Helemaal top , genoeg voor iedereen.

Blij lekker en buikje rond

De BBQ is prima verzorgd

Fenomenaal

Heerlijk, ook de salades, goede variatie met veel groente. Uitstekend en ook een goede prijs!

Wederom zeer goed verzorgd

Goede kwaliteit eten, vriendelijke bezorger

Een heerlijke en smakelijke barbecue-ervaring

Alles was goed verzorgd en netjes op tijd afgeleverd en ook weer opgehaald. Het vlees was van zeer goede kwaliteit, net zo als de salades. En ook dat zowel de vegetarische- als de halal schotels goed van t andere vlees gescheiden was is een groot pluspunt. Iedereen was zeer tevreden en heeft zich het goed laten smaken. Het is zeker een aanrader.

Zeer goede service, heerlijk vlees en salades echt super top geregeld allemaal. Ik ga jullie zeker aan bevelen bij andere mensen.

Erg tevreden

Het vlees en de salades waren erg lekker en de porties waren hartstikke prima. Het leveren en ophalen van de BBQ ging ook goed. Kortom, echt een aanrader voor een stress-vrij BBQ feestje. Het enige wat ik miste is een paar BBQ tangen, die zaten helaas niet inbegrepen in het BBQ pakket.

Niet wat ik er van had verwacht

Spullen keurig volgens plan geleverd. Maar… De ontsteking van de bbq werkte niet en de bijgeleverde aansteker ook niet. Met eigen aansteker vervolgens de bbq aangekregen, leek het wel alsof de gasfles leeg was. De bbq werd niet warm, ook niet op de hoogste stand. Het duurde 3 kwartier voordat een worstje wat kleur kreeg. Zelf maar een kolenbbq geregeld bij buren. 3 kleine slappe stokbroodjes voor 6 mensen en een fruitsalade die er echt niet uitzag, een slijmerige substantie met wat druiven. Het vlees was verder goed trouwens, maar een hoop dingen niet zoals verwacht. Eenmalige actie wat mij betreft.

super

prima geregeld

Prima verzorgd eten en bezorgservice

Het eten zag er goed verzorgd uit. Was vers en goed verpakt. De bijgeleverder materialen makkelijk te gebruiken en geinstalleerd door de bezorger. Service erg goed. Ik werd op tijd gebeld dat de levering iets later was en ook de communicatie tijdens het ophalen was heel prettig. Daarbij alles ook nog keurig op tijd. Zeer prettig allemaal en nog lekker ook.

Goed vlees, salades ook heerlijk.. Heel fijn dat alles zo kant en klaar bezorgd en opgehaald wordt.

Fantastisch - nog nooit zo snel een BBQ geregeld!

Voor de medewerkers van ons bedrijf organiseerden wij een BBQ. Via online formulier kon je heel duidelijk kiezen uit de verschillende vleespakketten (ook vegetarisch). Ook kon je aangeven of je er een BBQ bij wilde en/of borden met bestek. Het invullen van het formulier en betalen ging echt heel snel. De bevestiging volgde ook meteen. Dus in 10 minuten had ik een BBQ geregeld voor ruim 20 personen! Bij de BBQ werden ook salades, brood, knoflookboter en sauzen geleverd. De aflevering gebeurde in de afgesproken tijdsperiode. Keurig verpakt in grote koelboxen en kratten met icepacks. Dus ondanks het warme weer, was alles na een paar uur nog steeds koel. We mochten de borden/bestek etc. vuil in de kratten weer terugzetten en dit werd een dag later weer opgehaald. Het vlees (en ook de vegetarische versie) was heerlijk. Voor 20 personen bestellen, was ook echt voor 20 personen. We hadden qua vlees (basispakket) nog maar weinig over. Precies goed dus. Dikke 10! Ik ga dit voor thuis dus ook gewoon voortaan zo regelen.

Super!!!

Alles keurig op tijd gebracht en weer opgehaald. Het eten was keurig in bakken onderverdeeld en was super lekker.

De Barbecue boer, dat is me toch een lekker voer!

Een avondje heerlijk eten zonder zorgen, liever gisteren dan morgen. De Barbecue Boer zorgt voor heerlijke gerechten, en ook met de afwas hoef je niet te vechten. De service en de communicatie zijn goed, dit is het adres waar je wezen moet! Dank voor het heerlijke vlees en de goede service. Het was een geslaagde avond!

BBQ geleverd zonder vlees

De BBQ werd geleverd zonder vlees waar we gelukkig op tijd achter kwamen. De bezorger had geen idee wat er in de dozen zat. Het vlees werd (bevroren) 2 uur later geleverd

Super verzorgd!

Zonder omkijken van een heerlijke BBQ genoten voor al mijn collega's. We gaan zeker nog eens gebruikmaken van de BBQ Boer!

super vegetarisch en glutenvrij

Voor de verjaardag van mijn vader heb ik voor 12 personen bij de bbq boer besteld. Best spannend want glutenvrij is toch altijd een dingetje maar ik had goede reviews gelezen op facebook. Zo handig dat je de dag ervoor een berichtje krijgt met de bezorgtijd. De bezorgen was er ook keurig op tijd en was erg enthousiast over de woon omgeving van mijn ouders (buiten af met kippen, schapen en geiten). Mijn ouders hebben hem een doosje eieren meegegeven, wat de bezorger bijzonder vond. Het vlees en de salades waren allemaal keurig verpakt. Vooral voor het glutenvrije erg belangrijk. Overal zaten stickers op. Het was ook meer dan genoeg. Zo fijn dat alles niet afgewassen hoefde te worden en zo mee kon met de bezorger. Voor een volgende bbq zullen we zeker weer bestellen bij de bbq boer. Als enige tip; voor het glutenvrije werden aparte bbq schalen meegegeven maar omdat mijn zoon erg gevoelig is moesten we voor hem een eigen bbq aansteken. We hebben geen gas bbq dus hij moest op houtskool bbqen. Het zou handig zijn als er voor glutenvrij een kleine gasbbq werd mee geleverd.

Super kwaliteitsprodukten bij de luxe barbecue, goed verzorgd en stipt op tijd geleverd.

Groep van 25 personen die allen zeer tevreden waren en ten volle genoten.

Zeer, zeer goed

Barbecue was perfect geregeld alsook de bezorging.

Perfect verzorgd

Zorgeloos barbecuefeest gehouden, alles aanwezig en tot in de puntjes verzorgd.

Heerlijk, goed verzorgde gezelligheid!

Wat lekker relaxed om zo een bbq te organiseren. Alles erop en eraan. Fijn dat je zelf invloed hebt op wat er gedronken wordt. Vriendelijke meneer, doe maar gewoon dan heb je gemak voor 10. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Gewoon goed, heerlijk vlees en de zondag netjes op tijd opgehaald. Ideaal zo makkelijk en snel. De volgende keer doe ik het weer zo, dus bedankt!

perfect geregeld met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik vond de uitdrukking boer niet passend omdat dit veel beter is dan. Het boeken en de updates waren allemaal perfect, je wist precies wanneer ze zouden komen en ophalen. Je kon het ook zelf aanpassen naar wens. De pakketten waren precies zoals afgebeeld en omschreven en goede kwaliteit. De hoeveelheid was ruim voldoende. Super en relaxed

Goed georganiseerd en kwaliteit

Alles is goed van kwaliteit ze leveren alles op tijd. Ophalen van de spullen is ook goed georganiseerd je hoeft er niet voor thuis te blijven.. vlees en vis waren goed van kwaliteit en voldoende alleen de salades was nu wat minder had wel iets meer van mogen zijn. Smaak was prima.

GEWELDIG

We hebben de bbq met ons team gedaan voor het afscheid van een collega. Het was geweldig geregeld. Overal is aan gedacht en het was meer dan genoeg eten. Meerdere mensen hebben even de website opgeschreven om dit ook thuis eens te kunnen bestellen voor bijvoorbeeld een feestje. Kortom: super!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken