Heerlijk eten Goeie bezorging en uitleg.

1 één woord 'Bestellen!'

Een fijne communicatie, komen hun afspraken na, super op tijd en alles keurig verpakt. Goede kwaliteit vlees, salade en sauzen. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Boer BBQ voor een heerlijk diner.

Was wederom een groot succes!

Prima verzorgd ruim voldoende en breng/ haal service top geregeld!

Alles super verzorgd

Alles wordt in de puntjes geregeld . Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van levering nooit geen problemen en top en vriendelijk personeel. Ga zo door ! We zijn heel tevreden !

De service die belooft wordt, maken ze waar!

Voor een feestje op een camping een grote bestelling geplaatst inclusief dessert bij de BBQ boer. De plaatselijke partner van de camping kon geen prijs/kwaliteit leveren die de bbq boer wel kon. Ivm de tijdstippen besloten om zelf de bbq op te halen dit was allemaal geen probleem. Dit alleen gedaan omdat er geen externe bedrijven op de camping mochten komen, op de lokale slager na uiteraard :-) De gasten vonden het vlees erg lekker en het dessert was helemaal geweldig. Wij hadden er totaal geen omkijken naar. BBQ boer bedankt!

Het was heerlijk goeie service!

Alles wat we in het BBQ pakket was heerlijk,lekker en mals vers vlees ook de salades vielen allemaal in de smaak! Uiterst tevreden net als mijn vorige buffenpakket. Super ik weet nu waar ik mijn volgende BBQ of buffet ga bestellen Groetjes en tot de volgende keer TOP!

Pefect verzorgde en heerlijke bbq

Al jaren bestellen wij onze jaarlijkse familie bbq bij de bbqboer en het is TOP Goede kwaliteit vlees en alle toebehoren In al de jaren nog nooit fout gegaan of dat er iets niet bij zat. Dikke vette 10. Complimenten en dank voor alle jaren goede zorgen.

Goed geregeld. Uitstekende kwaliteit en goede service.

Heerlijk, goed verzorg en voor iedereen wat wils

Wij hebben al 2x gebruik gemaakt van de barbecueboer. Alles is gewoon prima geregeld. Je bestelt het, er zijn genoeg keuzes en hebt nog altijd de tijd om het aan te passen. Op de dag dat het geleverd wordt, hoef je ook niet heel de dag thuis te zitten want je krijgt een verwachte tijd. Deze klopte precies bij ons. De spullen zitten goed in sterke dozen gekoeld verpakt. Het eten zelf is ook erg lekker en genoeg voor iedereen. Bij ons was nog niet eens alles op, dus hebben we de dag erop er nog plezier van kunnen hebben. En het beste van alles: niet schoonmaken en ook geen afwas.

Super vlees, goed bezorgd, alles duidelijk van te voren.

Super-De-Luxe

Wij hadden een straat bbq en wat was het gezellig. Het eten was heerlijk , voldoende vlees en salades . De bezorging was ook uitstekend. Ik zou zeggen ga zo door en wij geven het ook door. Bedankt namens heel de straat.

Alweer een top bbq

Zoals ieder jaar weer een geweldige bbq, uitstekende kwaliteit, goed bezorgsysteem/ophalen, vriendelijke chauffeur en goede communicatie.

Verbazingwekkend hoeveelheid en netheid . De volgende keer gaan we voor de luxere menu ! Dank u wel voor de goede kwaliteit en levering Mvg Jacqueline Köhler

Heerlijke bbqpakket besteld en oow zo lekker. Iedereen heeft er van genoten top service volgende keer weer bij jullie bestellen.

Heerlijk ontzorgen BBQ

Netjes geleverd, duidelijk met tijdslot en mogelijkheid tot ergens neer laten zetten. Goed verpakt, heerlijke salades, vlees, fruit, sausjes, stokbrood en kruidenboter. Onze vrienden waren ook enthousiast. Volgende keer bestellen we weer hier!

Super tevreden

Heerlijk verzorgd en lekker. Niet zelf boodschappen doen, afwassen, BBQ schoonmaken. Genoeg voor een ieder. En de complimenten van alle eters met de vraag waar wij het vandaan hadden gehaald. Dus ook lekker reclame.

De geheel verzorgde BBQ van De BBQ Boer was een ongekend smaakfestijn,tot in de puntjes geregeld.

Nou, daar stonden we dan. Met z’n allen in de tuin, licht bezweet van het sjouwen van tuinstoelen die nét niet in elkaar klappen, en vol verwachting. Want de BBQ was geregeld. Niet zomaar geregeld. De BBQ Boer had de hele mikmak tot op de grillplaat gefinetuned. Vleespakketten? Knap dat we geen applaus gaven toen we het zagen: - Runder hamburgers waarvan je niet wist of je moest happen of eerst even een foto maken - Kipsaté die letterlijk vroeg om nóg een stokje - Speklapjes met die perfecte balans tussen knapperig en sappig - BBQ worsten die roken alsof de zomer zelf even meegrilde - En een varkenslende met Italiaanse marinade waar zelfs een nonna even stil van zou worden De vis? Man... - Victoriabaars zo vers dat-ie bijna terug de vijver in wilde - Zalmmoot spiesjes alsof je in Noorwegen op vakantie was - Spies van reuze gamba’s die de schaal gewoon chique maakten - En een vispannetje met verse groenten, alsof je een mini-bioscoopsnack kreeg met zeezicht De salades, dat waren geen bijgerechten. Dat waren sterren in hun eigen genre: - Ambachtelijke rundvleessalade die het woord “ambachtelijk” eer aan deed - Duitse piepersalade waar zelfs Angela Merkel van zou glimlachen - Tortellino-broccoli-salade (ja, dat is een ding. En ja, het was briljant.) - Groenteman salade en fruitsalade die frisheid uitstraalden alsof ze persoonlijk een ochtendwandeling hadden gemaakt En de bezorger? Die kwam zó punctueel aan dat je je afvroeg of hij stiekem meekeek via Google Maps. Alles netjes op tijd, alles vriendelijk uitgelegd, én jawel hoor servies mocht lekker vies terug. Dat is pas feest voor de afwas-haters onder ons. Het hele festijn was een schoolvoorbeeld van hoe je een BBQ organiseert zonder stress, zonder gekibbel, en met een hoop "wow, dit moeten we vaker doen". Topkwaliteit vlees en vis, sfeer om te marineren, en herinneringen die nog steeds nagenieten.

Perfect geregeld

Makkelijk online te bestellen en netjes op de afgesproken dag geleverd en de volgde dag weer opgehaald. In 1 woord geweldig !!!!!

dik voor elkaar

Wij hadden een super verzorgde bedrijfsbbq. wat ik zeer prettig vind is dat alles geseald verpakt aangeleverd word. alles wat nog over is kan eenvoudig de koelkast in. eten was zeer smakelijk. Sausjes werden in leuke flesjes geleverd. Levertijd maar ook de ophaaltijd via track and trace klopte perfect. zeer tevreden dus

Bbq ervaring ten top!

Wat een BBQ-ervaring was dit! Samen met de mediacrew van PKC – 15 man sterk – hebben we genoten van een avond vol sfeer, smaak en smeulende gezelligheid. Het vlees was van topkwaliteit: malse biefstuk, heerlijk gekruide saté en sappige worsten die binnen no-time van de grill verdwenen. De salades? Vers, kleurrijk en precies wat je wil op een warme avond. Zelfs de stokbroden vochten om aandacht – en dat zegt wat bij zo’n vleesfestijn. Wat deze BBQ extra bijzonder maakte, was hoe moeiteloos alles verliep. De koelbox arriveerde keurig op tijd, de barbecue was schoon en gebruiksvriendelijk, en de porties waren royaal. Niemand kwam iets tekort (behalve misschien extra ruimte in z’n maag). Voor een mediacrew die gewend is kritisch te kijken, klonk er maar één unanieme review: "Top geregeld, niks op aan te merken!" Dank voor de smakelijke samenwerking. Deze avond gaat de boeken in als een absolute winnaar. Dankzij de Barbecue Boer

“Alsof de bbqfee was langsgeweest!”

Serieus, dit was geen gewone BBQ – dit was een culinair feestje op de oprit. Supermals vlees, frisse salades waar je schoonmoeder jaloers op zou zijn, en stokbrood dat verdacht vers was (hebben ze een bakker in de bus?). Alles werd gebracht én… houd je vast… de vieze vaat hoefden we alleen maar terug in de krat te mikken. Geen afwas, geen stress, alleen maar smullen en uitbuiken. Als je nog zelf staat te sjouwen met een BBQ en af te wassen, doe je het echt verkeerd.

Goed verzorgd en lekker eten. En een super breng en ophaal service met geweldige chauffeurs, die je keurig op tijd informeren. We bestellen met AvA al jaren bij jullie voor het afsluiten van het seizoen, dat zal zeker nog heel vaak gebeuren.

Alles perfect geregeld.

Goede communicatie,afspraken en BBQ.

Erg goed vlees en vis. Perfecte service

We waren met 35 personen. Iedereen was vol lof over de kwaliteit en de service. Volgend jaar weer!

De Barbecueboer: Meer dan alleen vlees op het vuur!

We dachten dat we gewoon een BBQ bestelden. Wat we kregen? Een volledig georganiseerde smaaksensatie met kampvuurklasse. De Barbecueboer bracht niet alleen het eten, maar ook de sfeer, de geur van gezelligheid en het gemak van een chef in je achtertuin. Het vlees? Zó mals dat je bijna dacht dat het speciaal voor jou gemarineerd is door een oma met een geheim recept. De bijgerechten? Geen standaard bakjes – dit waren frisse, verrassende en écht lekkere toevoegingen. Zelfs het stokbrood met kruidenboter voelde als een feestje op zichzelf. En de service? Strak geregeld. Alles werd op tijd geleverd, mooi gepresenteerd en weer netjes opgehaald. Geen afwas, geen stress – alleen genieten. Of je nu een tuinfeest hebt, een familiedag organiseert of gewoon trek hebt in een top-BBQ zonder gedoe: De Barbecueboer zorgt. Echt. Voor. Alles. Een vurige aanrader – met smaak, zorg én boerenverstand.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken