alles was goed verzorgd, eten was erg lekker

Enige minpuntje is dat er tegenstrijdige informatie in de mails staat. Ze komen wel de spullen op een zondag halen en de tijd in de mail was anders dan de realiteit. De ice packs waren niet schoon (etensrestjes aan vast) Verder was alles compleet en ruim voldoende, kwaliteit van het eten en salade was goed. Sausjes waren zonder melk wat een extra plus was.

Top verzorgd

Eten was heerlijk vers, ruim voldoende Was een geslaagde bbq

Iedereen tevreden. Wij hadden een geslaagde koningsdag.

Zeer positief! Ruime portie's. Bij ons had er een schaal groentesalade minder gemogen en een schaal rundvleessalade meer. Maar dat is dan ook het enige. Misschien iets meer kruiden in de groentensalade. Netjes op tijd gebracht. Helaas een kleine miscommunicatie bij het halen, maar dat was snel opgelost. Voor herhaling vatbaar!!

Kwalitatief goed vlees beaf en steak pakket

Voor de eerste keer besteld bij de BBQboer: In dit geval gekozen voor het beaf en steak pakket omdat mijn vrienden fijnproevers zijn en zelf ook regelmatig door een kwaliteitsslager laten slachten. Diverse complimenten gehad over het goede vlees en het moet gezegd worden de entrecotes bijvoorbeeld waren boterzacht, groot en lekker! We waren met 50% mannen en 50% vrouwen die toch iets minder eten bij ons althans. Er was voldoende van alles, zowel salades als vlees overgebleven. Als ik alleen maar mannen had gehad dan had ik meer besteld, grote eters hier. Kortom grote kans dat ik hier in de toekomst nogmaals ga bestellen!

Goed verzorgd, iedereen tevreden

Wordt netjes geleverd en opgehaald. Prima verzorgd!

Prijs kwaliteit verhouding is top

Ze reageren snel op vragen, leveren op tijd en het eten is lekker. Ik raad dit zeker aan.

De bbq was goed geregeld.

Onze ervaring is top. Alles optijd aan geleverd, borden en bestek netjes verpakt. Vlees was goed verpakt en goed van smaak. De meegeleverde bbq en gasfles was simpel in elkaar te zetten. Voor de eerst volgende verjaardag hebben wij in de planning staan dat wij via hier de bbq voor 25 personen kasten regelen.

Heerlijk vlees en vis en salades.

Super geregeld en fijn om alles bij 1 adres te regelen.

Heerlijk gegeten

Super kwaliteit en kwantiteit, we hebben er weer van genoten.

Een koningsdag barbecue om niet meer te vergeten.

Eigenlijk hoorde op deze dag de naam van het bedrijf niet de barbecue boer te zijn , maar de barbecue koning. Alles was heerlijk en heel goed verzorgd. Op deze dag was het de barbecue koning voor ons!

Goed verzorgd en optimaal gemak voor een prima prijs.

Wij zijn heel goed te spreken over de service, kwaliteit en het gemak van de BarbecueBoer VVV. Snel geleverd, goede producten, meer dan genoeg vlees en bijgerechten, aardige jongens die kwamen leveren en ophalen. En hoe fijn dat je niets hoeft schoon te maken, pure luxe. Kortom, volgende keer bestellen wij weer bij de BarbecueBoer.

Helemaal super

Super netjes geleverd, alles zag er top uit. Smaakte ook zeker goed! Zeker een aanrader

Allemaal super kwaliteit en lekker

Prima geregeld allemaal. Het is niet goedkoop, maar wel van hele goede kwaliteit. Alles thuisbezorgd en de vuile vaat wordt weer opgehaald. Heerlijk!

Absoluut een succes!

Wij hebben genoten van de heerlijke verzorgde BBQ voor een gezellig verrassingsfeestje met vrienden en familie. Fantastisch dat aan alles wordt gedacht, we hebben genoten van deze super survice!

Heerlijk, betaalbaar en makkelijk!

Dit was de eerste keer dat we gebruik maakte van een full service cateraar (BBQ). De service: op zondag (!) vers geleverd, op tijd, uitgelegd en getest. Kwaliteit: alles van prima kwaliteit en heerlijk van smaak. Vlees uitstekend; salades erg smakelijk. Heerlijke stokbroden. Gemak: borden en bestek van echt porselein en metaal dus beter voor het milieu. Alles mag vuil ingeleverd worden! Zalig!!

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Dit was een proef. Mij man wordt in juni 80. En we zijn dit eerst met 6 personen gaan uitproberen Ze vonden het geweldig.Dit wordt dus opa’s BBQ feestje.

Het was weer super goed.

Wij hebben al diverse keren besteld bij de buffetenboer en nu bij de bbqboer. Het was wat wij gewend waren, gewoon weer super lekker en goed.

Super goed geregeld en verzorgd!

Alles werd ruim voor aanvang van de bbq geleverd, de eerste indruk was goed, het zag er zeer verzorgd uit. Het totaal plaatje was nog steeds heel goed, Een zeer ruim aanbod aan eten, netjes verpakt en mooi opgemaakt. Doordat we hoog aantal mannelijke werknemers hebben met goede eetlust, is het vlees opgegaan. Een deel van het brood en de salades waren nog wel over. Voor een volgende keer zullen we zeker gebruik maken van deze service.

Lekker, maar wat te weinig salades

Wij hadden een BBQ met 20 personen. Er was ruim voldoende vlees/vis, saus en brood. Echter de salades waren in verhouding echt te weinig, dat zou wat meer in balans mogen. Verder zijn we tevreden!

Alles was perfect geregeld

Super was het Vlees was lekker Vers Goed Salades Heerlijk Alles was op Super service Alles was er op de tijd die ze aangeven Wij zijn dik tevreden jullie nummer blijft in ons bestand staan Gr wij allemaal

Alles prima verzorgd,

Alles wordt keurig gebracht aan huis. Vlees, salades,en brood smaakt prima De afwas wordt ook gedaan. In één woord, GEWELDIG

Goed geregeld en prima eten!

Makkelijk te bestellen. Site is duidelijk en in overleg kan alles!

subliem

De heer des huizes werd 80 en mede door de BBQ met geweldige gerechten werd het een superfijn feest.

Goede smaakbeleving en goede service

Keurig bedrijf met een goede service. Vlees is van top kwaliteit!!

Top service!

Een BBQ voor 73 zonder stress door deze top service