Alles was netjes geleverd en verzorgd.

Levering was oprijd goede uitleg en top vlees!!

Lekker vlees

Goede en snelle communicatie. Lekker vlees, heerlijke salades en goed stokbrood. Keurig bezorgd binnen het tijdschakelaar door een zeer vriendelijke en behulpzame jongen.

Top geregeld en volledig verzorgd

Compleet onbezorgd BBQen met het hele gezelschap alleen de sfeer hoef je zelf mee te brengen TOP!!!

Genoeg te eten.

Heerlijk eten en er is genoeg. Alles netjes verpakt. Dit is voor mij de derde keer dat ik bestel en ben nog steeds erg tevreden.

Super goed verzorgd en lekker

De barbecue en het vlees werd bezorg en de barbecue netjes aangesloten en getest. Zoals sommige mensen aangeven dat het zogezegd weinig is deel ik niet. Als je grote eters heb is het normaal meer te bestellen. Wij en onze vrienden waren er super blij mee en goed vlees. De salades en toebehoren ook tot in de puntjes verzorgd. Wij komen zeker weer gauw bij jullie terug. Met vriendelijke groet Rudie

Een top verzorgde bbq!!!

Wat hebben wij lekker gegeten van jullie verzorgde bbq. Het vlees was erg goed! De salades waren erg goed! We waren verrast door de kleine attentie voor de kinderen bij een kinderwens. Bbq werkte perfect! Alles was super verpakt in mooie koelboxen! De communicatie verloopt perfect over het halen en brengen via de sms. Kortom....alles uit handen geven aan bbq boer is een aanrader...!!! Onze complimenten voor jullie!

Héérlijk

Lekker mals vlees, salades waren ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar

prima BBQ

Netjes verzorgd en voldoende voor iedereen . Echt een aanrader

Doen wat ze beloven

Erg tevreden,keurig op tijd gebracht,vlees en vis van goede kwaliteit,salades waren verrassend divers.

Dik in orde

Goede kwaliteit en kwantiteit en bezorging en retour

Dat was weer genieten,

We hadden een buurtfeest georganiseerd (wel 1.5 m afstand) met 35 personen, we hadden verschillende pakketen met vlees en vis zodat we van alles wat konden eten. Lekkere steaks en hele grote garnalen. wat hebben we gesmuld. alles was tot in de puntjes verzorgt. Tot de volgende keer.

Helemaal top

De barbeque was super. Kwaliteits vlees heerlijke smaken en het brood heerlijk. De salades waren fantastisch lekker fris een heerlijke toevoeging.

Gemakkelijker kan niet. En altijd lekker!

Een bqq voorbereiden vond ik altijd veel werk, maar niet meer sinds we de bbqboer ontdekte! Altijd goede, verse producten bij je thuisbezorgd en weer opgehaald. Wij willen niet meer anders!

De Barbecueboer, de beste barbecue leverancier in deze omgeving.

Wat waren onze gasten weer blij en tevreden met de geleverde barbecue. Alle duimen omhoog voor dit bedrijf! Hartelijke groeten, Camping Costa del Zeumeren

Leuke bbq

Vlees brood en saus waren voldoende. Maar de salades waren lekker maar per soort een klein eetlepeltje pp. Bezorging goed. Fijn dat je gebeld wordt als de chauffeur er bijna is. Alles goed verpakt.

Goede producten

Mooi op tijd geleverd ruim voldoende vlees en salades

Perfect...geregeld en verzorgd en lekker.

Altijd goed.

Een lust voor alle zintuigen, om blij van te worden!!!

Water liep ons al in de mond bij het zien van vlees en de heerlijke geur van de kruiden. Om daarna echt enorm verrast te worden van de geweldige smaak van de diverse vleesproducten!!

Heerlijke Bbq

De BbQ was heerlijk, we vonden het alleen erg weinig! Service verder top!

1e (lockdown) BBQ van het jaar is was een success!

Voormijn verjaardag had ik een BBQ besteld, optijd geleverd / opgehaald. Nette bezorger, kwaliteit van het eten was top!

Briljant

Winterwonderland met BBQ, dat was het thema voor de "andere kerst" dit jaar. Maar wat een succes door de heerlijke bbq's van de BBQboer. Ik ben en blijf een fan en heb weer andere kunnen laten meegenieten, DANK voor de super service en heerlijke gerechten.

In 2 woorden GEWELDIG LEKKER!!

Kerst is anders als andere jaren in 2020 we wilde toch iets speciaals doen dus een winterbbq. Wat was het overheerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! Alles netjes gecommuniceerd ruim op tijd krijg je de rijd door dat het afgeleverd wordt. Heerlijk vlees en salades! Dit gaan we zeker nog een keer doen. Ga zo door BBQboer Alleen maar lof

Goed verzorgd,en gelevederd zoals afgesproken

Zie boven.

makkelijk met een brede lach

pff om 8 uur word de bbq gebracht maar mooi op tijd een vrolijke man met een brede lach maakt grapjes en doet zijn werk in een zucht staat alles binnen en wenst hij ons een prettige dag en laat ons verbaasd en blij achter met deze spontaniteit deze man houd echt van zijn werk en vind het heerlijk om mensen hun zorgen weg te poetsen GEWELDIG zullen zeker nog gaan bbq -en met deze service

Top geregeld!

Goede service en goed eten voor een prima prijs. Het is een onvergetelijke kerst geworden in deze bijzondere tijd met veel beperkingen. Dit gaan we ons tot in lengte van dagen herinneren. Thsnx bbq-boer. Tot een volgende keer..

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken