Helemaal fantastisch!

Levering verliep goed! Vlees, salades en brood was heerlijk! Dankzij de barbecueboer hebben we een geweldig bbq feest kunnen geven! Volgend jaar weer!

Goed eten en uitstekende service

Wij hebben een uitstekende barbecue gehad, iedereen was zeer tevreden over het aangeboden vlees en salades. Dit was voor ons de 1e keer en zeker niet de laatste keer.

Makkelijk bestellen ruim voldoende en perfecte service

Aan alles is gedacht! Top!

Ik was niet thuis bij de levering, maar alles is keurig in de tuin gezet en goed gekoeld. Kwaliteit van het vlees, brood, salades en sauzen is zo ontzettend goed! Contact gaat heel soepel, ja ik zal de barbecueboer de volgende keer weer inschakelen voor een feestje!!

Goed verzorgd, goed geregeld!

Makkelijk te reserveren, duidelijke afspraken, goede bezorging. Eten was goed verzorgd en ruimschoots genoeg.

Super!!

Geweldige service! De barbeque werd gehouden op mijn werk. Van te voren telefonisch al super te woord gestaan door een medewerker. Op de dag van de bezorging kon ik de bezorger volgen via een track link, hierdoor heb ik niet onnodig hoeven wachten. Alles werd keurig uitgestalt en klaargezet. Het vlees, de salades en het brood waren heerlijk! Wij hadden gewoon vlees, halal en vegetarisch. Iedereen was super te spreken over het eten. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Goed verzorgd en meegedacht

De service was goed. Snelle reactietijd en prettig meegedacht met de hoeveelheid voor een groep kleinere eters.

Echt top!

Weekend weg met vrienden en gezin. Met de Barbecue Boer is de gehele BBQ ontzorgt. Geen afwas, geen BBQ meeslepen en top kwaliteit vlees!

Eten was lekker en service goed

Spullen zijn tijdig gebracht, zien er goed uit en het eten was lekker en voldoende.

Erg goed en eenvoudig geregeld.

Makkelijk, erg lekker. Voldoende. Super!

Het was heerlijk

Heel fijn dat alles gebracht wordt en weer opgehaald. Het smaakte goed, zowel het vlees als de vis. De salades gingen erg hard.

Heerlijk vlees en een goede service!

Echt verwennerij !! Alles wordt keurig gebracht en gehaald. Het eten is van prima kwaliteit! Kan het een ieder aanraden!

Heerlijk en Makkelijk....

Wij hebben het super ervaren, was de eerste keer en ondanks ( helaas) wij slecht weer hadden en niet konden BBQ en, hebben we toch genoten. Kwaliteit was prima en hoeveelheid TOP! Iedereen was heel erg tevreden, wij hopen de BBQ te winnen zodat we nog een keer ECHT kunnen BBQen.

Het was super

Het voldeed aan onze verwachtingen, Op tijd bezorgd en de bezorger testte de bbq's als ze wel deden. Iedereen tevreden. We komen terug.

Top service en kwaliteit eten en ruim voldoende

Enigszins terughoudend om via een internet site een BBQ voor 35 personen te bestellen. Maar de gebruiksvriendelijkheid van de site, ruime keus en helder en complete menu's maakte dat we het toch gedaan hebben. En...... we zijn niet teleurgesteld, alles keurig op tijd, goed communicatie en niets dan lof van de gasten over de kwaliteit. BBQ boer, de volgende zeker weer via jullie

Fantastische surprise party met de BarbecueBoer!

Voor de 50e verjaardag van mijn vriend wilde ik groots uitpakken – en dat is méér dan gelukt dankzij de BarbecueBoer! Terwijl onze vrienden zich achter de heg verstopten voor de surprise, stond er in de tuin een compleet verzorgd BBQ-feest klaar. Een gigantische berg vlees (alsof ze stiekem wisten dat we allemaal Bourgondiërs zijn), keurig geleverd en supervers. Alles smaakte heerlijk! En, het mooiste? We hoefden ons geen seconde druk te maken. Na een avond vol gezelligheid, muziek en borrels mochten we alles – ja, zelfs de vieze roosters en gebruikte borden – gewoon vies weer inleveren. Dat noem ik pas échte service. De Barbecue Boer heeft niet alleen onze buik gevuld, maar ook ons feest compleet gemaakt. Van het bestellen tot aan het leveren en weer ophalen, het was perfect geregeld, ook het contact met de klantenservice was top, hele vriendelijke mensen! Vanaf nu is er maar één adres voor elk feestje: De BarbecueBoer!

Optimaal genoten van een fantastische barbecue

We hebben ons huwelijksjubileum gevierd met een barbecue van de barbecueboer voor zo'n 60 personen. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad over het eten (zegt dit wat over mijn kookkunsten?!). Iedereen vond het eten heerlijk en overvloedig. Meerdere keren werd gevraagd wie het vlees geleverd had. Wat ons betreft een aanrader. Online bestellen gaat eenvoudig. De levering is super; alles wordt verpakt geleverd en de barbecues worden meteen klaargezet en gecontroleerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het eten is buitengewoon goed en je kan de afwas ook nog eens aan hun overlaten. Zelf wilden wij niet dat de afwas op zondag opgehaald werd en ook dat werd direct gecancelled en omgezet naar een andere dag. Absoluut niets dan lof voor de Barbecueboer! Wij komen zeker nog eens terug en vermoedelijk zitten onder onze gasten ook een aantal nieuwe klanten. Chapeau!

Heerlijk goede verzorgde BBQ

Het vlees en de salades vielen heel erg in de smaak, verschillende soorten brood en ook heel erg lekker. Ideaal dat je er alles bij geleverd krijgt zoals bestek, servetten, borden, sauzen... En erna hoefde ik mij geen zorgen te maken over een overvolle vaatwasser, afwassen en de barbeque schoon krijgen want er zit afwasservice bij, echt super! Communicatie over de levertijd was ook helemaal top, beter kun je het niet hebben met zo een service!

Goede service en kwaliteit van de producten

Goede service zowel per e-mail als bij het brengen en ophalen van de spullen. Het vlees, vis en vegetarisch aanbod plus de geleverde salades en stokbrood vielen goed in de smaak bij mijn gasten. Helemaal top!

Voortreffelijk

Al jarenlang verzorgt de Barbecue Boer onze barbecue tot volle tevredenheid. Het vlees en de vis zijn heerlijk. Wij krijgen dan ook elke keer weer de complimenten over de kwaliteit van het vlees, de vis en de salades. Het contact met de Barbecue Boer is prettig en er wordt meegedacht met persoonlijke voorkeuren. Niets dan lof voor de Barbecue Boer.

Alles top geregeld. Compleet en uitstekend eten.

We hadden een buurt BBQ voor 55 volwassenen en 20 kinderen. Alles was volgens afspraak geregeld. Aanpassingen waren geen probleem en de kwaliteit van het eten was top.

Al jaren heeft de fanfare een geweldig feest dankzij de BarbecueBoer

Een heel orkest laten bbq-en in je achtertuin is een flinke opgave. Vanaf het eerste jaar dat we dit jaarlijkse feest hier bij mij thuis houden hebben we jullie ingeschakeld. Niet alleen voor vlees en bbq spullen maar ook de borden, bestek etc. En de afwas wordt voor ons gedaan. Zo is het heel goed te doen en blijven we dit organiseren. En de hele groep (plus partners) vindt het elk jaar weer een groot succes!

Ontzettend goed!

Op alle vlakken uitstekende ervaring. Van bestellen, afspraken mbt leveren en ophalen, update bezorg- en ophaaltijd, uitgebreide paketten, kwaliteit eten, betaalbaarheid, prijs - kwaliteit, service etc. Zeker voor herhaling vatbaar!

Grandioos!

wat was dit goed verzorgt! echt geweldig aardige bezorger. Het vlees en de salades waren heerlijk. het eten maakte de sfeer compleet af en het niet hoeven afwassen dat was de kers op de taart.

Iedereen zeer tevreden kan er niet meer over zeggen perfect

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken