Geweldige service en kwaliteit

Eenvoudige en laagdrempelige website, prima communicatie en (vooral) meer dan prima kwaliteit van de etenswaren.

Gemakkelijk en goed geregeld

Leuke barbecue gehad. Levering goed geregeld en eten erg lekker! Niet al het fruit in de fruitsalade zag er even lekker uit. Afspraak over het ophalen was mondeling anders dan de mail die verzonden werd, maar nog niks aan de hand. Voor herhaling vatbaar!

was weer top

Nadat we in december voor het eerst besteld hadden bij de buffettenboer, hadden we nu bij de barbecueboer besteld, beide keren waren top, de bbq was zeer verzorgd met heerlijke verse producten. We gaan zeker vaker bestellen.

Te weinig, dat was jammer.

Wij vonden het heel goed verzorgd. Alles netjes verpakt en bezorgd. Fijn dat er ook bezorgd werd op Tweede Paasdag. Het vlees en de salades waren erg lekker. Een minpunt vond ik dat de kruidenboter en salades heel weinig waren We hadden 10 vleespaketten besteld en kregen 1 klein bakje kruidenboter?? En van de salades kon iedereen maar een heel klein beetje pakken. Toen was alles op, het was echt te weinig. Dat vond ik heel erg jammer.

Geweldig goed en lekker

Het was weer super goed geregeld en het was weer zeer lekker. Het vlees is van goede kwaliteit en jullie bezuinigen nergens op. Dit keer hadden wij voor de eerste keer een bbq vlees pakket besteld. Het super fijne is dat en de bbq erbij zat en alle borden en bestek. Je hoeft niks schoon te maken en kan het zo weer in de bakken doen. Ook de communicatie was zeer goed en de tijden van het brengen en het halen waren zeer duidelijk. ook werd de bbq door hun medewerker opgezet en aangesloten, ook deze was een zeer nette en vriendelijke man.(wat helaas lang niet meer gebruikelijk is) Voor mij een super 10 en kan het iedereen aanbevelen.

Het PERFECT verzorgde feestje voor iedereen!

Organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest. Perfectie ten top en gewoon echt helemaal compleet en genoeg voor iedereen! Alleen maar lof ontvangen en die geef ik natuurlijk helemaal door aan jullie want die druk op de knop om te bestellen is de moeite van het vermelden niet waard haha! Super bedankt en we zien de compleet verzorgde bbq voor 10 personen graag tegemoet want dan doen we het nog eens gezellig over! Fijne dag! Willemien

Geweldig was het, heel mals vlees, ook voldoende en de rest was ook lekker en voldoende. Prima, en de volgende keer bestellen we weer Anita de Greef

Top geregeld en prima vlees

Levering kwam mooi op tijd als bevestigd via de email. Vlees, salades, sausjes en brood zag er verzorgd uit en smaakte prima. we hebben er weer van genoten

Goed verzorgd was allemaal lekker beveel het iedereen aan

goede en snelle service

Mijn ervaring met de barbecue boer is goed. Snelle en complete levering, vriendelijk personeel en alle vuile vaat wordt de volgende dag weer opgehaald! Dus wel de lusten, maar niet de lasten....

Topbarbecue van topbedrijf!

Eerste keer barbecue voor 12 personen besteld bij de Barbecue boer. Het eten werd samen met het bestek, borden etc, een grote gasbarbecue met volle butagasfles en toebehoren.. Keurig op tijd afgeleverd door een vriendelijke en correcte jongeman, nadat we circa 2 uur van tevoren een mailtje hadden ontvangen met een tijdslot van een uur. We kregen van de bezorger duidelijke uitleg over het gebruiken van de gasbarbecue.. Het eten was meer dan genoeg en van prima kwaliteit. De Barbecue boer wordt zeker onze vaste leverancier!

5 personen besteld voor 4 personen, en is dat een salade?

Eerst de goede punten. - Bezorging was mooi op tijd, tijdsvak wat je in de sms kreeg te horen klopte precies. - Alles zat mooi verpakt - Wat een heerlijk glutenvrij stokbrood! - Fijn dat er een allergeen vrije optie is. Nu de niet zulke goede punten, let wel mijn partner is zowel lactose als glutten intolerant. Aangezien deze bbq voor zijn verjaardag was, er voor gekozen om voor iedereen een allergeen vrije bbq te bestellen zodat hij nergens op hoefde te leten kwa kruisbestuiving. - Ik heb voor 5 personen besteld, we waren met 4 en 1 kind (van net 3). Het was wel een beetje karig kwa vlees.. - garlic saus/brood dip zat er niet bij, In plaats daar van een rode saus wat niets met knoflook te maken had en uiteindelijk ook niemand lekker vond. - De "Gemengde sla" was nog niet eens 100 gram aan sla.. naast dat er totaal geen dressing was (en geloof me er is genoeg mogelijk op allergeen vrij gebied) - De Komkommer rauwkostsalade zat geen komkommer in..we hadden sterk het vermoeden dat dit gewoon een zakje soepgroente was. - Kool met radijs rauwkostsalade, dit leek wederom meer op een zakje macaroni groente. Uiteindelijk heb ik zelf dressing en ook maar knoflook saus uit de kast gepakt, jammer je verwacht toch een compleet plaatje voor dat bedrag.

Het was heerlijk!

Erg lekker gegeten. Goede kwaliteit van de Vega barbecue. Ook al het vis en vlees was erg lekker, duidelijke afstemming!

Super en lekker

Top geregeld Kwamen zelfs nog een bbq bij brengen. Zonder dat ik erom gevraagd had. Een aanrader voor een geslaagd feestje

De BBQ was vrij klein voor een groep van 27 personen en één helft van de BBQ werkte minder goed dan de andere. Een grotere of tweede BBQ was beter geweest. Er werden tangen en opscheplepels geleverd; één tang en de opscheplepels waren net eetlepels. Ook bestek was echt precies genoeg. Het zou fijn zijn om hier op de website meer informatie over te krijgen zodat er eventueel extra bestek geregeld kan worden. Vlees en vis was goed, stokbrood leek 'oud'. Ook hadden de bierflesjes een gewone dop i.p.v. een schroefdop, zoals vermeld op de site. Prima BBQ, zeker voor de prijs. Maar voor een grotere groep zal ik in het vervolg wel iets anders regelen.

Heerlijk gegeten, volledig verzorgd, allemaal blije mensen.

Heerlijk

Prima verzorgd , zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, en ruime porties met heerlijke salades.

Perfectie

Alles tot in de puntjes geregeld. Het bezorgen het ophalen ,maar vooral het eten was perfect.

Helemaal super

Wil je geen gedoe bel de BBQ Boer Alles top

Genieten van een heerlijk samengesteld BBQ menu

Goede kwaliteit vlees en goede service, Ook was er duidelijke communicatie over het brengen en halen!

Fantastisch geregeld, alles erop en eraan en heel lekker!

Voor ons familieweekend besteld. Geen zorgen over de inkopen en afwas. En de salades, vlees, sausjes en stokbrood waren heel Lekker. Echt een aanrader. Hier gaan wij zeker vaker gebruik van maken. Heel erg bedankt!

Het vlees was erg lekker en mals er word rekening gehouden met allergieën dus vor herhaling vatbaar

Het was super lekker en goed vlees

Hele goede service, goed vlees en diverse lekkere salades.

De kers op de 65e verjaardag taart

Een verassings weekend weg voor mijn moeder haar 65e verjaardag op Landal coldenhove. Jullie fantastische verzorgde en heerlijke bbq basis pakket, maakt het plaatje helemaal compleet en af. De salades waren heerlijk, het vlees was fantastisch, en we hebben met 12 volwassen en drie kids heerlijk zitten smullen, en de buikjes waren allemaal vol. De service uitstekend, het eten fantastisch. Jullie waren echt de kers op de taart voor dit fantastische verrassings feestje voor mijn moeder haar 65e verjaardag!

Fantastische service

Eten was heerlijk, bezorging en halen ook. Goede reclame gemaakt ook voor jullie. Hiermee gaan jullie zeker nieuwe klanten krijgen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken