Nette verzorging, bezorging en fijn dat zij het weer komen ophalen. Vlees was erg lekker! Stokbrood een paar minuten op de bbq en je hebt super knapperig stokbrood! Lekker :)

Geweldig!

Lekker en ontzettend makkelijk!

Heerlijk genoten van al het lekkers.

Goed verzorgt. Wat ze beloven doen ze ook. Voor ons een reden om de volgende BBQ weer bij de BarbecueBoer te bestellen.

Mijn hele familie vond het heerlijk

Heerlijke eerste bbq van het seizoen!

We wilden met een groep vrienden de zomer goed inluiden met een bbq. De barbecue boer heeft hier voor ons een onbezorgde en gezellige ervaring van gemaakt! Communicatie was uitsprekend en de bbq werd op precies het verwachtte moment geleverd door een vriendelijke man. Eten was van uitstekende kwaliteit, servies mag vuil worden ingeleverd zodat alleen het omdraaien van het vlees op de barbecue ons werk heeft opgeleverd. Wij gaan zeker nog eens bestellen hier!

Prima geregeld!

Op de afgesproken tijd bezorgd en zoals altijd prima verzorgd!

Gewoon helemaal prima !

Goede kwaliteit vlees, lekkere salades! Wij als werknemers vonden dat er ten opzichten van de hoeveelheid vlees en brood er meer aan hoeveelheid aan salade had mogen zijn. Onze cliënten gaven aan graag ook een groene salade te hebben gezien. Verder helemaal perfect. Goede service ook!

Prijs kwaliteit was prima alles vers en ruim voldoende.

heerlijk barbecue en geweldig service

Heerlijk barbecue, met goed gemarineerde vlees en lekker salades. Service was uitstekend.

Supergoed

Door Corona perikelen moesten we flink schakelen. Er werd fijn meegedacht en meegeholpen waardoor de surprise party voor mijn vrouw een groot succes was. Jeannette en team, bedankt!

prima kwaliteit, goed geregeld, helemaal top

vele complimenten ontvangen van mijn gasten over de kwaliteit van het vlees en de vis, daarnaast lekkere bijgerechten. verder goed geregeld met het brengen van de bbq en de uitleg, mooi dat er vooraf een sms wordt gegeven over de brengtijd.

Lekker, genoeg en komen afspraken super goed na

Goed advies en bezorgers verdienen ook een compliment. Behulpzaam en erg vriendelijk!!

Prima verzorgde BBQ ervaring met prima vlees

Keuze op de website en geleverde spullen komen prima overeen, geen verrassingen en netjes verzorgde spullen en eten. Vlees en salades van prima kwaliteit. Ook het geleverde brood is zo op tafel te zetten. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Een dag van te voren kreeg ik een bericht hoelaat wij de bbq spullen konden verwachten. Dit werd netjes bijtijds geleverd. Het vlees was van zeer goede kwaliteit! Morgen zetten we de spullen buiten, dan hebben we er geen omkijken meer naar.

We zijn tevreden

Heb eerder een bbq besteld bij u het zag er goed uit een pluspunt met de vorige was dat de stokbrood niet gesneden was even in de oven en het brood was super vers we zullen u dan ook aanraden bij anderen.

Super weer!!!

Dit was de derde keer en weer top

Het was prima verzorgd De familie heeft jullie telfort gekregen. Er was genoeg . De salades waren om te smullen Met andere woorden het was uit de kunst. We doen het zeker weer. De meneer die het bracht was erg vriendelijk Alles goed uitgelegd over de gas barbecue. Alles is weer opgeruimd en heb het toch maar afgewassen. Kon het niet over mijn hart om het vuil in te te leveren.

Super verzorgd en heerlijk gegeten

Wat een gemak! Met 13 personen heerlijk gegeten en genoten. Super verzorgd en een goed werkende bbq. Voor herhaling ...op zeker!

Heel lekker vlees en vis, salades en stokbrood en goede vriendelijke service

De BBQ was erg goed verzorgd met heerlijk vlees en vis en lekkere salades. Het stokbrood was na t afbakken erg lekker. Kortom: we hebben allemaal genoten De service was prima en het afleveren verliep goed en we kregen goede uitleg van een vriendelijke en vrolijke man!

Geweldige BBQ!

Het eindfeest van onze kinderen werd onvergetelijk met deze vega/halal BBQ. Alles compleet, op tijd en smakelijk. We komen zeker nog een keer terug!

Goede bbq

Fruitsalade weglaten, was niet goed. Sausjes te weinig. De rest was echt prima geregeld en verzorgd.

Voldoende en lekker!

Zoon geslaagd dus organiseerden we een bbq voor 12 tieners en wat ouders. We hadden verschillende menu’s besteld en alles was even lekker. Ik zou alleen de salades optioneel maken, daar hadden we echt teveel van! Al met al een hele geslaagde avond. En zo fijn dat je geen afwas hebt! De leveringen klopten precies en de bezorger was ontzettend aardig. De volgende bestelling is alweer geplaatst!

Zou het zó weer bestellen!

Alles was lekker! Vlees, brood en salades. Keurig volgens schema geleverd. Ook direct vragen beantwoorden via de mail. Wij bevelen de bbq boer zeker aan!

Redelijk

Vlees was goed. Maar veel te weinig salades. Niet in keuze maar in hoeveelheid

Top geregeld, goed vlees!

Compleet, lekker en vooral "makkelijk".

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken