Laten we dit vaker doen! Top!

Het weer was top, de locatie was relax, het gezelschap was goed, het drinken was verkoelend, maar de verfrissende salades, het smaakvolle vlees en de goede service van de bbq boer waren helemaal geweldig! We hebben een top bbq gehad, volgend jaar zeker weer!

Met een grote groep zonder zorgen lekker eten!

Fantastische ervaring! Alles is heel goed geregeld en zorgt ervoor dat je met een grote groep met gemak thuis kan eten.

Geweldig geregeld en heerlijk

Volgens afspraak alles gegaan, we hebben met 40 mensen heerlijk genoten van de BBQ. Prima geregeld

Heerlijk, makkelijk en goed geregeld

Het vlees was goed van smaak, de salades heerlijk en gevarieerd. Van alles voldoende. Geen omkijken naar boodschappen, servies, afwas. Duidelijke afspraken.

Goede service, heerlijk eten.

Spullen werden keurig optijd gebracht door een vriendelijke behulpzame jongeman. Waren met 9 personen en allen vonden het vlees, brood en de salades heerlijk. Alles netjes in bakken, goed verzorgd allemaal. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Prima verzorgd

Voor het 2e jaar besteld bij de Barbecue boer. Prima verzorgd. Goed vlees en goede vis. Geheel prima verzorgd. Vriendelijke bezorger.

De bbq was super van mekaar!

De hele bbq was goed verzorgd, genoeg vlees, salades waren lekker,voldoende stokbrood met kruidenboter. Er was genoeg voor iedereen!!

Heerlijk vlees tegen een goede prijs

Voor 16 personen BBQ bestelt. Alles werd keurig op tijd geleverd. Ondanks dat De afleverplek niet langs de weg was, werd het vlees keurig op plaats van bestemming gebracht. De bbq in elkaar gezet en getest. Vlees, salades, sausjes waren heerlijk en meer dan voldoende. Alles is goed koel gebleven, ondanks dat het 30 graden was. De volgende dag alles weer keurig opgehaald. Echt een aanrader. Speciaal compliment aan de bezorger. Het was niet makkelijk te vinden en een eindje van de weg, toch bleef hij zeer klantvriendelijk en voorkomend, top geregeld.

Prima verzorgd en erg lekker. Alles volop

Super geregeld en lekker eten

Ik vond de inhoud van de barbecue helemaal top, goed afwisselend en goede kwaliteit vlees etc. Er had wat mij betreft wel wat meer groente bij gemogen. Levering en service waren super. Heel gemakkelijk op deze manier.

Mijn ervaring is top met de bbq boer. Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Kwaliteit is prima en dat geld ook voor de verzorging en aflevering. Kortom aanrader!!!

Ondanks het hete weer toch genoten van het lekkere eten

Goede en tijdige levering. Eten was voldoende en lekker. Geen op of aanmerking

Prima verzorgd, heerlijk gegeten!

De verjaardag van mijn dochter hebben we met een bbq aan een meer gevierd. Goede levering, prima spullen, lekker en zeker voldoende vlees, allemaal tevreden gasten:) Contact over de levering was heel vriendelijk en meedenken. Voor herhaling vatbaar! .

Goed geregeld. Het was erg lekker.

Vlees van goede kwaliteit. Heerlijk! Er was voldoende voor iedereen, maar niet van ieder stuk vlees dezelfde aantallen. Hamburgers waren er geloof ik 16 van, terwijl er 3 pakken speklappen waren. De bbq zelf keurig geleverd met de gasfles aangesloten. Erg makkelijk. Verschillend stokbrood geleverd wat erg prettig is. Meerdere soorten salades. Daarvan mag de kwaliteit nog wel wat beter.

Beetje jammer

Ja heel leuk als je een feestje geeft en geen bbq hebt zelf. Wel jammer dat het niet goed word aangegeven dat er een bbq bijzit waar je voor betaald en borden bestek etc etc. Zo kwam de bbq boer het brengen met bbq enzo heb er zelf voor moeten betalen uiteraard maar wat moet ik met een bbq en borden en bestek! Heb deze ook gelijk mee terug gegeven want hier had ik helemaal niks aan. Scheelt hun weet een rit om terug te komen dacht ik, wel jammer dat hiervoor totaal geen vergoeding teruggegeven werd. Had voor 79,95 tegoed denk voor 25!euro vlees want nogmaals dit werd niet goed aangegeven op de site. Salades waren wel erg lekker vlees gaan we morgen uitproberen. Dus mensen denk eraan als je besteld dat bbq bestek etc er ook bijzit en je hiervoor ook zelf betaald.

Top en compleet

Goed vlees goede service en Prettig geholpen

Top geregeld

Er zijn meer mogelijkheden dan ze op de site aangeven. Goede prijs kwaliteit!!!

Geweldig,uitstekend verzorgd en heel erg lekker,en zeer vriendelijke bezorger.

Het werd super op tijd bezorgd.Erg netjes verpakt,meer dan genoeg.En ze houden je heel erg goed op de hoogte via mail en een berichtje.Ben zeer tevreden.

Precies volgens tijdschema

Vlees en bezorging waren prima! Salades zouden meer “ bite” mogen hebben Meer sausachtig dan echte salade en veel dezelfde smaakbeleving. Vond het vlees niet echt koel in de box en er zat maar 1 koelelement in de box wat ikzelf erg weinig vond maar blijkbaar voldoende was. Vraag mij af als je het om 8 uur krijgt en om 5 uur gaat eten of het zo kan blijven staan. Sauzen, vooral de rode , waren erg lekker. De ophaler zei dat je eventueel extra elementen mee kan laten bezorgen en hoop dat wij die op 4-9 krijgen in Oss bij BBQ van Alumeco.nl. Verder prima verzorgd

Minimale inspanning, maximaal genieten

Dit is gewoon de oplossing voor tuinfeestjes, verjaardagen en andere bijeenkomsten. Het is net een surpriseparty voor jezelf. Ik dacht kan toch niet zo zijn dat je alleen maar drinken hoeft te regelen en vlees op de BBQ te doen en verder gewoon kunt genieten? Zal wel addertje onder het gras zitten... nou echt niet. Het begon al met een vrolijke en behulpzaam chauffeur Maar ook het eten was geweldig, de BBQ ideaal en het opruimen zo gebeurt. Wij waren erg enthousiast!

Wij moeten glutenvrij eten en alles is heel goed verzorgd en erg smakelijk

Prima verzorgd en op tijd geleverd/opgehaald

Wij hadden voor 12 personen een BBQ besteld met vlees en vis voor een BBQ op de camping. Het eten was prima verzorgd en alles werd op tijd geleverd, ook op zondag. Een heel klein minpuntje was dat de kruidenboter en de servetten er niet bij geleverd waren, maar dat kon de pret niet drukken.

Een geweldige complete barbecue, voor elk wat wils door veel variatie in vlees en salade

Voor de 2e keer van jullie barbecue pakket mogen genieten. Het was weer heerlijk en super verzorgd. Heel compleet door zoveel keuze aan vlees, salade, sausjes en zelfs 3 soorten stokbrood. Op tijd geleverd en op tijd weer opgehaald, door een vriendelijke bezorger. En het allerfijnste, we hoefden niet af te wassen na het feestje! Onze gasten waren ook zeer te spreken en slaan jullie naam op in hun gedachten. Als ze zelf wat organiseren zullen ze waarschijnlijk bij jullie uitkomen.

Helemaal top!

Echt super, kregen netjes op tijd bericht over bezorging. Perfect koel geleverd en zelfs bij 34 graden na paar uur nog koud. Super lekker ge bbq't.

zoals gebruikelijk, weer prima

Hogebrinkerweg 22