We keken er weer naar uit na langere periode

Afgelopen jaren regelmatig voor grote groepen besteld, was altijd top!

Superservice en superlekker

Communicatie is heel goed. Bezorging netjes op tijd, vriendelijk personeel. Eten was lekker en ook ruim voldoende.

Goed geregeld, goede producten en geen omkijken, een aanrader !!

Bestellen gaat eenvoudig en is duidelijk, ook het eventuele aanpassen van de stelling is een fijne optie. Je kunt gebruik maken van de geleverde (gas) barbeque of korting krijgen als je zelf een hebt. De materialen worden op de afgesproken tijd in goed geisoleerde bakken afgeleverd. Je hebt er totaal geen omkijken naar. De borden en bestek gaan retour! Eventueel kunnen ze meerdere spullen leveren. Het ophalen wordt ook op de afgesproken tijd gedaan !! Een aanrader dus !!

super goed geregeld

de tijdsafspraken waren goed geregeld. de producten zagen er verzorgt uit de bbq en servies waren schoon de wijze waarop het eten is geleverd was goed. 1 klein minpuntje was de fruitsalade, deze had een soort gelei er over wat maakte dat deze niet aangenaam was. ik raad deze bbq aan bij anderen.

Een heerlijke verrijking aan het bestaan

Zeer goed,kwalitatief uitstekend en de service uitmuntend

De service was perfect door enige miscommunicatie stonden ze bij mijn woonadres, ik had bij opmerkingen gezet dat het op een ander adres bezorgd moest worden, ze belden me dus netjes op en maakten er geen probleem van dat ze naar een ander adres moesten rijden ook de BBQ pakketten waren prima verzorgd salades perfect en alles werd weer keurig opgehaald, alles heeft prima gesmaakt en het is echt een aanrader

Zeer positief!

We hebben erg genoten van onze familie BBQ. Het vlees en de salades smaakten erg goed. Ook was alles heel goed verzorgd en hygiënisch aangeleverd. Ook het plaatsen van de bestelling ging heel erg gemakkelijk. Super eerste ervaring met de BBQ boer

TOP!

Voor de 3e keer gebruik gemaakt van de BBQ. Alles netjes op tijd, levering keurig in koelhoudende dozen en vlees en salades weer overheerlijk!

Goede sevice, heerlijk eten en meer dan genoeg

Het was goed verzorgd en het eten was heerlijk

Goed verzorgd lekker eten.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en van hoge kwaliteit. Wel veel plastic afval en de fruitsalade viel niet helemaal in goede aarde; de gelatine zag er niet lekker uit.

Prima kwaliteit en goede service

Prima service en kwaliteit

Super makkelijk!

Geweldig concept! Het enige dat je hoeft te doen is een keuze maken tussen alle mogelijkheden. Prijs/kwaliteit is goed. Ruim voldoende.

Superrrr

Het was heerlijk!! Alles van prima kwaliteit. Super geregeld allemaal!!

Goede service, lekker vlees

Het bestellen op de site is heel simpel, per SMS en mail de dag voor de bbq geïnformeerd over de bezorgtijd. De bezorger was keurig op tijd, heeft de koelbox netjes in de keuken gezet en de bbq in de achtertuin. Fijn dat het een staande bbq is ipv een tafelmodel. Ook nog geholpen met het aansluiten en instructies gegeven! Top! 2 tips, de fruitsalade kan beter, de gelei is erg plakkerig en verbeterd de smaak niet. Het brood kan ook beter, niet krokant. We twijfelden zelfs of het nog afgebakken moest worden. Het vlees, wat toch het belangrijkste is bij een bbq, was erg lekker! Al met al een zeer tevreden klant!

0p tijd geleverd goed verzorgd

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel en dit was weer goed geregeld zo wel brengen als op halen dank je heel goed ook het vlees en de salade. Netjes..

GEWELDIG!

De bbq, het eten en de borden etc kwamen op de juiste tijd. Als verassing voor mijn schoonvader zouden we met het hele gezin gaan barbecuen. Wat heeft hij genoten! En wij ook. Het eten was heerlijk. Ideaal dat we konden kiezen om er borden, bestek etc bij te doen. We hoefden dus nergens naar te kijken! Nadien hebben we de borden en bestek afgespoeld zodat ze bijna schoon mee terug kunnen. Ik zal zeker nog opnieuw hier bestellen. Kwaliteit en service is geweldig!

superfijne BBQ!

Veel complimenten over de kwaliteit. Vis is ook uitgebreid, volgende keer bestel ik meer vis dan vlees. Ruim voldoende, voor ouderen wel iets te veel, dan kun je best 10% minder bestellen. Aanrader: volkoren stokbrood Alles wordt netjes gebracht en geïnstalleerd. De track en trace werkt nog niet zo goed, maar ze waren op tijd.

BBQ was top, bezorging helaas niet

Het is een goed concept, voor een goede prijs! En het eten was heerlijk! Wij hebben het ingezet voor een BBQ op het werk en we hebben uiteindelijk erg genoten. Het zou tussen 8 en 5 worden bezorgd, dus zorgde ik dat één van de collega's om 8 uur al op kantoor was. Later die ochtend kregen we een berichtje dat ze tussen 4 en 5 zouden komen, ook prima natuurlijk. Om half vijf werden we gebeld dat ze het niet zouden redden en het kwart over vijf werd. Op zich ook nog geen probleem. Toen we om half zes nog geen busje zagen, zijn we gaan bellen, helaas is het kantoor na 5 uur gesloten. Na een hele dag werken lustte mijn collega's wel wat en ik vond het erg vervelend dat er nog geen eten was, ik dacht het goed geregeld te hebben. Uiteindelijk kwam het eten om kwart voor zes en konden we na het uitladen beginnen met BBQ'en. De files waren de reden van de vertraging, wat voor mij gevoel niet klopt, omdat je vanaf 8 uur al de tijd had om te bezorgen en dat is gewoon iets waar je op vrijdagmiddag rekening mee kan houden. Als het qua bezorging goed was verlopen, hadden we de Barbecue Boer zeker nog veel vaker hebben uitgenodigd.

Wat was het heerlijk, genoten

Met cliënten en begeleiding genoten van de bbq tijdens onze bewonersvakantie, goed verzorgd

Goed verzorgd

Goed verzorgde en geslaagde bqq

Helemaal "GEWELDIG"

Wij hadden wederom het genoegen om te mogen genieten van de Barbecueboer met 35 personen op ons wooncomplex voor ouderen Nonnekeshof 5 te Zundert!! Het vlees was wederom heerlijk mals en onze bewoners vonden het geweldig goed geslaagd...ook de salades het stokbrood, fruit en de sauzen waren verrukkelijk! Fijn ook die 2 barbecues. Al met al een zeer geslaagde barbecue voor onze bewoners en wij blijven zeker trouwe klant bij de Barbecueboer, ook vanwege hun vriendelijke medewerkers en het precies op tijd leveren zodat er totaal geen stress ontstaat!! Dankjewel lieve medewerkers en tot volgend jaar!

gewoon goed

Alles was goed geregeld, de service correct en het het heerlijk.

Super tevreden en lekker eten!

Dit was de tweede keer dat wij gebruik maakten van de Barbecue Boer en het was wederom uitstekend bevallen! Afspraken werden goed nagekomen, de spullen op tijd geleverd en de kok was geweldig! Dit is een absolute aanrader!

We hebben genoten van de heerlijke barbecue. Alles was perfect geregeld. Echt een aanrader

Voor 8 personen het allergie vrije pakket besteld. Ook de mensen die de allergenen wel mogen eten waren vol lof! Goede kwaliteit vlees en salade. Heerlijk stokbrood, niet van met gluten te onderscheiden. Wij bestellen zeker nog een keer weer

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken