te weinig geleverd

Ik had een 'mini' bbq besteld zoals dat genoemd werd voor 7 personen, ben zelf nog maar snel naar de supermarkt gereden voor meer vlees! Nagekeken, had ook maar voor 6 personen ontvangen.. Een hoop geld voor wat speklappen en worstjes.. Salades waren wel lekker..

Goed reregeld en erg lekker!

Erg goed vlees en mooie BBQ. Netjes afgeleverd.

Top verzorgd, hoop blije gezichten!

Onze eerste bedrijfs BBQ in lange tijd was mede door de goede service en producten van de BarbecueBoer een daverend succes.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK kwaliteit en kwantiteit

kwaliteit en kwantiteit boven verwachting! Aflevering keurig en op tijd.

Barbecue werkte niet

Helaas werkte de barbecue niet naar behoren. Was daardoor onbruikbaar. Kantoor was niet bereikbaar dus we hebben niet kunnen barbecueën. Heel vervelend voor de 16 gasten. De salades, sauzen en stokbrood was goed. Ook fijn dat alles keurig op tijd geleverd is

Was kwalitatief goed en goed verzorgd

Barbecue boer is een goed bedrijf. Contact met bedrijf is goed. De geleverde bbq spullen zijn van goede kwaliteit.

Grandioos, Top, goedverzorgd , heel lekker

Namens onze Management en revalidanten heel erg bedankt. wat een keuze en smaakvol, heerlijk lekker gekruid ,zelf veel aandacht voor vegetarische Variant en top het Halal gebeuren. Keuken Apeldoorn Koninklijke Visio het Loo erf

Weer goed geregeld, heerlijk gegeten

Al jaren bestellen wij onze jaarlijkse BBQ hier. En altijd weer naar volle tevredenheid. We hadden nu ook vegetarisch en halal. Dat werd mooi gescheiden geleverd in gesealde bakken en was duidelijk aangegeven. Het eten was weer heerlijk. De service erom heen is ook altijd duidelijk betreffende levering en afhalen. En fijn dat de vieze vaat meegenomen wordt.

Top geregeld

Aflevering was top gedaan door chauffeur en we hebben weer genoten van alle lekkere producten.

Eten goed, ophalen een ramp

Afspraak om zaterdag op te halen ivm erg onrustige afdeling (bewoners die met de gasflessen aan de haal gingen en uitveiligheids overweging konden we deze ook niet elders plaatsen in het verpleeghuis). Maandag stond het er nog, gebeld, zou tot 3x terug gebeld worden, maar dat is niet gelukt. Einde van de dag een mail dat de spullen dinsdag opgehaald zouden worden. De mijnheer die het ophaalde legde de gasflessen zo neer dat ze elk moment van de kar konden vallen.... Kortom voor de voeding een 10 ,maar voor het gedoe erna een 4.... Overigens was dit wel de eerste maal in ongeveer jaren dat dit zo slecht verliep......

Heerlijjke, complete BBQ

Service goed, eten heerlijk, bezorgtijdstip dmv mail en sms vantevoren. En dag erna alles weer vies inleveren. Echt ontzorgen!

Prima geregeld

Het berichtje met het levermoment kwam later dan in de bevestigingsmail stond, 's ochtends ipv de avond er voor dus dat was even schakelen wat het werk betreft. En een van de salade (die met ananas en rozijntjes boven op) was duidelijk geen favoriet, deze is amper gegeten. Het vlees en de vis was heerlijk, bij de bakjes vis was niet helemaal duidelijk of het dekseltje er op moest blijven of niet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Voor een zakelijke bijeenkomst met afsluitende BBQ, online op zoek gegaan naar een bedrijf dat dit geheel verzorgd kan leveren. En zo bij de BBQBoer terecht gekomen. De site is heel overzichtelijk wat het maken van keuzes makkelijk maakt. En keuze is er volop; ongelooflijk! Toch blijft het dan afwachten of hetgeen aan je verwachtingen voldoet maar dat is zeker het geval: de mogelijkheid om vooraf aantallen e.d. nog aan te passen, netjes een bericht hoe laat de BBQ bezorgd gaat worden, al het eten van goede kwaliteit, ruim voldoende en sealed in koelboxen. De gas BBQ wordt aangesloten voor je neergezet, dus ook daar heb je geen omkijken naar. En dezelfde avond nog een bericht hoe laat alles de volgende dag wordt opgehaald. Wil je dus volledig ontzorgd worden raad ik de BBQBoer ten zeerste aan.

Heerlijk eten en service

Regelen het elk jaar voor ons bedrijfsfeest, Gekozen voor vlees en vis pakket, een goeie combinatie met genoeg variantie. Er zit genoeg in. Het mooie aan de bbq boer is dat ze alles in huis hebben en jij ook als je daar besteld: bestek borden brood goeie kruidenboter, sausjes, servetten, en de bbq zelf De prijs kwaliteit is echt goed we hebben met het gehele Bedrijf weer genoten.

Prima verzorgd en super service

Bbq voor groot gezelschap: familie reunie etentje.Snelle levering, meer dan genoeg vlees en ik had zelfs voor minder personen besteld omdat er altijd overblijft.. Salades, brood ook heerlijk. Bbq is niet hetzelfde als op kolen maar werkte prima, goede consistente temperatuur en lekker snel. Familieleden zijn ook erg te spreken dus dit wordt ons familie etentje voor de komende jaren!

Geweldig goed geregeld.

Een heel goed georganiseerd bedrijf, je besteld je pakketten en krijgt een SMS met de tijd dat ze het komen bezorgen. Naderhand krijg je weer een SMS met de tijd dat ze de vuile vaat en bbq weer op komen halen. Erg aardige bezorgers en een goede uitleg hoe alles werkt. Bedankt voor de goede zorgen en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service & kwaliteit!

Duidelijke informatie qua bestellen. Keurig schoon, op tijd en door vriendelijke chauffeur geleverd. Vlees en salades waren goed van kwaliteit. We zijn erg tevreden!

Een super BBQ gehad die voldeed aan alle wensen!

Het vlees was perfect, heerlijk dat alles erbij geleverd wordt, de salades, brood, sauzen, bestek etc. De breng- en haalservice was top! Iedereen heeft ervan genoten en vooral wij als organisatoren vonden het een uitstekend concept.

Grandioos

Super vers en lekker veel eten Iedereen was dol enthousiast over deze BBQ

Prima geregeld en van zeer goede kwaliteit!

Alles werd op tijd afgeleverd, conform de bestelling. De kwaliteit van vlees, vis e.d. was uitstekend!

Geweldige service en eten top!

Ten eerste duidelijke site voor het maken juiste keuze bestellingen daarbij goede afspraken per mail gehad en nagekomen en belangrijkste we hebben van alle vrienden en familie complimenten gehad over het heerlijke eten en geen afwas prima geregeld Ook de afhaaldatum duidelijke mail met afhaaltijd nagekomen Dit maakte het voor ons een fijn etentje en zorgeloze verjaardagsfeest Bedankt BBQ team!

Iedereen heeft genoten van de uitstekend verzorgde barbecue.

Alles was heel goed verzorgd en de producten waren vers. We hebben een heerlijke avond gehad dankzij de barbecueboer. Er was ruim voldoende aanwezig van zowel het vlees als de salades en stokbroden. Het is voor iedereen aan te bevelen. Onze hartelijke dank voor een geslaagde avond.

Geweldig!

Alles is tip top verzorgd! De breng en haal service de communicatie en dan natuurlijk het eten! Wij hebben met onze familie genoten van jullie bbq! Het vlees was echt heerlijk de salades waren top en alles wat er verder bij zat, ( stokbrood, sauzen, kruidenboter)was goed! Er was ook voldoende voor iedereen! Hier zullen wij vaker gebruik van maken!

Fantastisch!

Een heerlijke bbq voor een eerlijke prijs!! Wat hebben wij en onze gasten genoten. Super mals vers en goed vlees, en een ruime variatie in salades! Al vaker georganiseerde bbq gehad maar deze by far de beste!! Bbq boer bedankt!

Super.

Heerlijke barbecue, compleet verzorgd, keurig op tijd bezorgd, goede communicatie en overleg.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken