In 1 woord: Perfect!

Wat een uitvinding, voor een grote groep met mensen! Jullie klantenservice is perfect. Ik kreeg netjes op tijd te horen wanneer eea geleverd zou worden. Alles stond keurig in mijn achtertuin. Het eten was heerlijk en de porties helemaal goed. We hebben genoten van het heerlijke gemarineerde vlees, de verse vis en de salades. Ook het stokbrood was lekker vers. Dus dit was wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

was uitstekend verzorgd !!

Was voldoende en lekkermals vlees

Super service, super BBQ!!

Super dienst, je hoeft nergens naar om te kijken, alles verzorgd en super simpel te regelen. Goede BBQ helemaal compleet en genoeg!!

Fijne kok, goede service en lekker eten!

Het eten werd ruim op tijd geleverd, het eten was heerlijk en goed van kwaliteit. De kok heeft ontzettend hard gewerkt en voor 70 personen alles klaar gemaakt op tijd, complimenten. Het brood was heerlijk en voldoende. Salades helaas allemaal op mayonaise basis. Een bak met alleen sla/komkommer e.d. zou een fijne aanvulling zijn geweest.

Goed eten

Lekker makkelijk, lekker

Compleet en goed, allergenen is matig

BBQ is compleet afgeleverd. Stokbrood is een beetje zacht vanwege het vacuüm verpakt. Als je dit in de oven gooit is het daarna prima. Het allergenen pakket is erg matig en weinig. Hiervan is het vlees prima, salades zijn echt heel slecht (sla in een bakje gegooid) en er is geen vervanging van het stokbrood aanwezig. Kortom, als allergenen persoon heb je nog honger na de BBQ

Het was fantastisch

De bezorging ging erg goed. Het eten is netjes afgeleverd, fijne service. We hebben een fijne afsluiting van het schooljaar gehad en ik heb niemand horen klagen. Het eten was erg lekker en de breng/haal service was erg goed en fijn geregeld!

Prima bezorging en smakelijk gegeten.

Eten was goed. Bezorging ook (we zitten in de buurt). Zeker optie voor toekomstige BBQs.

Goede barbecue

Wat vooral fijn is: de tijdige bezorging, het ontzorgen, want borden, bestek, sauzen, enz erbij, en afwassen hoeft niet. Pakketten zijn goed, vlees en vis van goede kwaliteit. De barbecues zelf werken uitstekend. Vlees/vis wel heel voorzichtig gekruid. Vega mag wel wat creatiever. Pakketten zijn niet heel gul, maar als je net zoveel pakketten bestelt als er mensen zijn is het ruim voldoende. Wij vonden de salades wel zwaar teleurstellend. Die waren echt niet lekker en ook niet gemakkelijk lekker te krijgen.

Wij doen ieder jaar een BBQ van BBQ boer, deze zijn altijd goed verzorgd en compleet. Vlees, vegetarisch, halal en salades allemaal van uitstekende kwaliteit en super vers. Uitstekende service en vriendelijk personeel.

Op tijd, keurig verzorgd, lekker gegeten en zelf geen afwas.

Mijn mentorklas heeft lekker gegeten en daardoor een leuke afsluiting van het schooljaar gehad. Er was meer dan voldoende te eten, goed verzorgd, goed verpakt. Bijtijds gebracht en opgehaald. Werkt handig met die berichtjes. Tip Meer bbq-tangen zou fijn zijn.

Prima kwaliteit

Uitstekend verzorgd. Prima bezorgd en neer gezet. Goede kwaliteit eten.

Geen omkijken naar.

Alles toppie geregeld en goed assortiment

uitstekend verzorgd

alles voor een gezellige BBQ was aanwezig, alle kinderen hebben ervan genoten. wij zijn zeer tevreden, ook het contact via de telefoon was heel prettig. chauffeurs ook vriendelijk en behulpzaam. super bedankt.

geweldige bbq met collega's door de barbecueboer

Alles was echt super geregeld. Je krijgt een app wanneer het eten en de bbq komen. Wordt neergezet waar je wilt, dan zitten het vlees en de salades in handige koelboxen, maar wat vooral TOP was, dat was de kok. Hij heeft er echt een geweldige bbq van gemaakt. Alles klaar zetten, het stokbrood regelen , en dan nog het vlees klaar maken. Dus wil je een bbq waarbij je niets hoeft te doen en echt kan genieten van het eten en de gasten of collega's. Daarna ruimt de kok de spullen weer op en zet het voor je klaar, dat alles de volgende dag weer wordt opgehaald. En wat heerlijk geen afwas.

In één woord : geweldig!

Onze eerste ervaring met de barbecueboer gaat zeker een vervolg krijgen. Prima service, heerlijke salades, lekker vlees…alles meer dan voldoende en luxe dat de bbq plus de vaat vuil kan worden meegegeven. Heel aardig personeel ook !

In een woord geweldig

Zo zorgeloos

Was heerlijk en makkelijk

Was super service. Eten was heerlijk en zo makkelijk! Erg fijn!

Alles was perfect geregeld.

Alles was prima verzorgd en van goede kwaliteit. Na een telefoontje naar de klantenservice voor informatie werd ik nog terug gebeld om te vragen of ik goed geholpen was en kreeg nog een tip.

Is nu de 2e keer dat ik via de Barbecue Boer bestel. Is prima verzorgd, ruime keuze en erg lekker. Alles hygiënische verpakt en het gemak van niet afwassen als het gezellig is. Gewoon TOP

Barbecue Boer onderscheid zich van andere aanbieders

prima verzorgd pakket voor 15 personen. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Andere mensen al enthousiast gemaakt alleen al door de folder met de vele mogelijkheden.

een compleet verzorgde bbq met goede producten.

Fijn dat alles bezorgd wordt en dat je je niet druk hoeft te maken over de schoonmaak van alle geleende spullen. De salades waren zo lekker dat ze snel op waren. We hadden er best wat meer van gelust. stokbroden waren uitstekend en net als de sauzen, ruim voldoende. Vlees was prima en ook ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar!

zeer complete barbecue

Al meerdere malen bij de barbecue besteld en alle bestellingen als uitstekend ervaren. Vlees uitstekend en genoeg . Alle salade,s lekker. Het stokbrood is iets minder , omdat deze naar mijn mening 1 dag van te voren is gebakken. Service bij de bestellingen zeer goed. Kort gezegd deze ondernemer is goed bezig.

Een zeer perfectionisch geregelde bbq gehad met onze kameraden

Ik heb jullie via internet gevonden en heb de gok gewaagd. Nog geen seconde spijt van gehad. Alles keurig verzorgd en super lekker brood erbij. Het leveren was precies op tijd, goede uitleg en wat ik helemaal fantastisch vond was dat alles ook weer door jullie opgehaald wordt zonder boenen van de barbecue zelf. Vlees en salades zijn allemaal met veel genoegen opgegeten. Wat een top bedrijf zijn jullie. In een woord geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar......

Prima service en goede kwaliteit!

Alles was netjes en op tijd geleverd. Vlees was ruim voldoende en goed van kwaliteit. Alles zat erbij van A tot Z, je hoeft zelf nergens voor te zorgen! Het stokbrood was wat klef (verpakt in plastic zakken met koelelement) , maar hebben we zelf nog even geroosterd in de oven dus dat was verder prima. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van De Barbecueboer!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken