Geweldig, prima vlees.

Alles netjes geregeld, nette bezorging, goed vlees, lekkere salades. Allles was gewoon top geregeld.

Goede service en kwaliteit Top

Zeer goed en heerlijk eten vis en vlees ook de glute vrije barbecue Alles zeer goed 's

voor de eerste keer bij jullie besteld. Het was fantastisch en erg lekker en meer dan genoeg.

In een woord super lekker

het werd mooi op tijd afgeleverd koel . Het vlees was supermals en heerlijk. De salades heerlijk fris en gevarieerd. Het stokbrood was heerlijk vers en het is vandaag nog heerlijk en vers Wij zijn allemaal zeer tevreden over barbeque de boer en is zeker voor herhaling .

Zoals gewoonlijk top!

Goede zorg bij bezorging. Zeer vriendelijke bezorger. Het eten was weer geweldig en lekker.

Boven verwachting grote porties

De bbq was super verzorgd! Het zag er allemaal goed uit en was ook erg lekker. Zeker de porties waren top! Enige minpunt was dat van het meegeleverde bestek 1 lepel vies was.

geweldig

iedereen heeft genoten van het lekkere eten.als iemand mij vraagt om lekker vlees zal ik ze naar jullie sturen. het was heerlijk en genoeg.

Gewoon weg fantastisch

smiddags werd alles netjes geleverd. Barbeques klaar gezet en het vlees op een beetje koele plaats weggezet. Alles zag er keurig netjes uit. Rond 16:00 uur kwam onze kok en die heeft de tafels geplaasts en maakte er een echt feestje van. Het vlees was echt geweldig alles smaakt super. De Kok heeft alles samen met ons opgeruimd. Wat een fantastische man was dat. Maandag worden alle spullen weer opgehaald. Geweldige ervaring alles netjes en de smaken super. Echt een aanrader dit ga ik jaarlijks opnieuwe doen. Een verjaardag gevierd op een geweldige manier

Af !

Vanaf het moment van bestellen tot einde BBQ was het gewoon AF ! Dank jullie wel

Lekker en makkelijk

Vlees en vis was erg lekker, salades vond ik minder lekker, veel saus. Verder was alles top geregeld.

Salades waren voldoende vlees had meer mogen zijn.

Wij kwamen toch te kort P.P. met het vlees. Op de salades staat niet vermeld wat erin zit. Als je een lactose allergie heb dan is dit toch wel handig. De barbecue was op tijd geleverd en het personeel zet het netjes op aangeven locatie neer.

Prima service en goede kwaliteit

Alles netjes op tijd geleverd. Kwaliteit is erg goed! Heerlijk dat je er zelf weinig werk van hebt. Prima prijs.

Snelle en uitstekende service

Ik heb best lang op internet gezocht naar de juiste bbq leverancier, En wat ben ik blij dat ik jullie gekozen heb. Heerlijk gekruid vlees, frisse salades, En heel lekker stokbrood. Het was een barbecue om nooit te vergeten.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen aan andere mensen. Goede kwaliteit vlees, ruime porties van alles. Keurig volgens de track en trace geleverd. Complimenten en we gaan zeker meer gebruik maken van uw service. Misschien met Kerst? Met vriendelijke groet Thea Plum

Superlekker

Het was heerlijk , lekker mals vlees,zo mals dat het soms op de bbq uitelkaar viel.En wij zijn grote eters, dus vonden het te weinig.Je kunt uiteraard zien hoeveel gram het is.Maar we hadden beter voor 3 personen meer moeten bestellen.Maar dit is natuurlijk persoonlijk.Verder prima, lekkere salades, die waren wel genoeg, net zoals het stokbrood en kruidenboter

Wij en onze gasten hebben genoten van het heerlijke vlees, salades en stokbroodjes en de sausjes. De service is top. Alles compleet er op en eraan. De spullen werden goed en op tijd geleverd . Dit was de tweede keer dat wij gebruik hebben gemaakt van BBQ Boer. Het zal zeker niet de laatste keer zijn .

Heerlijke gevarieerde bbq

Het was heerlijk, meer dan voldoende, goed verzorgd. Maar vooral heel gevarieers, waardoor er voor iedereen wel wat naar de zin was. Maakte de avond zeer geslaagd. Super tevreden.

Het was super lekker

ideaal, hoefde nergens voor te zorgen. Alles zit erbij.

Prima prijs prestatieverhouding, keurig volgens afspraak, lekker en voldoende. Chapeau.

Iedereen was zeer tevreden. Als organisator kun je dat alleen maar hopen, dus complimenten aan BBQ Boer voor het “ontzorgen” in deze. Absoluut weer een bestelling in de maak voor de volgende BBQ.

Goede service lekker eten vlees is super en de salades ook. Alleen de kruidenboter was een beetje weinig.

Geweldige service, super lekkere salades, mega lekkere vlees pakket en de stokbroden waren overheerlijk! We hebben een heerlijke bbq gehad

Altijd goed

Gisteren mijn 3e barbecue via de Barbecueboer. Ik ben telkens weer super tevreden. Iedereen! Er kan niets tippen aan dit bedrijf.

in een woord GOED

dag van te voren een tijdsindicatie hoe laat alles gebracht zou worden, de chauffeur was zelfs 25 minuten te vroeg en zeer vrolijk, dat beloofde al iets goed. Alles bekeken en alles ziet er goed uit, eenmaal alle gasten aanwezig (eigen Weber) BBQ aan, en begonnen, salades erg lekker, vlees gewoon goed niets op aan te merken. en voldoende eten aanwezig. Echt een aanrader, wij gaan in ieder geval meer gebruik maken van de barbecue en buffetten boer.

Geweldig verzorgd en voortreffelijk eten!

Het was ruim op tijd bezorgd. Alles was netjes verpakt. En heerlijk koel gebleven in de speciale koelboxen. Ruim voldoende eten en super lekker! Malse stukken vlees en heerlijke salades en stokbrood. Gewoon perfect! Voor herhaling vatbaar volgens alle 28 gasten!

Betaalbare complete ervaring met goed vlees!

Hey is fijn om alles in één te kunnen bestellen zonder je zorgen te hoeven maken over afwassen of schoonmaken. Gewoon totaal verzorgd en dat al vanaf 5 personen!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken