Het pakket is ruim voldoende geweest en heerlijk

De service en de vriendelijkheid die gegeven wordt is geweldig! Ook de duidelijkheid wanneer de bbq gebracht wordt , top; de levering van het pakket is zeer netjes!!! Tevens is er duidelijkheid wanneer alles weer opgehaald wordt! Niets kan er fout gaan naar ons inziens

Lekker vlees en heerlijke salades

Jammer dat de tijdslevering zo duur is.

Wij waren zeer tevreden over de bbq , eten was heerlijk en de bezorger erg vriendelijk!!

Wij waren zeer tevreden over het heerlijke vlees en salades. Er was meer dan voldoende en zag er verzorgt uit. Ook de bezorger was zeer vriendelijk en op tijd. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere familieleden en vrienden.

Goed geregeld

Duidelijke communicatie voor zowel bezorgen als ophalen. Alles goed verpakt en volledig geleverd. Onze BBQ werd om 08:00 geleverd, nu waren we blij dat het buiten niet erg warm was omdat het nog wel een aantal uren zou duren voordat we aan de BBQ zouden beginnen. Voor de zekerheid aan het begin van de middag toch maar even twee eigen coolpacks in de doos erbij gedaan. Toen we begonnen met de BBQ was alles nog koel genoeg, geen probleem dus. Het brood is iets anders, dat niet je nog wel even zelf in de oven doen om het knapperig te krijgen anders is het niet lekker. We zijn tevreden over de kwaliteit van het vlees en salades en de geleverde hoeveelheid was voldoende. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

Top. Goed geregeld, lekker en makkelijk.

Top. Prettige communicatie. Vooraf nog vragen gesteld. Snel antwoord via de mail. Goed op tijd. Alles netjes verpakt en lang koel te bewaren. Eten was lekker. Wij hadden vis, halal en vegetarisch. Sausjes, salade en stokbrood ook prima. Stokbrood vooraf nog wel even in de oven gedaan. Knapperig. Geen afwas. Alles in de boxen en klaar. Voor herhaling vatbaar.

De kok was een Topper!

Hi, super geregeld, en Jerome de kok was een 10! Jammer alleen van het brood, was oud.

In alle opzichten ,,van de bestelling tot en met het eten een ervaring om nooit meer te vergeten!!!

Top!!!

het was goed verzorgt

Het brengen van de bbq was mooi op tijd Het vlees was uitstekend. eigenlijk was alles goed verzorgt

Professionele BBQ boer

We kunnen het niet nalaten Om over de BBQ van gisteren na te praten Wat waren onze gasten aan het smullen. En wat waren de kratten goed gevuld met heerlijke spullen. We willen het iedereen vertellen Bij de volgende keer gaan we weer de BBQ bij deze boer bestellen!

Prima afspraken en zeer goede service met een barbecuepakket in prima verhouding prijs/kwaliteit

We hebben genoten!!!

Topavond gehad!!!

Alles werd netjes op afgesproken tijdstip gebracht en opgehaald. Vlees en vis van fantastische kwaliteit. Bbq's waren goed schoon. Salades waren heerlijk, vers stokbrood. Kortom echt een aanrader!!!

Super lekker eten en goede service!

Erg fijn dat je weet wanneer je bestelling wordt bezorgd met de track en trace app. Kwaliteit van het vlees, vis en vega opties was erg goed! Iedereen was erg tevreden

Alles top geregeld, heel goed vlees!

Makkelijk bestelt, je wordt keurig op de hoogte gehouden van de lever en ophaal tijden, aanrader!

Het is zeer goed verzorgd, de hoeveelheid is toereikend en de bezorging en het ophalen is ook goed geregeld.

Prima geregeld, lekker eten

Afleveren en ophalen is goed geregeld. Kok was aangenaam en kundig persoon. Eten was van goede kwaliteit en voldoende.

Makkelijk en heerlijk, wat wil je nog meer!

Altijd goed voor elkaar. Lekker vlees, lekkere salades en alles goed verzorgd. Prettig dat je weet dat alles in orde is en goed geregeld is en je zelf dus ook echt kunt genieten van de bbq zonder dat je nog een extra bord moet pakken, een bbq tang, bestek... Nee, aan alles is gedacht dus je hoeft zelf nergens meer aan te denken. En... niet af te wassen!!! Wat wil je nog meer!

goede service en goede kwaliteit

dit was de eerste keer dat ik via jullie een bestelling had en ben zeer tevreden , zowel over de service als de kwaliteit van het eten . ook was het uitgebreid en keuze uit verschillende producten. ik zou jullie bij iedereen aan raden , en zeker bij een volgende barbeque jullie opnieuw benaderen.

Niet wat we gewend zijn

Het vlees was goed, maar de stokbroden leken niet vers

Het was gewoon heel goed de gasten waren ook zeer tevreden wie weet dat zij dit ook een keer gaan

Gewoon in 1 woord geweldig zekers voor herhaling vatbaar.De bezorging netjes optijd goede uitleg door vriendelijk personeel!!

Uitstekende service en de kwaliteit van het vlees was erg goed!

Een geweldige bruilofts-bbq

Goed verzorgd. Bezorger belde ongeveer 15 minuten van te voren dat hij er bijna was. (Ruim uur eerder dan gepland)! Alles netjes gekoeld aangeleverd. Ruim voldoende voor iedereen. Geweldige avond gehad met vrienden en familie.

Super goed vlees, salades, sauzen, brood enz

Voor ons de eerste keer dat we vlees e.d. op deze manier besteld hebben. Op de afgesproken tijd geleverd in dozen. Ruim voldoende vlees, salades, stokbrood en sauzen. Heerlijk gegeten. Zeer zeker aan te bevelen , top! Volgende keer ook zeker weer.

Fantastisch goede kwaliteit

De barbeque werdt op afgesproken tijdstip geleverd en zowel de apparatuur als het eten was van uitzonderlijk goede kwaliteit. Op ons familieweekend hebben we dan ook heerlijk van de bbq genoten.

Heerlijke avond gehad! Uitmuntend verzorgd!

Bestellen via de site is simpel, je ziet direct wat je krijgt. Netjes de dag ervoor een berichtje gekregen hoe laat ze kwamen. Aardige man die kwam bezorgen, legde alles uit. Vlees was heerlijk, echt kwaliteitsvlees. Ook salades, sauzen, stokbrood e.d. was top. En de afwas hoefde ik lekker niet te doen want die wordt door het bedrijf opgehaald.

Matig

Ten eerste kregen we te weinig. Gebeld daar werd ik voor dom uitgemaakt. Uiteindelijk bleek de fout bij de bbqboer te leggen. Stukjes vlees erg klein. Kortom het was veel te weinig. Viel heel erg tegen

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken