Het was allemaal prima

Prima opgelost!

Na een verkeerde aflevering hebben jullie het probleem goed en snel opgelost! Een heerlijke avond met vrienden gehad en heerlijk gegeten!

Één en al lof,geweldig

Het was geweldig alles was heerlijk en geen afwas(behalve glazen) Ik kan het iedereen aanbevelen en dat ga ik zeker doen. Zeker voor herhaling vatbaar. Mvg Batseba Berg-Latuheru

Goed vlees op goede hoge bbq met tegenvallende salades.

Goede correcte levering, lekker mals vlees, hoge bbq is een voordeel. Salades waren echter klef en “nat”. Fruit is absoluut niet vers te noemen en leek meer op 2e rangs fruit. Brood zelf nog moeten afbakken omdat het veel te koud was.

Net zoals een paar weken geleden weer super lekker, voldoende eten en goed geregeld.

Een paar weken geleden hebben we bij mijn ouders een bbq feestje gehad. Het beviel zo goed dat we daarom bij een ander familie feestje weer bij jullie besteld hebben. Alles was super geregeld. Ook voor vegetarisch en glutenvrij was het top. Alles apart verpakt en duidelijk aangegeven dat het glutenvrij en vegetarisch was. Ook zo handig dat alles weer 'vies' opgehaald wordt. De tijden van brengen en ophalen worden duidelijk gecomuniseert. Als we volgend jaar weer een familie bbq hebben zullen we zeker bij jullie bestellen.

Het vlees was goed en genoeg de salades waren ook heel lekker zeker een aanrader.

Goede kwaliteit en stipte bezorging

Goed online te regelen met stipte levering en goede kwaliteit. Heerlijk brood, lekkere salades en hygiënisch verpakt

Fantastisch verzorgde barbecue

Alles keurig geleverd in koelboxen. Heerlijke salades en uitstekend vlees.

In 1 woord top !

Wat een service. Eten, barbecue en borden, bestek worden gebracht. Gas barbecue wordt uitgelegd. Heerlijk gegeten en er was meer dan genoeg. Lekker vlees en heerlijke salades. De dag erna wordt alles vies opgehaald. Dat noem ik een top service. Zelfs als gastheer/-vrouw word je ontzorgd. De volgende keer zal ik zo weer reserveren en de barbecue boer ook aanrader aan vrienden en familie.

Makkelijk bbq zonder te hoeven afwassen

Bbq werd mooi op tijd geleverd. Eten is erg lekker

zoals al vele jaren, steeds succes verzekerd bij jullie.

Heerlijk vlees, lekkere salades, sausjes en stokbroden.

Kwaliteit uitstekend Bezorging perfect Eenvoudig te bespreken Zeker aan te bevelen.

Service prima, wel weinig

Service perfect. Mooi op tijd geleverd, maar de hoeveelheid salade was erg weinig voor 7 personen.

Het was voor 100 procent zoals we van tevoren hadden afgesproken.

Geweldig compleet. *

Het was goed verzorgd.

Prima eten en alles er om heen van bestek tot borden.

Relaxed en lkkr!

Online bestellen, het wordt thuis gebracht goede kwaliteit eten die je met een gerust hart aan je gasten kunt serveren. Kortom geen omkijken naar je kunt het jezelf zo gemakkelijk maken als je wil…. Heerlijk!

Geen zorgen en alles weer weg morgen!

Wat een heerlijke dag hebben we gehad zeg. Familie BQ met alleen de zorgen over de aankleding dit keer. Geen stress over voldoende vlees, salades of ik nu weer 'de bordjes die nét niet meer kunnen' , toch op tafel moet zetten. Nee alles netjes geleverd met jawel...iets wat ik weer zou vergeten: een aansteker als presentje! De vuile 'troep' werd netjes opgehaald de dag erop terwijl wij voor de 2e maal aan de BQ zaten van vlees wat lekker teveel bleek. 2x voor de prijs van één! bedankt BQBoer!

uitstekend verzorgd van A tot Z!

Uitstekende service, goed vlees, heerlijke salade en stokbroden! Kortom: een aanrader voor iedereen!

Gemak, goedkoop en kwaliteit!

Simpelweg top!

Super georganiseerd!

Wat een fijne “gasten” daar bij de BarbecueBoer! Simpel te bestellen, duidelijk “menu” met ruime keuzes. Heel duidelijk over de levertijd en zelfs 2 dagen van te voren nog telefonisch een tijdslot kunnen plannen, top service! Keurig op tijd kwam de bezorger langs en de BBQ kon aan! Prima kwaliteit vlees en salades .. En geen vaat! Bordjes even leegvegen en in de box weer klaargezet voor ophaal. Bedankt!

Fantatisch !

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Kort samengevat; On-line makkelijk te bestellen, ruime keuze Op tijd geleverd volgens het sms-bericht Keurig verzorgt, netjes verpakt Meer dan voldoende Erg lekker En weer keurig op de afgesproken tijd opgehaald Dit is ontzorgen en genieten zoals het hoort Zeker voor herhaling vatbaar

heel goed

goed verzorgd ,netjes,en vooral smaakvol

fantastisch

Wil je een lekkere, compleet verzorgde barbecue bestellen, dan moet je de BarbecueBoer even mailen of bellen.

Heelijk eten en heel goed verzorgd

Heelijk eten goede verzorging we hadden 1 puntje misschien wat kangen meer er bij voor het omdraaien van het vlees hadden er nu maar 2 was wat weinig op 30 man Voor de rest was het prima

Geweldig!!

De site is makkelijk en duidelijk. Mooi assortiment aan producten. Bij vragen snel en duidelijk antwoord. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En natuurlijk het allerbelangrijkst....het eten was heerlijk en ruim voldoende!!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken