Gewoon een top bedrijf !!
Zéér goede barbecue pakketten. Vlees Vis Vega Halal en Allergeen vrij. Alles voor een prima prijs! Geleverd inclusief borden, bestek enzovoort.
Goed en smakelijk gekruid en gemarineerd vlees.
Vijf soorten salade waaronder ook een heerlijke frisse fruitsalade. Lekkere satésaus en andere sauzen. Zo lekker!
Knisperend vers stokbrood, wit, tarwe en volkoren. De stokbroden even om en om op de zojuist aangestoken barbecue leggen en je hebt heerlijk vers stokbrood.
Let op niet te lang!!
Bestellen via de website gaat heel goed. Je vult je bestelling in en de datum wanneer je de barbecue geleverd wilt hebben. Er volgt een goedkeuring en je ontvangt direct een berichtje met de kosten!
Héél makkelijk.
Je krijgt een berichtje op je telefoon en ook op je email wanneer de spullen geleverd worden en ook weer bericht wanneer alles weer wordt opgehaald.
Géén afwas en geen gas barbecue schoonmaken
Ja, dit bedrijf heeft alles goed voor elkaar!
De bezorgers zijn altijd op tijd en altijd vriendelijk wat er ook gebeurd.
Wij hebben al jaren de barbecue's en buffetten van de BarbecueBoer. Onze gasten zijn altijd erg tevreden.
Ik hoor altijd: De barbecue was verrukkelijk mevrouw.
Dan zeg ik altijd: Ja dat is het. Het komt ook van de beste leverancier van De Veluwe.
Ik zou zeggen, bestel eens via hun website de heerlijke barbecue- en buffet maaltijden bij De BarbecueBoer.
Daar krijg je géén spijt van!
Groeten van Costa del Zeumeren, Groepsaccommodaties