Lekker en keurig verzorgd

Bestelling, levering en smaak was allemaal goed in orde.

Goed verzorgde barbecue

De barbecue was netjes op tijd super verzorgd en erg lekker

Goede service en heerlijk eten

We hebben gister weer een heerlijke bbq gehad met het vlees en vis pakket voor ieder wat wils eenmaal geproefd wil je geen andere leverancier meer ruim voldoende en compleet verzorgd wij blijven bestellen

Eten was heerlijk & het was meer als genoeg! Fijne haal/breng service goede prijs dus top dit gaat we zeker vaker doen!

zorgeloos feestje!

We heben met elkaar de verschillende bbq pakkettten ontvangen, gas bbq erbij, en inclusief servies. Ronduit prima verzorgd en heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Fantastisch verzorgd en goede kwaliteit!

In het voren kregen we netjes een SMS hoe laat de BBQboer zou komen. Mooi op tijd, goede kwaliteit eten en prettig totaalpakket met servies en bbq inclusief.

was heerlijk

Alles op tijd gebracht. Goed vlees, lekkere salades

HOE DAN? We zijn nog perplex!

Wij. Zijn nog perplex over zoveel service: bezorgd en weer opgehaald 1,5 uur van Hoevelaken vandaan! We hebben er van gesmuld en geven de tip: “ bestel bij de BBQ boer”, graag door aan anderen!!

Klant vriendelijk . Zijn dik tevreden

Goed verzogd . Goed vlees. Salades. Saus. Alles perfect en heel lekker

fantastisch alles optijd gebracht en genoeg van alles

alles optijd gebracht en genoeg van alles was zeergeslaagt op naar vogende keer

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Volgen van bestelling en bezorging gaat heel goed. Je hoeft zelf niets te doen, behalve eten en genieten dan!

Super fijne ervaring doordat het erg compleet en lekker was

AIles wordt geleverd volgens afspraak en erg compleet. Iedereen op het feest vond het een aanrader! Vers eten, goed meegedacht in de bestelling. Erg fijne service.

Topkwaliteit, vlees, salades en sauzen

Wij hebben voor het eerst besteld. Wij waren jarenlang gewent aan de concurrent. Maar wij zijn zeer tevreden, ook de kwaliteit van het heerlijke, malse vlees. Onze genodigden spraken vol lof over de heerlijke bbq. Voor ons een reden om meer te bestellen.

BBQ boer maakt een mooie zonnige dag compleet

voor ons kleine groepje van 12 personen konden we een gevarieerd pakket samen stellen en deze op de afgesproken plaats en tijd bezorgd. alles wat nodig was zat erbij, gasbbq. bestek, borden, servetten en zelfs bbq-tangen. ook werd alles weer zoals afgesproken opgehaald. heeeelmaal top!

Een goede en volledige barbecue

Voldoende eten voor iedereen, combinatie Vllees/Vis was super. Voldoende salades en sauzen. Gewoon een volmaakte barbecue

Een super makkelijke en geweldige ervaring!

Wat een super service en wat een heerlijk eten. Op de bbq hoorde ik alleen maar complimenten over hoe lekker het eten was. Super bedankt!

Bovenverwachting goed!

Wij moesten voor het eerst een bbq verzorgen voor een bruiloft van 60 personen. Ook voor het eerst hebben wij alles besteld bij de BarbecueBoer, maar wat was het super! Goed verzorgd, genoeg eten, vriendelijk personeel en het belangrijkste alle 60 gasten waren dik tevreden. Dus dat 'smaakt' naar meer :)

Prima service en een heerlijk bbq-pakket

Prima werkende barbecue, heerlijk vlees en smakelijke salades! Het pakket werd alleen wel eerder geleverd dan de track and trace link aangaf, dus gelukkig waren we aanwezig. Anders hadden we de bezorging gemist! Het ophalen ging ook goed, ondanks dat we er niet meer zelf bij waren. Top service!

Goed verzorgd en het was heerlijk!!!

Heerlijk!!!

Inmiddels al 3 jaar een zeer tevreden klant van de BBQ Boer. Wat betreft service, kwaliteit en klantvriendelijk zijn wij er blij mee. #Perfect

fantasties.

Het was heel goed verzorgd, zag er heerlijk uit.was ook echt heerlijk en ruim voldoende, voor herhaling vatbaar . bedankt mensen van de barbeque boer. wij hebben genoten. groeten Ria van Westerlaak..

Goed BBQ pakket. Je hoeft zelf amper wat te doen, het wordt gebracht en weer opgehaald. De afwas kan je dus overslaan. BBQ pakket is meer dan voldoende per persoon.

Super geregeld en heerlijk eten.

Het was voor onze vrijwilligers bbq op 2 locaties goed geregeld. Alles was mooi op tijd en het was weer heerlijk.

Grandioos

Super vriendelijk geholpen , heel goed meegedacht over het houden van de BBQ in 2 fase door de corona maatregelen. Uitstekend vlees en salades. Kortom bijzonder geslaagd.

Gewoon fantastisch en super lekker met deze spullen is het heerlijk smullen een echte aanrader

Gewoon super lekker Gewoon super kwaliteit Gewoon aan alles gedacht Gewoon top een echte aanrader voor een heerlijke feest om nog lang over na te praten

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken