Super geregeld en heerlijk gegeten!

Het bestellen van de bbq ging gemakkelijk, net als de levering. Het vlees en de salades waren heerlijk en fijn dat er niks afgewassen hoefde te worden.

Goede kwaliteit eten en perfecte porties!

Goede service, lekker eten en ook voldoende!

Uitstekende kwaliteit; Zowel het eten als de service!

Wellicht het belangrijkste: uitstekende kwaliteit eten, zowel het vlees als de vegetarische producten! Prima website, makkelijk te navigeren. Goede service van de chauffeurs met leveren en ophalen, nette jongens! Borden, bestek alles erbij en het mooiste: de vaat wordt voor je gedaan :-) TOP geregeld!!

Goede en betrouwbare service!

Alles netjes op tijd geleverd, fijn opgezet, lekker eten en goede communicatie

Geslaagd (alweer)

Ruim voldoende, lekker vlees, voldoende salade. Ondanks een paar goede eters is er iets overgebleven. Alles werd schoon en op tijd aangeleverd

Prima verzorgde bbq

Vlees was van zeer goede kwaliteit, salades waren voldoende keuze, had iets grotere porties van salades mogen zij.

Super goed geregeld en het is heerlijk en gemakkelijk

Buurt bbq geregeld. Alles staat duidelijk op de site. De dag voor de bezorging krijg je bericht hoe laat ze komen. BBQ wordt in elkaar gezet. Vlees en salades zijn 12u koel te houden in de boxen waarin het wordt geleverd. Het stokbrood is al afgebakken en is heerlijk van smaak. Alleen de satésaus even opwarmen en genieten maar. Spullen worden de volgende dag vuil weer opgehaald ook hierover krijg je bericht. Makkelijker kan het niet. Voor het 2e jaar geregeld bij de bbq boer en wat mij betreft volgend jaar weer.

Topkwaliteit en alles tot in de puntjes geregeld

Uitstekende kwaliteit van vlees, salades en de rest. Keurig op tijd geleverd. Bbq functioneert naar behoren. Dit heet ontworpen met een hoofdletter O.

Twee keer per jaar een volledig verzorgde barbeque voor ons bedrijf; echt super goed verzorgd!

Ãlles tot in de puntjes verzorgd. Van borden en servetten tot opscheplepels en broodmes. Overal is aangedacht. Ook het aantal online kunnen wijzigen van het aantal personen tot 5 dagen van te voren werkt super!

perfect verzorgd

Wij hadden het basis pakket, nou dat was flink dooreten voor ons. Het vlees was van zeer goede kwaliteit en de rest qua salades en stokbrood was heerlijk. klein minpunt, een knop was van de BBQ dus was lastig aansteken, maar nadat dit geregeld was en de BBQ aan was, hebben we heerlijk genoten.

Top voor elkaar!

Alles was top voor elkaar; van de mails en communicatie over de bezorging, tot het eten.

Erg lekker en goed geregeld

Iedereen heeft fantastisch gegeten, het vlees en de salades van het luxe pakket waren heerlijk. Daarnaast natuurlijk erg fijn dat je het zelf niet hoeft schoon te maken. Ook het vega pakket was goed, wel andere soorten vega dan je vaak ziet, maar het is lekker dus positief. Alleen de fruitsalade is erg weinig per persoon en de tangen zijn wat aan de grote kant.

Top geregeld!

Alles wordt op tijd geleverd, in elkaar gezet. Vlees, salades alles is van hoge kwaliteit. inclusief borden, bestek en alle andere benodigdheden voor een ontzorgde BBQ. Kortom echte aanrader!

Volledig verzorgd!

Lekker vlees en salades. Als je in het begin kijkt denk je even zou het genoeg zijn maar het is meer dan genoeg! Nergens naar om te kijken alles zit erbij.

Helemaal goed

Alles netjes aangeleverd. Smaakte heerllijk. Goede salades, lekker brood.

Prima en goed geleverd.

Het bezorgen van de pakketten was prima in orde. Het eten was goed en de salades overheerlijk. Over het ophalen van de spullen heb ik nog wel een minpuntje. De chauffeur die de spullen bracht op zaterdag zei dat alles morgen (zondag) opgehaald zou worden. Het is nu echter 17.15 uur en er is nog geen bericht gekomen hoe laat alles opgehaald wordt. Ik ga er dan ook vanuit dat de spullen op maandag opgehaald zullen worden. Dit is wel jammer omdat er speciaal iemand thuis is gebleven hiervoor.

Gewoon top!

Aanbevelen aan iedereen! Dit was top! Alles was geregeld! En heel erg lekker!

Alles was 100 % voor elkaar

Voor ons buurtfeest van 36 personen gebruik gemaakt van de bbq boer. Netjes een dag voor tijd een sms met de verwachte bezorgtijd, welke ook klopte. Vriendelijke jongen die alles bracht en de bbq in elkaar zette en testen voor ons. In de loop van de dag een sms ontvangen met verwachte ophaaltijd de volgende dag. Het vlees en de salades en het brood waren heerlijk en er was meer dan genoeg voor iedereen. Kortom een gezellig buurtfeest zonder stress en alles was tip top voor elkaar. Compliment

Van A tot Z, alles perfect geregeld!

Zowel de bezorging als het weer ophalen is goed verlopen. Ze waren stipt op tijd en vriendelijk. Het eten en de BBQ zelf waren ook top geregeld. De keuze is groot en voor ieder wat wils. Bij een volgend feestje laten we zeker weer De BarbecueBoer komen!

Super voor elkaar!!!

Alles wordt bezorgd alles wat je nodig bent zit erbij. Goed vlees heerlijke salades!! Wij bestellen zeker weer!!!

Geleverd op de afgesproken tijd en goede produkten. Het was in één woord een geweldige BBQ

In één woord geweldig

Goede verzorging met prima kwaliteit

Netjes geïnformeerd over staus bestelling en levering. Goede verpakking in koeldozen.

Wat een geweldige service!!

Alles ziet er goed uit. Het wordt op tijd bezorgd. In 1 woord geweldig

Super!!

Heerlijk vlees. Op tijd bezorgd en een geweldige service!!

Geweldig verzord.

Dit was het tweede jaar dat we onze zomer BBQ hielden, verzorgd door de Barbequeboer. Ook dit jaar geweldig verzorgd. Het ontlast de organisatie en de heerlijkheden blijven heerlijk koel in de thermodozen. En de afwas wordt ook nog gedaan. In een woord GEWELDIG.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken