Heerlijk eten, ruim voldoende, en alles op tijd en keurig netjes aangeleverd en weer opgehaald!

Het was heerlijk. Ontzettend goed verzorgd en veel. We hebben 2 dagen de bbq aangehad. Zeker voor herhaling vatbaar

Super verzorgd!

“De barbecueboer” 2 dagen achter elkaar eerst voor mij zelf en de dag erna voor mijn dochter. Goede producten vlees, salades en stokbrood vers en ruim voldoende voor het aantal mensen wat er komt. De afgesproken tijd wordt perfect nagekomen vriendelijke chauffeurs die het komen brengen en weer ophalen. Al met al een dikke 10+ zeker voor herhaling vatbaar !

Genoeg en lekker eten, snel en makkelijk te regelen

Heerlijk gebarbecued

Mooi afgepaste hoeveelheid, van alles voldoende. Lekker vlees en dito salades. Alles in 1 keer geregeld incl de afwas!

Goed geregeld

Alles in orde zoals afgesproken. Heerlijk gegeten

We hadden een feestje voor familie en om het ons makkelijk te maken het vlees bij de barbecueboer besteld. We waren aangenaam verrast door het lekkere malse vlees de prima salades en het verse brood en niet te vergeten de bbq natuurlijk. Zelf aan de gasaansteker was gedacht en natuurlijk borden bestek sausjes kruidenboter . Heel gezellig gehad en voor herhaling vatbaar ook de familie genoot en die gaan dit zeker ook een keer doen . En weet je wat zo fijn is geen afwas want de spullen worden gewoon vuil weer op gehaald. Dikke pluim voor de bbq boer.

Zoals altijd geweldig

Keurig sms met levertijd dag van te voren. Courier zoals altijd op tijd Heerlijke salades Genoeg stokbrood en sausjes En geweldig vlees Geen afwas en boodschappen Een echte aanrader dit was de 3e keer Toppertje BBQ boer

Heerlijke en goed verzorgde barbecue

Het eten was smakelijk en van goede kwaliteit en er was ruim genoeg voor iedereen. De haal- en brengservice werkt heel fijn. De barbecue werd door de medewerker neergezet op de juiste plek en geïnstalleerd. De volgende dag werd alles weer opgehaald. Goede ervaring met de barbequeboer die we zeker zullen delen met anderen!

Top kwaliteit

Eten was super voor elkaar. Alleen jammer dat de bijgeleverde bbq defect was. Van 1 kant van de bbq bleef de brander niet branden.

Uitstekend!

Goed vlees en uitstekende service! Zeer behulpzaam en leggen alles goed uit, het bedrijf heeft er van genoten!

Goed verzorgde barbecue, kan geheel naar wens

Vriendelijke bezorging. Daarnaast is het eten van goede kwaliteit en een uitgebreid assortiment van salades, fruit, vlees, vis. Uiteraard afhankelijk van welk pakket men bestelt. De koelboxen hebben zijn werk goed gedaan met verhitte temperaturen.

Wat een luxe

Samen met mijn gezin een prachtige herinnering gemaakt. Onder de walnootboom aan een lange tafel gezamenlijk gegeten. Alles door de bbq-boer top aangeleverd en verzorgd. Bezorger stipt op tijd en geen zorgen over de afwas! Wat een service en wat een aanrader.

Goede producten

Hallo wij hadden een bbq voor 10 personen Het vlees was perfect lekker mals De salade’s en brood heerlijk van smaak Alleen 1 bakje sate saus en 1 bakje kruidenboter is wel wat weinig voor 10 pers Maar over het algemeen een prima bbq

Geweldig dik tevreden

Service picobello . Eten uitmuntend Doe het weer

Lekker+makkelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een echte aanrader, als je ook houdt van barbecuen op de makkelijk toer Bestellen dan maar, op de site van de barbecueBoer Heerlijk vlees en smakelijke salades, lekker brood en sausjes erbij Niemand hoeft in de keuken te staan FF de bijgeleverde gas-bbq klaar zetten en barbecuen maar Afwassen hoeft ook al niet, alles mag vies terug Iedereen tevreden, allemaal bij Wil je dat ook wel? Ga dan ff naar: www.debarbecueboer.nl

Top service met 13 tevreden klantjes en bolle buiken .

Het eten werd professioneel geleverd in koelboxen waardoor het lekker koel en vers bleef. Het vlees was van goede kwaliteit en smaakte erg goed zelfs onze kieskeurige dochter heeft goed gegeten. De salades en pasta’s waren heerlijk fris en vers. Het bestek en servies wat erbij zat was fijn. En het meest ideale geen afwas!! Het is ons zo goed bevallen dat binnen een week weer bestelt hebben.

Fantastisch!!

Makkelijk te bestellen en bestelling te wijzigen. Goede communicatie betreffende levering en levering op tijd. Vlees, salades etc. waren heerlijk en echt meer dan genoeg. Mooie grote bbq, extra borden en bestek. En ben je klaar, dan kun je de vuile vaat in de kratten zetten...zo fijn :) Kortom: Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles prima

TOP verzorgd van begin tot eind!

Vanaf het bestellen via de website tot het moment van weer ophalen van de spullen is alles supergoed geregeld. Alles volgens afspraak en het vlees en de vis en de huisgemaakte salades smaakten heerlijk. Nog een pluspunt is de mogelijkheid te bestellen vanaf 5 personen. Was er helemaal blij mee!

Prima geregeld. Prima kwaliteit!!

Ik werd heel goed geïnformeerd over bezorgtijd etc. Kwaliteit was prima! Ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Top service, top eten, zeer tevreden!

Van het bestellen tot het ophalen van de spullen: alles top! Fijn dat je voor een groep diverse pakketten kan combineren. Zo hadden wij 1 kind wat zijn eigen pakketje had. De rest deelde het Boer'n BBQ pakket! De kwaliteit van het vlees was goed. Er was ook meer dan genoeg voor iedereen! De salades, brood en sausen waren er ook in overvloed. Zeer smakelijk en veel keuze. En dat je niet alles hoeft af te wassen is natuurlijk ook heerlijk. Gewoon alles inpakken, klaar zetten en wegwezen :) Je hoeft er niet voor thuis te blijven. We gaan zeker nog eens bestellen bij De Barbequeboer. Uitstekende waar voor je geld!

Heel goed verzorgd en het smaakte fantastisch. Mooi op tijd en goed gekoeld. In 1 woord fantastisch

Alles als afgesproken en heerlijk verse salades en perfect vlees. Zeker voor herhaling vatbaar

Heerlijk

Goede service, lekker eten. Vlees is heerlijk net als t stokbrood. De salades vond ik persoonlijk overal wat veel dressing / mayo opzitten. Verder super tevreden!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken