Heerlijk zo goed verzorgd geen troep en vieze bbq

De 1e x weer sinds lange tijd familie bbq gehouden en alles is op zondag top bezorgd en bbq geïnstalleerd. Via sms en mail verwachte bezorgtijd. Het vlees en de salades sausjes en stokbrood goed aanwezig Alleen met veel kruidenboter eters had er nog wel 1 bakje bij gekund misschien. En alle vuile vaat in dr bakken na afloop en de bbq zonder boenen wegzetten buiten en weer n sms/mail voor de afhaaltijd En alles weer weg Super blij mee met dit alles en het was allemaal heerlijk en ook ontspannen zo Hele positieve ervaring bedankt mensen van de barbecue boer

Keurig op tijd geleverd, en prima kwaliteit

Ik zou direct nog een keer bestellen. Erg goed geregeld en mijn gasten waren erg enthousiast.

Gemakkelijk en goed.

Keurig op tijd bezorgd, alles in voldoende mate aanwezig en het servies en bestek mooi schoon.

Onbezorgd

De bestelling werd op tijd bezorgd, netjes in de tuin gezet, alles werd aangesloten en we konden meteen beginnen. We hadden een halalbestelling erbij, dat was uitstekend aangegeven, alleen was een extra vleestang hiervoor wel handig geweest. Het was heerlijk, we kregen veel complimenten over hoe goed het geregeld was en ik kwam boekjes tekort om mee te geven met de visite!

Voor de vijfde keer - toppie!!

Dit is de vijfde keer we hebben van BBQBoer besteld. Veel complimenten van onze gasten over het etens kwaliteit. Prima. Levering was netjes op tijd. Tip voor BBQ boer - Minder sausjes (flessen) leveren. Want, de net zoals de laaste keer, meer dan de helft is ongebruikt en worden weggegooied. - jammer. :(

Goed geregeld en erg lekker vlees!

Goed geregeld en erg lekker vlees! Netjes op tijd bezorgd en het werkt ideaal op deze manier, zeker voor een grote groep.

Geheel verzorgd en goede kwaliteit!

Heerlijk gegeten met een groep van 18 man, inclusief 5 kinderen, Goed vlees, lekkere salades, stokbrood en sauzen, ruim voldoende voor iedereen en voor de kids een leuke verrassing erbij.

Prima verzorgd en hoge kwaliteit vlees en salades

Ik kreeg van onze gasten alleen maar complimenten over de kwaliteit en kwantiteit van het vlees, de sauzen etc. Ook wilden ze zelf gebruik maken van de diensten van de barbecueboer.

Top kwaliteit vlees en salade

Botermalse biefstuk en top kwaliteit vlees. Mooie salades en vers stokbrood. Een geweldige aanrader. Volgende bbq gaan we weer bestellen.

Wat een fijne service en kwaliteit.

We hebben een fantastisch feest gehad. We hoefden alleen de drankjes maar in te slaan en de tuin aan te kleden.. superfijn dat je je niet druk hoeft te maken over boodschappen. BBQ boer regelt alles. Goeie service, snel en sympathiek. De app is het ideaal. We moesten de bestelling nog aanpassen.....geen probleem. Het betaalde bedrag werd direct weer terug gestort op de rekening. De kwaliteit van het eten was geweldig. We hadden gekozen voor het luxe pakket en vispakket. Super mals en perfect van smaak. En zeker geen '***lige, stukjes. Mooi vlees. De stokbroden hadden we nog even opgepiept in de oven. Erg lekker brood. Kortom, BBQ boer is een absolute aanrader. We bestellen er de volgende x absoluut weer

Heerlijk eten en vers

Alles werd prima aangeleverd. Vlees was voldoende maar de salades in verhouding was niet echt veel. Verder helemaal top!

Heerlijke pakketten en netjes op tijd geleverd

De pakketten zijn tijdig geleverd. Vooraf uitstekend contact over de bestelling. De kwaliteit van de pakketten was goed. De hoeveelheid stokbrood was niet helemaal toereikend, dus ik neem aan dat dat ook heerlijk was.

Dikke aanrader!

Wat een goed verzorgd geheel. Echt aangenaam verrast! Superlekker en mals vlees, alles goed gemarineerd en mooie porties. Alles keurig aangeleverd in koelboxen, lekker salades en voldoende sausjes. Als toetje wordt de vuile vaat ook nog eens opgehaald. Hoe fijn!!! Wij hebben genoten en gaan zeker vaker gebruik maken van deBarbecueboer.

Kleine voldoende

Alles goed . Alleen ipv 5 karbonade, 4 en klein stukje van een afvalstukje 3 cm . Dus 1 persoon had geen karbonade

Is erg goed.

Onze ervaring is erg goed het eten werd op tijd bezorgd. Het was voldoende en lekker.

Heerlijk vlees en salades. Compleet ontzorgt, super fijn!

Onze gasten en wijzelf hebben heerlijk genoten van een onbezorgde BBQ. Incl. het servies en ophaal service maakt het feest helemaal compleet. We hebben veel complimenten gehad over het geheel en zeker het vlees en de salades vielen echt goed in de smaak. Top geregeld!

Heerlijke bbq, meer dan voldoende eten, alles was lekker.Zeker voor herhaling vatbaar.

Zorgeloos kunnen bbq-en

Door de super service van de BarbecueBoer konden we ons volledig bezighouden met het bij elkaar houden van de kinderen ipv de bbq verzorgen. Gelukkig daardoor ook nog momenten gevonden om als ouders gezellig met elkaar te zitten.

top

een dikke 5 sterren voor de BarbecueBoer. BBQ organiseren? zoek maar niet verder. Kwaliteit ..super

Alles perfect geregeld en heerlijk eten.

Via internet zoekende naar verzorgende barbecue inclusief alles ook levering kwam ik bij jullie website uit. Het vlees smaakte heel goed volgens alle gasten en het geheel inclusief heerlijke salades en stokbrood was meer dan voldoende. Wij hadden het basis menu gekozen maar je kunt deze ook uitbreiden. Qua prijs kunnen we nog wel een keer een feest geven, top bedrijf!

Het was weer goed geregeld

We hebben weer heerlijk genoten van de goedverzorgde en complete bbq.

Snel en correct

Snel correct en goede kwaliteit

Perfect geregeld en meer dan voldoende.

Geweldig!!!

Fijn contact..... Zowel per mail als op de dag van bezorgen. Super geregeld. Ik ben FAN van jullie!!!! Bedankt voor de voor ons fantastische BBQ!

Heerlijk genieten met deze kwaliteit!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken