Man man man. Lekker, man.

Beste mensen, niks meer te wensen.

Super verzorgde bbq

Erg goede bbq! Lekker vlees, goede verhoudingen, netjes afgeleverd in koelboxen en goed werkende bbq. De bbq werd vooraf nog getest door de bezorger. Zowel de bezorging als het ophalen waren netjes op tijd. Enige minpuntje was maar 1 bakje kruidenboter voor 10 personen.

Uit eerdere zeer positieve ervaringen met buffettenboer, nu gekozen voor de bbq. Kwaliteit is zeer goed, goede communicatie, komen op tijd en zeer lang de tijd om nog aanpassingen te doen. Voor mij persoonlijk zou er iets meer keus in neutraal vlees mogen zijn, maar het vlees is erg goed. Kortom voor herhaling vatbaar.

Voor de 1x besteld, zeer tevreden,goed vlees en heerlijke salades. Service ook prima. Bestellen voortaan bij jullie.

Het was heerlijk genieten met deze barbecue!

De barbecue heeft aan alle wensen voldaan. Ook de flexibiliteit van wisseling van de dag was voor jullie geen probleem. Kortom geweldig!

Heerlijke verzorgd uitziende BBQ

1e x BBQ besteld. 5 x vlees en vis, 1x vega. Iedereen vond het heerlijk. Lekker vlees en vis. Een keur aan zeer smakelijke salades . Genoeg gevarieerd stokbrood en sausjes. Vega viel ook in de smaak. Voor mij als gastvrouw ideaal! Meest relaxte BBQ ooit

In één woord een fantastische barbecue!!

Perfect geregeld en volledig ontzorgd door de barbecue boer!!

Helemaal top geregeld

Zelfs op een vakantiepark bezorgt en opgehaald tot aan de deur Helemaal goed en zelfs de bbq werd opgezet door de bezorger

Top BBQ & service

Na meermaals een relatief slechte BBQ te hebben besteld bij de bekende BBQ bedrijven nu een keer de BBQboer besteld. Nooit meer een ander! Wat was dit goed, na een mail met een vraag werd ik direct teruggebeld, duidelijke bezorgtijd en het aller belangrijkste heerlijk vlees en heerlijke salades! Tip, bestel ook een toetje. Deze zijn net zo lekker als ze eruit zien. Al met al top dus en geen aanmerkingen!

Prima geregeld en erg lekker

Ook deze keer was alles prima geregeld en waren de versnaperingen weer heerlijk. Zeker weer voor herhaling vatbaar

Was super lekker en super geregeld met brenger

Hadden het voor op de camping besteld. Alles was heerlijk de salades,vlees en brood. En fijn verpakt in koelboxen. Sauzen ook prima apart in flesjes. In overleg gebracht en gehaald door jullie keurig op tijd. En zeer compleet met bestek, borden, servetten enz. De buren op de camping gelijk de folder gegeven.

Wat hebben wij heerlijk gegeten van de bbq boer! Mooi op tijd geleverd, aardige bezorgers! Eten was top! Al met al wij hadden een geslaagde vrijgezelle feest met als afsluiting een super bbq van de bbq boer! Zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal geweldig

Nu voor de 2e keer besteld. Helemaal top!!!

Prima geregeld en prima vlees en vis

Super makkelijk, paar keer geregeld met een weekendje weg. Zo hoef je geen spullen zelf te regelen. Puur gemak en super lekker.

Goede kwaliteit, lekker gegeten met zijn negenen

Positief, alleen de telefonische bereikbaarheid was niet geweldig. Eenmaal verbinding gelegd oké hoor.

Perfecte BBQ!

Wederom een heerlijke BBQ, heerlijk vlees, brood, sauzen en salades. op de camping laten komen voor 23 man, prima levering met duidelijke afspraken en pas weg als alles getest is en compleet is.

Super.

Super geregeld.

Heerlijk

In deze Corona periode heeft de bbq boer een feestje toch compleet gemaakt. Onder de parasol schuilen voor de regen. Maar de bbq zorgde voor het zonnetje. Van jong tot oud genoten.

Ongelooflijk goed !!!!!!

Zoals wel vaker, thats me!!,alles op het laatste moment nog even regelen. Heb ik besloten om een "Corona veilige" surprise party te organiseren voor mijn 50 jarige vriend. Ik denk ik zoek eens even iets op Google. Nou mensen laat ik jullie vertellen. Vanaf nu zoek niet verder maar bestel voortaan direct bij De BarbecueBoer. De kwaliteit de service het vlees de vis sauzen het brood de apparatuur bestek borden etc.de bezorging werkelijk alles alles alles tot in de puntjes verzorgd, voor ook nog eens een prijs waarvan je haast zou denken dat kan helemaal niet. Dit kan geen goede kwaliteit zijn, en dat terwijl ik echt 1 dag van te voren en ook nog de dag voor Hemelvaartsdag let wel ook nog pas om 11.45 uur mijn bestelling heb doorgegeven. Echt dit bedrijf verdient een groot compliment en...alle gasten waren zeer te spreken over De BarbecueBoer en hebben allen via whatts app een link naar de site van mij gekregen. Nogmaals Enorm bedankt voor de perfecte Kwaliteit en...Prijs.

Gemak en lekker ontspannen eten met smaak.

Gemak omdat je weet dat van alles er voldoende is. je kan samen met je gasten/familie genieten van een verzorgde BBQ.

Alles tot in de puntjes verzorgd!!

Bestellen ging heel makkelijk. Je krijgt 1 dag van tevoren een smsje en een mailtje over het tijdstip van bezorgen. Bezorger was keurig op tijd, en heeft de bbq ter plekke getest. Het vlees en de salades waren heerlijk!!! Ook het tijdstip van de spullen wordt weer goed gecommuniceerd. Kortom; een aanrader!

Lekker en goede service

Alles werd op tijd en netjes bezorgd Het eten was heerlijk en ruim voldoende! Volgende dag weer alles netjes op tijd opgehaald.

Goed verzorgde bbq van prima kwaliteit

Een uitkomst. Vlees en vis was goed van kwaliteit en lekker. Salades heerlijk en gevarieerd. Alles erop en eraan! Gaan we zeker vaker doen.

Gewoon zoals je mag verwachten van een goed bedrijf!

Ze komen op de afgesproken tijd brengen en halen. Kwaliteit en hoeveelheid is goed. Vriendelijke mensen. Wat wil je nog meer?

Net als vorig jaar gewoon top!

Als je zin hebt om een BBQ te geven, maar geen zin hebt om het voor te bereiden. Een uitgebreide keus uit pakketten. Zowel eten als drinken. Goede kwaliteit eten. Heerlijke salades! Het word gebracht en weer opgehaald. Geen afwas! En... echte borden en bestek, geen plastic!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken