Niet twijfelen maar doen !

In een woord "fanatastich ". Wij hebben voor 35 personen een BBQ georganiseerd op het werk. Binnen de gestelde termijn een offerte ontavngen, deze verstuurd en op de dag dat wij de BBQ hadden werd alles keurig geregeld. Kwalitiet van het vlees en de producten gewoon wat je mag verwachten, goed dus. Dankzij de BBQ Boer hebben wij een fantastische avond gehad waar we voorlopig weer we met een goed gevulde buik op terug kunnen kijken. BBQ Boer, bedankt !

Goede service, lekker eten en een lading aan complimenten.

Super geregeld. Alles tip top in orde. Levering tussen 13 en 14u was op tijd en alles netjes verpakt. Duidelijk aangegeven wat wat was in verband met allergieën. Omdat we met een groep van 50 waren kent iedereen het vast wel dat je vlees snel van je gepikt wordt. Om daarom de prijs te winnen zal fantastisch zijn en kan ik nogmaals genieten met mensen die ik lief heb.

Uitstekend geregeld van goede kwaliteit

Alles mooi optijd bezorgd, incl salades, sausen en goed brood... En alles weer smerig in kunnen

Fantastisch geregeld

Alles komt goed aangeleverd , vlees is zeer goed . En ze komen alles zo weer ophalen echt helemaal top gaan we vaker doen

zeer goed perfect

Er was een dag Een team Billings dag Die wij met spelletjes begonnen Na veel vertier begon de honger Maar daar was de BBQ-boer Die een verzorgt pakket afleverde Van vlees en frisdrank en salades Tot aan het desserts Er was niets te kort het was verzorgt Wij van bureau zeggenschap zullen u verder aanprijzen Bij vrienden en kennissen Zoals u onze dag verzorgde Nee er waren geen woorden voor Hartelijk dank uit de grond van ons hart

Wilk je een geslaagde BBQ: schakel dan De BarbecueBoer in !!!!

Goede communicatie zowel per mail als telefonisch. Verwarrring rondom het afleveradres maar dat is heel snel goedgekomen en heeft de chauffeur goed opgepakt ! Levering kwam toch nog op tijd en het bestelde eten (wij hadden zowel vlees, vis en vegetarisch) was echt heerlijk !! Geen commentaar gehad van één van de 45 gasten ! Wij bellen de volgende keer zeker weer de BBQ-Boer !

Mijn eeste ervaring met De Barbecueboer was geweldig!

Bij het bestellen via de website ging (technisch) iets mis. Dit werd door de back-office snel en adequaat opgelost. Een mail ruim van tevoren wanneer de spullen gebracht en opgehaald worden. Goede kwaliteit vlees en vis en lekker salads! Sauzen, borden en bestek worden meegeleverd (een drankje is het enige wat je zelf nog moet regelen). Zeer tevreden en smaakt zeker naar meer!

SUPER!!! Zo compleet en zo lekker. Volgende x weer

Ze kwamen de spullen brengen in dichte bakken en 2 bbq,s en zag er super verzorgt uit. Mensen hebben allemaal genoten en vonden het super lekker. We hadden nog veel over en volgende dag weer de bbq aangestoken. We hadden zoveel nog over en de bbq is warm weer mee terug gegaan hahaha

Goed en simpel geregeld!

Het bestellen was eenvoudig. Bij de bestelling gaf ik instructies over het leveren, maar deze waren, helaas voor de vriendelijke bezorgers, niet doorgegeven. Het is op tijd bezorgd. De bestelling was precies genoeg voor het aantal mensen. Het vlees & vis pakket was goed. Het vegetarische pakket was vrij simpel en hadden we beter zelf kunnen voorbereiden voor die prijs. Al met al tevreden!

Zeer goed geoutilleerd en volledig volgens afspraak.

BBQ besteld online in april 2021. Dee is ik 5 september bezorgd op het Center Parcs Port Zelande. Prima gecommuniceerd via track en tracé via App en SMS. De chauffeur mocht niet het park op voor levering. Echter heeft hij de BBQ persoonlijk bij de Cottage afgeleverd en geïnstalleerd. Boxen met vlees was geseald ook het bestek en salades. Deze ervaring werd zeer positief beoordeeld door de hele groep 11. De BBQ pakketten waren zeer compleet en vers. We hebben genoten van deze organisatie. Waar voor je geld. Ook kwamen zij volgens afspraak de BBQ weer ophalen .

Mooi alles ineen concept!

Ontzettend makkelijk om met dit concept een BBQ te organiseren! Super fijn. Qua vis en vlees, extra's is er genoeg keuze en het smaakte goed. Vega-pakket mag meer aandacht krijgen. Als je minder eten besteld dan hoort bij het aantal personen, omdat je gewoon veel krijgt, let dan even dat je extra bestek en servies erbij vraagt en of de BBQ groot genoeg is. BBQ boer, komt er ook een biologisch vleespakket bij?

Gewoon top !!

Er was niets wat niet goed was, voortreffelijk, ruim voldoende van alles, goede service bij brengen en ophalen.

Fantastisch!!

Wat een perfect verzorgde, smakelijke , complete bbq. Alles even lekker, vers, verzorgd, compleet en netjes geleverd en weer opgehaald!

TOP en nog eens TOP

Bestelling werd keurig op tijd door een vriendelijke man bezorgd. Alle artikelen waren goed verpakt en gekoeld, klaar om aan de slag te gaan. Bijna opvallend was de reactie van IEDEREEN.....het vlees was van uitstekende kwaliteit en ik kan niet anders zeggen dat hetgeen op de site is vermeld 100% wordt nagekomen. Ook het ophalen van de goederen verliep prima. Wij kijken terug op een zeer geslaagd BBQ-feestje en gaan dit jaarlijks laten terugkeren.....ik hoef niet te vertellen waar wij het vlees etc. zullen bestellen.

Geweldig .

De allerbeste Catering bedrijf die er te vinden is .MET DE BBQ BOER UIT HOEVELAKEN HOEF JE NOOIT HET ETEN TE STAKEN. ALTIJD VOLOP KEUZE EN HET ETEN IS REUZE .

Goed geregeld!

Perfect geregeld voor 30 personen! Heerlijk vlees en salades. Top komen zeker eens terug en geven deze ervaringdoor als mensen ons zouden vragen waar ze een bbq kunnen regelen.

Uitstekend verzorgde BBQ

Hele goede ervaring met de BarbecueBoer! We hadden meer vlees dan iedereen op kon, heerlijke salades, stokbrood en sausjes. De breng- en haalservice maakte het feest compleet! Bedankt BarbecueBoer!

Reactie van deelnemers: super feest, heerlijk gegeten, leuke sfeer, echt gezellig.

De afspraken met jullie en de uitvoering daarvan verliepen prima, soepel, flexibel en daardoor een prettige uitstraling van het geheel. Het eten was heerlijk, één minpuntje: de routing was borden, bestek, vlees, vis, vegetarisch achter elkaar. Hierdoor was er maar 1 rij en namen vleeseters ook wel eens een stukje vis of vegetarisch. Beter was het geweest als we één sluis hadden gemaakt voor de borden en dan drie rijen voor vlees, vis en vegetarisch. Voor mij een leerpuntje voor een volgende keer.

Onze ervaring met deze Bbq voor 10 personen was matig.

Matig. Dit vanwege de hoeveelheid (salades voor 10 personen, waren qua hoeveelheid bijzonder weinig en 2 salades leken erg op elkaar ) Iedereen had na afloop nog trek. En de slechte bereikbaarheid in het weekend is ook een ding. Mail respons was traag en een call center wat in het weekend de tel aanneemt en vervolgens degene die erover gaat niet kan bereiken. Niet wat je wilt als klant. Vlees was van goede kwaliteit . Bestek precies afgemeten.

Zeer goede service

Gisteren de bestelling optijd geleverd. Verschillende pakketten besteld helaas zaten er een verkeerde pakket in en ontbraken er twee. De chauffeur is er direct achteraan gaan bellen en twee uur later zijn als nog de ontbrekende pakketten geleverd en de verkeerde mochten wij houde ruim op tijd voor dat we gingen barbequeen. Top service en het was alles was heerlijk. Ga hier zeker vaker bestellen

Heerlijk gegeten!

Alles keurig verzorgd! Hygiënisch verpakt! Je kunt zien dat er aandacht aan besteed is en dat proef je ook. Of je nu het vlees nam of de salades, alles heerlijk. Het enige minpuntje, de bbq werd niet echt lekker heet. (vorige keer wel)

Geweldig !!!!

Super netjes verzorgd .

Gewoon in 1 woord SUPER! Lekker vlees en salade en ook genoeg! En ook de service erbij is gewoon super!

Fantastisch!!

Ontzettend goed, kwalitatief goed vlees. Meer dan genoeg en goed verzorgd. Salades heerlijk!!

Goed verzorgd en op tijd

Kwaliteit van vis en vleespakket was goed en ook voldoende. BBQ werkte naar behoren, maar je merkt wel dat ze veel gebruikt zijn. Borden en bestek zijn simpel, servetten niet fraai.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken