Een zeer geslaagde kennismaking met De BarbecueBoer

Het vlees, salades en brood was heerlijk, alles mooi op tijd aangeleverd en goed gekoeld. Iedereen was enthousiast. De afwas laten staan was natuurlijk ook geweldig. Voor de volgende keer zou ik iets meer salade bestellen, maar dat had ik zelf verkeerd ingeschat. Maar jullie hebben er 15 fans bij zeker weten

Geweldig BBQ feest dankzij de BarbecueBoer

De bestelling werd keurig op tijd geleverd met alles er op en er aan. Zowel het vlees als de salades, stokbroden en de sauzen waren perfect. Ook van onze gasten kwamen alleen maar hele positieve reacties. Top BBQ

Het was heerlijk en keurig geregeld maar dat weet ik uit ervaring

Heerlijke complete BBQ

Mooi op tijd geleverd, de chauffeur heeft de bbq in elkaar gezet. Prachtige, lekkere salades. Ruim voldoende vlees, brood en lekkere sausjes. Voor herhaling vatbaar. Dikke duimen.

Prima service en goed eten

Alles was top geregeld, netjes op tijd geleverd, vlees prima, salades prima. Enige kritisch punt die ik kan leveren is dat de stokbroden afgebakken moesten worden en niet verse stokbroden zijn.

Wat ons werd beloofd, is waargemaakt..

Vanaf het bestellen tm het leveren is allen prima gegaan, alles zag er netjes en verzorgd uit.. voldoende vlees, salades, brood en sausen.. Gewoon tot in de puntjes geregeld.. Het zou een dag met veel regen worden, waar we overigens wel rekening mee hielden, maar zelfs dat leken jullie tot een minimum te hebben kunnen regelen... We hebben een zeer geslaagde BBQ gehad waar er veel werk uit onze handen is genomen... De volgende keer bellen we de barbecueboer gewoon weer...(mooie slogan)

Goede spullen en goede informatie over levering BBQ

Zeer tevreden iver de communicatie over de aan en aflevering van de bestelde BBQ spullen en materialen. Klein aandachtpunt is de hoeveelheid salades, wij vonden dit wat karig en hebben nog het een en ander toegevoegd om alle deelnemers van onze Buurt BBQ te kunnen voorzien van slades.

Goed verzorgd en lekker eten met nette service

Ruim voldoende eten, alles was netjes in afgesloten bakken verpakt en goed vers.

Gezelligheid, gemak en ook nog heerlijk eten

Na een lange periode de familie weer eens bij elkaar, dan is gemak belangrijk, maar ook lekker eten. We hebben genoten en nieuwe herinneringen gemaakt onder het genot van een heerlijke BBQ

Super lekker gegeten en blije gasten!

Ik had vlees- en vispakketten besteld. Na een aantal afberichten het aanral oakketten naar beneden bijgesteld. Vlot bedrag daarvan op rekening ontvangen. De barbecue kwam heel mooi op tijd en alles prima verpakt. Kwaluteit vsn het eten: uit de kunst! Ze bleven vragen waar ik het vandaan had. Ik flink reclame gemaakt voor de barbecueboer :-)

Niet speciaal

Vlees besteld bij de barbecue boer, zag er allemaal heerlijk uit. Maar, de salades waren echt verre van lekker. Aparte smaken die niet matchen met elkaar.. Het vlees was prima.

Lekker lekker!

We hadden al eens eerder bij jullie besteld, maar toen weinig van gegeten.. iets met mannen en drank en toen was het vlees op voor ik er erg in had haha! Dus nu nogmaals geprobeerd en ik was de mannen voor! Het vlees smaakte heerlijk! Was goed mals en lekker gekruid! Ook de salades; de presentatie en de smaak was perfect! Ik ben over het algemeen een slechte eter maar dit was super. Ook de service vanuit jullie is heel goed. Er wordt goed gecommuniceerd en de klant is koning. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Alles perfect geregeld

Voor 20 personen het luxe pakket verzorgd... alles prima op tijd geleverd, goed vlees, lekkere salades, voldoende brood.... tevens het gemak van ongewassen retour geven van alles. Het toppunt van ontzorgen bij een leuke avond met vrienden en familie

FANtastisch

Voor een gezellige familiedag hebben we hier eten besteld voor 7 volwassenen en 3 kinderen. We hebben het vlees en vis barbecue pakket, kinder barbecue pakket, drumstick kip en speklappen besteld. Er zaten ook nog heerlijke en verschillende salades bij en het stokbrood (3 verschillende soorten) was ook van goede kwaliteit. Even de oven in en knabbelen maar! Heel leuk ook het presentje die bij het kidsmenu zit, maakt het toch nog net even wat specialer en leuker. Uiteindelijk hielden we nog genoeg eten over, de porties zijn groot zat. Al met al, goede service, snel reactie terug, vriendelijke prijzen en kwalitatief goed eten. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen! En dat je geen afwas hebt is ook fantastisch :)

Gewoon top!

Had ook niet anders verwacht na de goede ervaring vorig jaar! Genoeg keuze, levering super geregeld met een track code en alles was erg lekker. Ook fijn dat we niet hoeven af te wassen. Veel leuke reacties gehad. Volgende jaar gaan we weer bestellen hoor voor de buurt barbecue.

Zorgeloze barbecue, van alle gemakken voorzien

Werd netjes tijdig bezorgd. Zelfs met een foutief huisnummer werden we alsnog gevonden. De chauffeur herkende de afleverplek van vorig jaar! Genoeg borden en bestek, servetjes. We missen eigenlijk alleen nog mesjes voor de kruidenboter en deksels op de saladebakken.

Goed verzorgde bbq

Prima,goed en genoeg

Super verzorgde bbq

De bbq boer komt altijd zijn afspraken na: komt op tijd, super lekker vlees en heerlijke salades. Ook het weer werkte mee. Wij hebben weer gesmuld! Kortom een zeer geslaagde bbq en echt niet voor de laatste keer! Trouwens ook onze ervaring met de heerlijke buffetten! SUPER! Heel erg bedankt!

Betoverende, “Buiten”gewone, Blijmakende BBQ

Alsof een toverstokje van onze achtertuin een feestje maakte; en alles was zo vers en smakelijk, zowel voor t oog, maar vooral ook ECHT. Zo makkelijk, een paar tafels en stoelen op een zwoele plek en genieten maar; eerst wat bubbels( proosten op de gelegenheid&aller gezondheid) en wijn met warm brood uit de oven( jullie brood 5 min op 180 graden) en olijfolie extra vierge met snufje zout en peper; bij wat schemering een vuurkorf en wat fakkels erbij en t sprookje is compleet.

Zag er goed uit

Onvergetelijk goed verzorgde bbq

Met de bewoners van ons verzorgingstehuis hadden we een super gezellige bbq avond. Het vlees was fantastische verzorgd. De salades waren misschien een beetje weinig, maar dat mocht de pret niet drukken. De dochter van een visboer was erg te spreken over de smaken in het vis pakket Elke bewoner heeft vol smaak te gegeten en zouden het graag nog een keer over doen. En dan schakelen we zeker de bbqboer weer in! Super bedankt voor de service en de vriendelijkheid van de klantenservice medewerker.

Het was zeer goed verzorgd en erg lekker

Gewoon top

Alles eigenlijk perfect.

Goede service en lekker eten

Ik ben tevreden over de service, de salades en het vlees. Een volgende keer zou ik liever minder varkensvlees in een pakket zien.

Dat zouden we vaker kunnen doen!

Goed geregeld. Ik kon gemakkelijk verschillende pakketten bestellen en zo heb ik in een club met vleeseeters, vegetarier en niet varkensvleeseter een mooie avond gehad. Maandag halen ze de spullen weer op. Ideaal :-)

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken