Super alles was goed

het was perfect alles goed geregeld het eten was heel goed Petje af voor de Barbecue boer Voor herhaling vatbaar

Geweldig en unieke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Mijn eerste ervaring met de BarbecueBoer en ik kan het iedereen aanraden. Ik kon aangeven wanneer ik mijn bestelling nodig had en het werd ruim van te voren geleverd. En alles was heerlijk, het vlees, de salades. Dat alles (borden, bestek en bbq zelf) meegeleverd en weer opgehaald werd was voor mij nog een reden om bij de BarbecueBoer te bestellen. Een feilloze levering en ophaalservice. Volgende keer weer,

Goed Vlees en zelf weinig werk aan

Luxe Barbecue besteld voor een groep van 13 mannen. Heerlijk vlees en salades, we waren echt positief verrast door de kwaliteit ervan. Ook het ophalen van alle (vieze) spullen verliep super. Omdat er kort voor de leverdatum nog wat wijzigde heb ik dit aangeven door te bellen, dit werd goed en kordaat opgepakt.

super

heb een super bbq gehad

Bestellen eenvoudig en duidelijk, levering materieel en eten ruim op tijd. Kok Maurice ruim van te voren aanwezig, al het eten zag er goed uit en smaakte goed. Maurice heeft vakwerk afgeleverd. Spullen zijn ook snel weer afgehaald.

Uitstekende bbq

Producten waren van prima kwaliteit. Hoeveelheden waren ruim voldoende. Er had wel wat meer kruidenboter bij gemogen. Alles netjes en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Fantastische manier om zonder moeite een heerlijk bbq te regelen

Het was nu al de derde keer dat wij een bbq hadden van de BarbecueBoer en ook nu weer was alles geregeld zonder omkijken. Er was maar 1 minpuntje en dat was dat wat bestek en enkele borden niet helemaal schoon waren, dus dat is wel iets wat je na moet kijken voordat je dat op tafel zet, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken.

geweldig

zeer makkelijke manier van bestellen. Nette verzorgde "koerier", die alles netjes heeft uitgelegd en alles keurig naar de betreffende plaats heeft gebracht. Ook het weer ophalen was prima geregeld. Uitstekend vlees en dito salades. Aan alles is aandacht geschonken. Niets te kort en een zeer enthousiaste familie die ook het op deze manier willen proberen. Ik zou het doen. GEWELDIG. Geen 10? Dat komt omdat je dan niet meer, zou kunnen verbeteren Frans

Efficiënt, flexibel en stipt op tijd

Voor ons bedrijf had ik een team BBQ georganiseerd voor 18 personen. Het bestellen gaat super makkelijk via de website en kon ik gemakkelijk aanpassen. De mensen waar ik contact mee heb gehad waren super vriendelijk en enthousiast en de bezorging was stipt op tijd. Aan alles was gedacht. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk een BBQ georganiseerd. Daarnaast was de hoeveelheid en kwaliteit van het vlees helemaal TOP en dat terwijl onze groep bestond uit 16 mannen en 2 vrouwen die erg kritisch zijn op de kwaliteit en met name de hoeveelheid. We bestellen zeker weer bij jullie!

Zeker voor herhaling vatbaar!!

Bestellen: duidelijke site, snelle bevestiging met betaallink. Toevoegen: site haperde, gebeld en werd direct opgelost door medewerker met directe bevestiging en betaallink. Bezorging: keuring binnen het tijdvenster. Vriendelijke bezorger die alles even controleerde en direct aangaf wanneer de retourspullen opgehaald gaan worden. Bbq: heerlijk gegeten, ruim voldoende. Mn groentesalade viel goed in de smaak.

Tot de volgende keer

Goede kwaliteit eten, net aan genoeg

De bezorging was perfect, goed op tijd en netjes alles neergezet. De apparatuur werkte goed en het vlees was van goede kwaliteit. We zijn gewend om meer dan genoeg vlees te hebben. Dat was nu niet het geval. We hadden net aan voldoende eten. Ik zou jullie aanbevelen, mits de kwantiteit iets omhoog zou gaan.

Heerlijk gegeten!

Toen alles binnen kwam leek het niet zoveel, maar er bleef zoveel over dat we met de helft van de groep nog makkelijk een dag ervan konden eten! Het vlees smaakte ontzettend goed en ook de vegetarische vleesvervangers vielen in de smaak. De salades vonden we zelf wat minder, maar dat vonden we zelf ook niet het belangrijkste aan een BBQ!

Uitstekende BBQ

Perfecte BBQ partner. Makkelijk bestellen en aanpassen. Goede producten en levering.

Het bestelde vlees en vis was heerlijk.

zoals al jaren, geweldig !

Ik heb tientallen complimenten per sms en e-mail mogen ontvangen van de bewoners van onze flat. Kwaliteit van producten werd enorm van gesproken! Tot volgend jaar, BBQ-boer ! :-)

Heerlijke bbq!!!

Dit weekend hadden wij onze jaarlijkse vrienden bbq en het was echt top mede dankzij de bbq Boer! Ze kwamen netjes optijd en we hebben heerlijk genoten van de salades, de sausjes en het vlees. Het was meer dan genoeg, je krijgt er ook nog eens een hoop brood bij wat heerlijk vers is. We zullen zeker de volgende keer weer bij jullie bestellen! Bedankt!!!!

Het was een heerlijke compleet verzorgde bbq

Alles was aanwezig, zelfs voor een aansteker en aluminium bakjes voor de vis was gezorgd. Zeer compleet. Het vlees en de vis waren ook erg lekker en van een goed formaat. Stokbrood en saus was ruim voldoende.

Een heerlijke complete BBQ

super goed geregeld, met lekker vlees en visgerechten. Heerlijke frisse salades. Fijn dat er ook borden, bestek, bbq bij geleverd wordt.

zorgenloos

prima geregeld , alles mooi op tijd , en voldoende te eten , ook de kwaliteit wasgoed . mensen waren zeer tevreden

een belevenis

Goed producten en salades. Voldoende per persoon Alles goed geregeld

goed voor mekaar

we hebben met 19 personen lekker gegeten . dat je na afloop alles weer in de kratjes kunt doen is ook ideaal .

Ik word een vaste klant

Perfectie bestaat niet, dus ik ga geen 10 als cijfer geven. Maar wel een 9. De BarbecueBoer heeft de dingen gewoon piekfijn voor elkaar. Bestellen en betalen is duidelijk en makkelijk, niet teveel e-mailtjes, mooi op tijd een sms'je voor het moment van afleveren, een aardige kerel als chauffeur, lekker eten en alles in één keer geregeld. Dit was mijn tweede bestelling, als er weer een barbecue in de familie georganiseerd wordt volgt nummer 3. Ga zo door, jullie zijn een voorbeeldbedrijf.

Van horen zeggen besteld. Goede keuzen. Mondreclame beste reclame.

Super geregeld en heerlijk gegeten!

De BBQ boer heeft alles perfect aangeleverd, echt aan alles gedacht. Het mooie is dat alles ook weer opgehaald word, lekker makkelijk! We hebben met z'n allen mede dankzij de BBQ boer een heel leuke avond gehad.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken