Heerlijk en fijn, graag weer zo’n BBQfestijn

We hebben ontzettend genoten van de levering! Het BBQ-vlees was heerlijk van smaak, de BBQ zelf was top geregeld en de toetjes waren een echte verrassing – superlekker. Alles zag er verzorgd en vers uit, waardoor we er echt een feestje van konden maken. Wel was er iets te weinig vlees en de hoeveelheid salade voor 5 personen vonden we echt aan de kleine kant. Al met al een hele fijne ervaring waar we zeker positief op terugkijken – met een kleine verbetering in de hoeveelheid zou het helemaal compleet zijn! Dus al met al zeker een aanrader en absoluut voor herhaling vatbaar!

Prima alles voor elkaar. Een minpuntje: beetje te weinig salades

Uitstekend verzorgd

Bestelling is geleverd en de werking van de BBQ getest en uitgelegd. Vlees, salades en extra bestelde vruchtensalade zijn van erg goede kwaliteit en ruim voldoende voor het aantal personen. Kortom: een echte aanrader als je van lekker eten en gemak houdt.

Super goed

Ik had het boerenpakket uitgekozen voor mijn collega's. Ze vonden het vlees heel goed, alles was netjes geleverd, saus in flesjes in niet in een bak. Ook de bezorging was super, netjes een mail toen ze het kwamen brengen en het ophalen ging op dezelfde manier. De salades waren erg lekker en de hoeveelheid was ook goed. Bedankt! Ik zal het zeker iedereen aanraden om bij jullie te bestellen.

Niks te klagen!

Bezorging was perfect. 1 bordje was stuk bij levering (dit zag de bezorger), dus die hebben we van onszelf gebruikt. Het is wel fijn om iets langer van tevoren te weten hoe laat de bezorger komt zodat je daar rekening mee kunt houden. De producten waren over het algemeen goed. Ik had een taai stukje biefstuk. De salade en het brood zou iets meer mogen zijn. Super fijn dat jullie ook op zondag de spullen op komen halen, zodat we hier geen dag voor thuis hoeven te blijven.

Goed geregeld!

Alles was helemaal top! Vlees van de echte slager, verse salade en broodjes. Na gebruik, alle borden en bestek in het katje en klaar is kees! Binnenkort, maar weer een barbeque organiseren!

In 1 woord: Fantastisch!!

Fantastische salades, superlekker vlees, een aanrader voor iedereen

Voortreffelijke service

Makkelijk besteld, alles aan huis gebracht, goede uitleg en achteraf alles keurig opgehaald. je hebt er zelf weinig omkijken na. vriendelijke service. De kleine oplages zijn ook heel fijn zo is het voor bijna iedereen toegankelijk.

Goede kwaliteit en goede service

Ten eerste was de communicatie echt heel goed. Je krijgt altijd snel antwoord en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Het vlees, de salades en de stokbroden waren echt van een hele goede kwaliteit. Alles werd netjes en op tijd geleverd zoals afgesproken en ook weer perfect opgehaald. Dit bedrijf is echt een aanrader en ze begrijpen hoe het moet.

Kan geen beter bedrijf vinden op internet

Dit jaar 2x gebruik gemaakt van dit bedrijf, kan niet 1 min punt noemen of bedenken. Alles helemaal top, perfect geholpen door bezorgers en de mensen aan de telefoon.

Super geregeld

Alles was netjes optijd binnen. Meer als voldoende eten. En lekker wat wil je nog meer.

Op tijd, goed en lekker.

De bbq was netjes op tijd bezorgd, alles keurig schoon en verpakt. Voor het aantal personen was het ruim voldoende. Puntje van eventuele verbetering: De fruitsalade was erg grof gesneden kan wat fijner, en er is veel plastic afval, wellicht het vlees en salades op schalen? Verder is de bbq voor herhaling vatbaar.

In een woord perfect

Het was perfect verzorgd van begin tot eind. hele goede kwaliteit vlees en salades en verzorgd.

Geweldig!

2e keer gebruik gemaakt van jullie BBQ service, het was weer top!

Super geregeld!

Ik bestel regelmatig en de gasten zijn altijd vol lof. Wordt keurig gebracht op de afgesproken tijd en de bbq geïnstalleerd. Netjes verpakt en koel. Zeer tevreden!

TOP!

Alles weer perfect geregeld. Keurig verpakt. Kwaliteit is ook 5 sterren! Wat ook prettig is dat je op tijd geïnformeerd word hoelaat het komt en ook weer hoelaat het opgehaald word.

Fantastisch!

Heerlijk vlees, lekkere salades en stokbroden, alles incl borden bestek en bbq, kortom fantastisch!

Secuur, lekker en ontzorgt!

Al de tweede keer dat ik voor een grote groep besteld heb bij de BBQ Boer. Ze leveren stipt op tijd en houden je op de hoogte van tijdens, schema's en levering. Vanuit mijn klanten kreeg ik door dat alles zeer verzorgd is en het vlees van zeer goede kwaliteit. Bij mijn volgende event maak ik er zeker weer gebruik van! Bedankt

Super geregeld en lekkere BBQ

Bestellen is zeer gemakkelijk, compleet assortiment. Over de bezorging wordt je goed op de hoogte gehouden, bezorger was super attent. BBQ was lekker en voldoende en ook het ophalen is weer goed geregeld. Voor herhaling vatbaar!!

Altijd top geregeld

Wij zijn super tevreden over De BBQ Boer! Alles wordt altijd keurig op tijd geleverd, compleet verzorgd en tot in de puntjes geregeld. Het eten is heerlijk en vers, en na afloop wordt alles ook weer netjes en op tijd opgehaald. Geen stress, alleen genieten! Echt een aanrader voor elke gelegenheid!

Super !

Onze eerste ervaring met jullie !! En we hebben zoveel complimenten gehad !! Super dit word nog een keer herhaald Super service

Heerliedepeerlie!!!

Voor de vijfde keer een geheel verzorgde bbq besteld bij de bbqboer. Iedere gast was weer enthousiast over de kwaliteit van het vlees en de zeer smakelijke salades. De vers afgebakken stokbroden maakten het weer compleet. Wij kunnen het iedereen aanraden. Geen gedoe met boodschappen doen en als kers op de taart wordt de afwas ook nog voor je gedaan.

Prima service, goede site en niet te duur.

De prima service wil ik omschrijven als voor iedereen aan te bevelen, wat is er makkelijker om alles in de krat te doen en de afwas wordt gedaan. De goede site laat duidelijk zien dat de keuze reuze is. Veel verschillende pakketten voor ieder wat wils. De prijzen zijn marktconform, maar door alles wat erbij zit, bezorgen, ophalen en de afwas doen, is het zeker aan te bevelen om hier te bestellen. Ik ben zeer tevreden. Ga zo door, Barbecue Boer.

Luxe vlees en salades: een compleet luxe barbecue zonder zorgen

Prima vlees, lekkere salades, fijn 3 soorten stokbrood. Alles compleet en meer dan voldoende van alles. Vraagje als we volgend jaar weer willen: blijven de salades hetzelfde of wisselen jullie dat wel eens?

Top echt heeeeeel goed

Wij hadden fam dag , bbq kwam geheel verzorgd keurig op tijd , Vlees kwaliteit heel erg goed Ook salades en stokbrood heel vers en veel complimenten ontvangen Wij zijn zeer tevreden zeker een aanrader Er was ook voldoende van alles En keurig alles hygiënisch verpakt

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken