Tweede keer: excellent!

Op tijd bezorgd, netjes opgesteld, prima maat porties en lekker. Ik kan niets bedenken wat beter kan.

Super voor elkaar

Ons 25 jaar huwelijksfeest was een feest dankzij de bbq boer. Wij en de gasten waren zeer te spreken over het vlees en de salades en het stokbrood en...eigenlijk over alles. Het was in één fantastisch. Onze dank daarvoor!!

Goede kwaliteit, perfecte service

We hebben een heerlijke barbecue gehad mede dankzij de kwaliteit van het eten en de service van de Barbecueboer. In de week voorafgaand nog telefonisch contact gehad met de Barbecueboer en ik ben snel en kundig geholpen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Aanrader. Meer dan genoeg. Goed vlees

Nette communicatie voor de levering. Goede afspraak te maken over levertijd. Mooi op tijd geleverd. Goed vlees. Lekkere salades. Genoeg brood /sausjes . Kortom: aanrader

Gewoon goed!

Snelle levering, prima vlees en vis, ruim voldoende en met echt servies! Broden hebben we zelf nog even opgepiept in oven, zo waren ze extra knapperig.

Wat was dit top geregeld zo en alles vers en zalig

Alles perfect geregeld voor een gezellige familiereünie

Al meerdere keren bij de BBQboer besteld en elke keer weer is alles echt perfect! De kwaliteit van het vlees en de salades zijn super goed, heerlijk vers brood en heel fijn om al het servies en bestek zo weer mee te kunnen geven! Top service!

Lekker eten, goed verzorgd, top geregelt.

Wij hebben voor de bbq-boer gekozen omdat het vlees en de salades goed zijn en de bezorging ook super is. Je hoeft nergens aan te denken alles zit er bij. Super service! Wij hebben genoten van ons personeelsuitje.

Super geregeld

Mooi op tijd gebracht in koelboxen. Er was genoeg te eten en erg lekker. Wat vooral fijn was was dat je de afwas niet hoeft te doen Echt een aan te raden.

Alles keurig volgens planning bezorgd. Vlees is echt van top kwaliteit en gevarieerd. Heerlijke salades en sauzen. Was een succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Compleet verzorgde lekkere bbq

Perfect op tijd is alles geleverd. Bbq pakketten zijn wat je er van verwacht. Mooie stukken vlees, goed van smaak en qua grote op goed. Alles gewoon weer vies terug in de bak. Top voor elkaar!

Heerlijk gesmuld van al het lekkers en alles goed verzorgd.

We hebben genoten van overheerlijk vlees, vis en salades. Wel was de bbq erg klein voor 6 personen waarvan 1 persoon glutenvrij moet eten en er géén kruisbesmetting mag plaatsvinden. Ook voor 1 persoon vega die het ook minder smakelijk vindt om bij het gewone vlees te bakken. Dat is wel een beetje jammer maar wellicht een tip voor jullie organisatie om, in deze situaties een grotere bbq te brengen.

Was super

Eten was goed, en Prima verzorgd!

Met de bbqboer in huis voel ik me thuis. Fantastisch

Alles is gewoon netjes verzorgd. Alles is netjes verpakt en er was voldoende voor iedereen. De gasten waren erg over jullie te spreken, dus verdienen jullie de dikke 10.

Voor de eerste keer bij de BBQ boer besteld en het was super! Vlees was goed en meer dan voldoende. Salades waren heerlijk en de sausjes, meer dan voldoende. Stokbrood wel 3 soorten, erg lekker Mooie BBQ op poten. We houden ieder jaar een straat bbq en ik zeg tot volgend jaar maar weer!!

Prima verzorgd

Alleen wat weinig satésaus.

Super goed voor elkaar

Wat een goede kwaliteit vlees zeer mals ook de salades en de stokbrood waren lekker Alle producten was keuring verpakt Bestek en de borden waren netjes schoon

Fantastisch!

De informatie was keurig en we werden via SMS prima op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd zou worden. De barbecue was prima verzorgd en iedereen vond het lekker. Verschillende mensen in ons gezelschap willen volgend jaar ook een barbecue bestellen. Keurig verpakt en alles voldoende. Vooral de salades vielen in zeer goede aarde. Kortom een echte aanrader!!!

Goed spul voor een mooie prijs

Alles netjes gekoeld en verpakt geleverd en blijft ook lang koel.

Grandioos

Meerdere bbqs gehad met verschillende bedrijven maar bij deze was het echt super vriendelijke bezorger zeer behulpzaam het eten was zeer goed de sausjes in flesjes ik heb deze avond zoveel complimenten gehad hierover dus voor mij nooit meer wat anders

Er was genoeg en iedereen was te spreken over de kwaliteit van het eten dit is zeker voor herhaling vatbaar

Alles was voldoende Netjes verzorgd Nette service.echt vriendelijk Misschien een tip Zet op de een A4 tje wat jullie leveren en wat terug moet Dan kunnen we het op tellen en terugleveren Ook bij de service zou voor de jongeman van jullie beter zijn dat er op de bon staat wat hij moet leveren Nu staat er volgens mij alleen op hoeveel personen Verder prima en vlug geregeld

Heerrlijk!!

Goeie service!

Gewoon goed!

Aardige en behulpzame mensen. Ik vond het erg prettig hoe alles netjes voor je geregeld werd. Het vlees, de salades en stokbrood waren lekker! En er was meer dan voldoende (basispakket voor een kleine groep). Ik bestel hier een volgende keer zeker weer opnieuw!

te weinig geleverd

Ik had een 'mini' bbq besteld zoals dat genoemd werd voor 7 personen, ben zelf nog maar snel naar de supermarkt gereden voor meer vlees! Nagekeken, had ook maar voor 6 personen ontvangen.. Een hoop geld voor wat speklappen en worstjes.. Salades waren wel lekker..

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken