Service op maat!

De informatie via de site is duidelijk, alles staat beschreven en uitgelegd. Het was daarom niet moeilijk om alles na wens te bestellen. Het afleveren is prima verlopen met een vriendelijke bezorger die o.a. uitleg gaf over wanneer alles weer opgehaald zou worden. De kwaliteit van het vlees, de salades en het brood was erg lekker. Alles zag er smakelijk uit. Omdat alles op maat is besteld was ik persoonlijk bang dat we niet genoeg zouden hebben. Maar al met al had iedereen genoeg en was die bezorgdheid verspilde moeite. Dankjewel allemaal, wij hebben heerlijk genoten van onze bbq avond. Fijne dag!

Goed vlees lekker salades alles prima geregeld

Waanzinnig geslaagde bbq dankzij de bbq-boer!

Werkelijk alles wordt bij de bbq geleverd: van servetten tot het meest sappige stukje vlees! De bbq wordt voor je in elkaar gezet en op z’n plek gezet. Salades en vlees komen in koelbox met koelelementen, dus wees niet bang dat het allemaal niet in de koelkast past! Na de bbq geen overvolle vaatwasser of enorme afwas: hup, alles vies in de box terug en daarna wordt de bbq met alle toebehoren volgens afspraak weer keurig opgehaald! En ..... ook niet onbelangrijk..... voor de prijs kun je het niet laten! In een woord: GEWELDIG!!

De bbq zelf perfect de bezorging minder

Van de bbq hebben we met 9 man zo als besteld ook echt goed kunnen eten. De bezorging was minder had meer betaald om een tijd vlak te kiezen stond de bezorger ruim een uur te vroeg aan de deur

Goed vlees!!

Goed vlees en heerlijke salades, alles online geregeld en op afgesproken tijd bezorgd.

Alles goed verzorgd

Eerste keer besteld bij de BarbecueBoer alles was goed geregeld bestellen ging heel makkelijk levering volgens afspraak en het belangrijkste het vlees en de salades waren heel lekker. Dit gaan we vaker doen

Service en het eten was uitstekend!

Alles is conform afspraak door jullie uitgevoerd. Vlees, salades waren uitstekend

Prima eten

Prima voldoende eten. Hele goede kwaliteit. Wij konden geen houdbaarheidsdatum vinden op de sausen en het brood. En wisten niet of het brood nog afgebakken moest, dus op de gok even in de oven gedaan. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Heel goede service en zeer netjes.

Dit was onze eerste ervaring met De BarbecueBoer en is uitstekend bevallen. Het vlees en de salades was zeer goed en lekker. De bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam en was op de afgesproken tijd aanwezig. De materialen (bbq,bestek,borden)waren schoon en netjes. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Voor de prijs wat je er voor krijgt is het dan ook 100% ok. Dus een welverdiende dikke 10.

Ik vond alles maar dan ook alles fantastisch het vlees de salades Het was allemaal even lekker Ook de bezorging daar was niks op aan te merken mooi op tijd alles netjes in koelboxen En een fijne barbecue zeker voor herhaling vatbaar ik zal barbecue de boer aan iedereen aanbevelen

Geweldige avond gehad met super bbq

Dankzijn de bbq boer is de avond met fam geweldige geweest veel lof voor de bbq echt fantaties kwaliteit vlees echt vers en mooi dun gesneden heerlijk van smaak en de salades brood en sausjes maakte het perfect compleet en alles incl bestek en bordenvoor 1 prijs een heerlijke avond gehad een perfect verzorgde bbq klaar zetten en eten en genieten

Top service. Echt echt heel lekker eten. Hartelijk dank

Bbq aan, drankje erbij je zou toch het liefst wwillen dat de bbqboer er altijd was.

Goeie levering goeie kwaliteit vlees. Netjes op tijd

Top avond gehad met een heerlijke bbq

Vlees, stokbrood en salades waren ruim voldoende voor 6 volwassenen. We hadden gekozen voor de boeren bbq. Na een avond bbqen kun je alle borden bestek en kookgerei gewoon terug in de krat doen en genieten van de rest van de avond. Heerlijk!

Grandioos

Uitstekend bedrijf, volledig compleet geregeld tegen een prijs waarvoor je het zelf niet kunt regelen , zo vers en zo compleet van stokbrood tot fruit , vlees dat je amper hoeft te snijden, netjes thuis gebracht en opgehaald, top service! Een aanrader

Het wel geweldig. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

Als verrassing voor de verjaardag van mijn man had ik een BBQ besteld. Het was in een woord geweldig. Voor alles was gezorgd: vlees, vis, salades, de BBQ. En alles zeer goed aangeleverd in een coolbox. Daardoor kon ik ook meegenieten van de verjaardag en hoefde alleen nog maar alles uit de doos te halen. Echt een aanrader. En voor een hele redelijke prijs.

Fantastische service, nooit meer zelf doen.

Van de week genoten van een heerlijke bbq. En vooral makkelijk. Ik had geen zin in gedoe met boodschappen doen en bbq is van onszelf te klein. Netjes geholpen toen ik belde en vroeg of het een andere datum kon worden vanwege regen, dit was geen probleem, heel fijn! Vriendelijke bezorger kwam alles brengen en uitleggen en heeft alles in elkaar gezet. Eten was van top kwaliteit, heerlijk vlees echt goed. Meer dan genoeg. Gasten waren er ook zeer over te spreken. Qua prijs is dit ook echt een aanrader en ben je voordelig uit en met betere kwaliteit. Volgende dag zonder af te wassen weer voor de deur zetten. Wat een gemak!

Heerlijk gegeten en zeer goede kwaliteit van het vlees en de salades

Netjes op de aangegeven tijd bezorgd en het zag er heel goed uit. Voor herhaling vatbaar

Keurig bezorgd. En heerlijk vlees,vis en salades perfect.

Lekker makkelijk en heerlijk

Gebruik gemaakt van de bbq op een vakantiepark. Geweldige service tot bij t huisje en heerlijke produkten voor op en bij de bbq.

Heerlijk eten en compleet verzorgd!

Super service! Volledig voorzien van servies, bestek, gas BBQ , sauzen en vlees werd alles op de camping afgeleverd in goede koelbakken waardoor we geen koelkast nodig hadden. Ideaal! Heerlijk kwaliteit vlees/vis. Zelfs de vegetarische opties waren top!

Beter dan je verwacht!

Altijd weer super geregeld bij de BBBQ boer! Super BBQ, lekker vlees, salades, brood etc. Als je onbezorgd wilt genieten absoluut een aanrader. Brengen en halen ook strak op de agges

Heerijk gegeten

Eenvoudig te bestellen, duidelijk proces mbt levering en vlees/vis van goede kwaliteit! Heerlijk genoten!

De volgende keer……..weer!!!

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde, had ook nog nooit iets over hen gehoord maar heb, na de zeer overzichtelijke website, besloten het een keertje te proberen. Ik vond het best spannend maar het was in één woord geweldig, alles was keurig verzorgd, ook de vergetarier in ons gezelschap was lovend en vroeg of ik een folder had. De volgende keer…….weer!!! Heerlijk en zó gemakkelijk.

Redelijk goed

Vlees was prima Salades iets minder

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken