super! en heerlijk goede kwaliteit

Vol verwachting klopte mijn hart, een keek ik uit naar de BBQ Boer. Mjin verwachtingen zijn uitgekomen.. wat een heerlijke en kwalitatieve BBQ. IK heb zorgeloos kunnen genieten van een geweldige BBQ avond. Het is zeker voor herhaling vatbaar Met dank aan de goede service

Goed verzorgd en lekker vlees..

Netjes op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Keurig verzorgd en lekker eten.

Goede service, kwaliteit van het vlees viel tegen

Erg fijn dat je in alles ontlast word: brengen, afwassen, weer ophalen. Alles klopte netjes en er werd geanticipeerd op onze bestelling. Ik had alleen een betere kwaliteit vlees verwacht.

De kwaliteit van de barbecue werkte heel positief op de sfeer van het feest.

Tijdige bezorging, netjes geinstalleerd. Goede verpakking, prima hoeveelheden. Uitstekende kwaliteit vis en vlees. Voldoende salade en saus.

Fantastische service! Genoten!

Super geregeld, fijn dat er bij aflevering een korte uitleg wordt gegeven, goed vlees lekkere salades en sauzen. Top!

Het was heerlijk vlees en de slades waren ook lekker, perfect geregeld

Heerlijk, volgende keer weer

Zoals altijd super geregeld

De 2de keer dat wij dit bestelde. Vaker al bij andere gegeten. Zoals altijd alles goed verzorgd en geregeld

Fantastische service en heerlijk vlees/vis

Zeer goede afspraken te maken en zeer goede informatie over de producten. Trouwens ook een heel goede kwaliteit/prijsverhouding. Kortom, voor een herhaling vatbaar!!!

Goed geregeld!

Alles keurig gebracht en opgehaald op afgesproken tijden. Vlees en salades lekker. Ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Volledig ontzorgt

Fantastisch verzorgde BBQ. Goede kwaliteit vlees, salades, sauzen etc. BBQ wordt ook met een net schoon rooster afgeleverd (daar schort het vaak aan bij anderen). Heldere communicatie over leveren en ophalen. En niet onbelangrijk: een prima prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor als je ontzorgt wil worden voor je BBQ!

Prijsverhouding kan beter

Levering is goed en volledig, goed verpakt en naar verwachting. Voor de prijs per persoon voor een Beef & Steak pakket is het wat prijzig. Zeker omdat je dan ook topkwaliteit verwacht, de rundspiesjes waren redelijk bezaaid met flinke pezen en dat zou niet moeten. Het hamburgerbrood is veel te groot voor de bijbehorende hamburgers en het brood zelf was niet vers want het viel uit elkaar. Eenvoudig op te lossen verbeterpunten naar mijn idee. Verder zeer tevreden over al het andere voor een feest van ongeveer 20 personen! Aanbevelen staat op ja onder voorbehoud dat deze verbeterpunten ook aangepakt worden.

Een goede bezorging en top verpakt.

Heerlijk allemaal! is zeker een aanrader.

bestelling , aflevering , en de producten zijn top

Dit was de de tweede keer dat rtv regio 90 gebruik maakte van de bbq boer en ook dit keer naar volle tevredenheid alles perfect geregeld . Als je als organisators van de jaarlijkse bbq avond van je gasten complimenten krijgt over de producten dan zegt dat toch genoeg . bbq boer bedankt en tot een volgende keer . www.regio90.nl

lekker

netjes verpakt vers en zeer gevarieerd zeker een aanrader.

Goed verzorgd!

Onze eerste ervaring was vooral het gemak. Eigenlijk weinig zorg. Die werd op deze manier fijn over genomen door de bbq boer. We hadden een 3 steaks versie's en een visvariant. Vlees was top alleen de vis variant viel een tikkeltje tegen. De salades waren echt voortreffelijk. Al met al een top keuze om bbq boer te kiezen!!

Het was geweldig

Goede service,lekker eten en niet duur.

Super organisatie! Alles compleet!

Zeer prettig om in te schakelen voor alles in groepsverband. Bij ons voor de 2e keer ingezet bij een team BBQ van de volleybal. Fijn dat alles ook weer vies kan worden opgehaald en alles goede kwaliteit voedsel.

Compleet, heerlijk eten en meer dan genoeg

We hadden een surprise feestje gehouden voor mijn zus die 50 is geworden. En omdat we al eerder besteld hadden bij de barbecue boer was het geen moeilijke keuze om weer bij hun te bestellen. We hadden voor 27 personen besteld. Er kwamen meer mensen en toch was er meer dan genoeg. We hadden zelfs aan de salades voldoende. Top geregeld.

Super lekker en gemakkelijk

Top ervaring gehad met de barbecueboer! Eten werd netjes op de gecommuniceerde tijd geleverd, eten was top en ze komen zelfs alles weer ophalen zonder dat je het hoeft schoon te maken. Meer gemak kun je niet krijgen.

Bourgondisch

Gezellig bbq gehad. De gasten vroegen bij welke boer ik het vlees had gehaald? Haha bij de bbq boer natuurlijk.

Het was een prima verzorgde en heerlijke barbeque ervaring.

Het was een heerlijk en lekker verzorgd barbequefeest. Er was voor iedereen voldoende te eten .groetjes siny

Compleet en goed verzorgd

Goede service en prima eten!

super

vriendelijke bezorgers, het eten is super lekker en ruim voldoende. Fijn dat het in koelboxen geleverd word. En vind het ook fijn dat de sausjes in flesjes zit. Dit was niet de eerste keer dat ik besteld heb en zeker niet de laatste keer.

Top geregeld! Geheel ontzorgt

De bbq boer neemt een groot deel van de organisatie van jouw bbq uitbanden. Onze gasten kwamen niks te kort en hebben een heerlijke avond gehad. Als klap op de vuurpijl ook geen afwas…morgen wordt alles weer opgehaald en we hoeven hier niet eens voor thuis te blijven. We gaan dit zeker nog een keer doen!

Prima kwaliteit, goede bbq

Lekker vlees, een fijne bbq en goede bezorging

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken