Heeeeeeerlijk vlees vis en salades.

We hebben zeer genoten van jullie heerlijke vlees,vis en salades. Iedereen was vol lof over dit barbecue buffet. En natuurlijk niet te vergeten de super service van jullie bedrijf en de bezorger. Wij raden dit zeer zeker aan bij iedereen. De volgende keer gaan we zeker weer bij jullie bestellen Groetjes fam Hilbolling uit Eexterveen

Goede kwaliteit voor lage prijs

Levering op tijd en compleet. Vlees was van goede kwaliteit en uiteraard bleef er wat over, goed voor de volgende dag :). Oftewel : veel voor weinig.

top kwaliteit

in goed overleg, bbq pakket besteld met aangepaste hoeveelheid salades. was voor 75 personen en uiteindelijk waren het er nog meer, maar meer dan genoeg van alles. bezorging mooi op tijd, in fijne koelboxen geleverd en hoe fijn is het dat alles weer vuil mee terug gegeven kan . prima kwaliteit vlees en salades sausjes in handige flesjes al met al voor herhaling vatbaar barbecueboer bedankt!

Heerlijk en goed verzorgt

Alles was ruim voldoende vlees was zeer goed. Paar kleine tips, Stokbrood mag iets krokanter. En op de bbq mag een rand nu werd door de wind de temperatuur soms te laag. Verder keurig aangeleverd en top spul.

Top service, op tijd, compleet, goede kwaliteit en lekker.

Alles hoed geregeld, gaf een onbezorgd gevoel. Goede communicatie, vlees kwaliteit top, en salades ook. Bbq werkte prima.

Het was genieten met mijn familie, en van het heerlijke eten.

Alles werd geregeld door mijn zus want ik kan dat niet. En toen het werd gebracht stond het allemaal klaar en het zag er verzorgd uit. Dank u wel.

Top!!

Gezellig met onze buren een buurt barbecue gehad. Ideaal om alles bij de barbecueboer te bestellen. Goed vlees, lekkere sallades en bovenal geen afwas...wat wilt een mens nou nog meer. Volgende barbecue wordt daar weer gehaald.

Heerlijk eten. goed verzorgt. geweldige kok. Top ervaring en goed en snel geregeld.

supergoed geregeld, heerlijk eten en top service

Gezellige bedrijfs BBQ geregeld, BBQ en eten besteld bij de BBQ boer. iedereen heeft een top avond gehad, en lekker gegeten complimentjes in overvloed.... Het eten was goed geregeld, smaakte goed en maakte dat de avond voor mij en mijn collega`s helemaal super was... Dit is voor herhaling vatbaar vond iedereen!!

We hadden de halal vlees pakketten en allergeen vrij. Super goed kwaliteit vlees. De Salades waren van super goede kwaliteit. Aangemaakt met yoghurt. Niet die standaard smerige salades aangemaakt met mayonaise zoals bij andere bbq bedrijven. Op het stokbrood was niet duidelijk vermeld of het gluten vrij was, na een belletje zeer snel antwoord met uitleg welk brood het was. Voor ons alleen nog maar de BBQboer.

Super goed geregeld.

De Barbecue Boer komt de gemaakte afspraken goed na. Het eten was perfect, zag er allemaal goed verzorgd uit.

Alles was top geregeld

Het eten was goed, was mooi op tijd geleverd en een goede communicatie.

Tevreden

Het eten was prima, vlees goed gekruid. Paar opmerkingen; - BBQ lastig in elkaar zetten, chauffeur gaf summier aanwijzingen. - Kleine BBQ werkte zeer matig - Aantal sauspotjes hadden gelekt, beter verpakken i.v.m. transport.

Super lekker en helemaal ontzorgd!

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd, was compleet en werd netjes opgehaald. Vriendelijke medewerkers. Kwaliteit van het eten was goed en hoeveelheid prima. Wat wel goed is om te weten, is dat het stokbrood nog moet worden afgebakken. Op kantoor hadden we gelukkig een combi-oven.

een smaakvolle totaal ervaring

Wat een super totaal service bied De BarbecueBoer aan! Wij hadden last mintue een bedrijfsfeest, gelukkig heeft De BarbecueBoer snel kunnen handelen en ons top eten kunnen bezorgen! Wat ideaal is aan de service is dat je niks hoeft schoon te maken, wat perfect is voor een wat grotere partij. Bezorger was vriendelijk, eten was zeer smakkelijk. Goed kwaliteit vlees.

Top service en Top kwaliteit

Voor de 2e keer een bbq besteld bij de bbq boer. Het was weer geweldig, top geregeld en heerlijke kwaliteit. Volgende keer weet ik waar ik weer naar toe ga.

Alles prima geregeld

Netjes en op tijd alles geleverd zoals besteld

Prima BBQ

Na enige tijd op internet rond te hebben gekeken voor een geschikte bbq leverancier kwam ik op de site van bbq boer terecht. Ruime keuze, geen afwas en een mooie schappelijke prijs! Alles werd ruim op tijd van te voren geleverd en was in perfecte staat! Het vlees was heerlijk! Zeker een aanrader!

Super geregeld en mega lekker

Super lekker vlees en geweldige service! Mijn ervaring is dat ik voortaan jullie inschakel bij een bbq!!!

Op tijd bezorgd aardige bezorger, eten en hoeveelheid goed en lekker

Zelfde als hierboven

Keurig tijdsblok van 1 uur gegeven en 5 minuten vooraf bellen. Alles netjes in bakken gedaan en meer dan voldoende te eten. Het fijne voor deze waardeloze huisvrouw is dat je alles weer vies in de bakken kan doen en dat zij ook nog alles afwassen ☺️

Heerlijke vis en vlees.

Goed verzorgd. . heerlijke zalm en schampies. Het vlees en de salades geweldig we hebben met 40 personen gebarbecue. Ruim voldoende.

Heerlijk vlees goed verzorgd aardig personeel

vlees/ salades niet in verhouding

Vlees voldoende, salades wat weinig

Twee dagen kunnen genieten

Na een lange vliegdag een heerlijke bbq gehad met topservice, zelf de avond erna ook nog kunnen genieten door de levering in koelboxen. Alles zat erbij en werd optijd geleverd.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken