Van het begin tot het eind suoerrrr geregeld. Ik beveel de barbecue boer absoluut aan.

Zeer goed verzorgde BBQ! Heerlijk vlees, vis, salades, sauzen en brood. Echt super compleet!

Het was een feestje!! Genoten op en top!

Een super service, goede uitleg, en natuurlijk heerlijk vlees! En met een kok erbij was het helemaal een luxe. Alles werd netjes geleverd op de dag zelf. En voor de kinderen zat er ook nog een kleinigheidje bij! Erg leuk en uitstekend gedaan! Top!

Uitstekend , was heerlijk

Netjes op tijd geleverd ,heel handig in de koelboxen ,hoef je niet zo veel koelkasten te hebben , en alles voldoende

Wauw wat een enorm leuk super tof geweldig en verzorgde barbecue Het Vrijgezellenfeest van mijn schoonzus is daardoor gewoon ook een enorm succes geworden zodat we met zijn allen gewoon lekker nog voor een enorm goede prijs haar dag konden afsluiten In een woord geweldig En de breng en ophaalservice is gewoon super goed en hele fijne chauffeurs

Uitmuntend

Fantastische ervaring met een geweldige bbq voor een voordelige prijs

Super lekker

Wij hebben enorm genoten van het lekkere eten, super lekker vlees, salades waren ook echt top, en alles ruim genoeg, onze buikjes waren dik tevreden zeker een aanrader,

Een hele goede en lekkere ervaring

Prima, maar meer niet

Prima vlees en vis. Salades erg karig met weinig smaak. Maar 1 bakje kruidenboter voor 8 personen was te weinig.

Zorgeloos barbecuen

Wij hebben met 27 personen een zorgeloze BBQ gehad, mede dankzij dit topbedrijf. Via de website , die heel klantvriendelijk en gebruiksvriendelijk is, heb ik deze BBQ georganiseerd. Je kunt je BBQ volledig naar je eigen hand zetten en de keuze is reuze. Via een sms'je werd ik op de hoogte gehouden wanneer de spullen geleverd zouden worden en 10 min voor tijd kreeg ik nogmaals een bericht dat de bezorger er bijna was. De kwaliteit van de salades , het vlees en het stokbrood was uitstekend! Dit is de 2e keer dat onze familie een bbq via dit bedrijf heeft geregeld en de 3e keer volgt zeker. Een echte aanrader!

Wow, top, check dit!

Alles tot in de puntjes geregeld. Prima communicatie. Goede en mooie kwaliteit eten. Bezorgen en ophalen netjes, vriendelijk en op tijd. En dat in een enorm drukke warme tijd, waar heel Nederland tegelijk aan het BBQ’en was. Geen probleem voor de Barbecueboer, zij bleven supercool! Zonder twijfel bestellen we volgende keer weer.

Echt dé lekkerste en best verzorgde BBQ aan huis!!

We hebben verschillende verzorgde BBQ aan huis leveranciers geprobeerd, maar de Barbecue Boer spant de kroon!! Het vlees, vis, salades en het vegetarische eten zijn echt beter in vergelijking met de andere leveranciers. De meegeleverde koelboxen zijn ideaal, zeker als je met 35+ graden niet teveel gedoe wilt hebben met koelen en heen en weer sjouwen met eten. De manier van verpakken is perfect. Het is allemaal netjes geseald en apart verpakt, zodat je geen gedoe hebt met uitzoeken voor wie wat is. Mensen met visallergie of die vegetarisch zijn hebben dankzij de meegeleverde aluminium grillschalen geen last van vis of vlees op de BBQ. Je kunt het mooi gescheiden houden. Er is zelfs een instructieboekje meegeleverd over hoe alles werkt en met BBQ tips. Wij en onze vrienden zijn om. Bedankt BB, top verzorgd!!

Hoe is het mogelijk?

Werkelijk alles perfect.

Heerlijk en gemakkelijk!

Prima communicatie en afspraken nagekomen; je weet dag van te voren hoe laat ze komen. Lekker vlees, ruim voldoende salades zeer divers. Keurig in boxen met koel-elementen.

De BBQ zag er goed verzorgd uit

Vlees en salades waren goed, alleen te weinig kruidenboter voor 14 personen

Compleet lekker ontzorgd

Wat waren wij verrast door het goede vlees mooie salades sauzen en Bbq met toebehoren. Tangen vorken messen aan alles was gedacht was super. Allemaal positieve reacties gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!

In één woord: GEWELDIG!!

Echt TOP! Perfect verzorgd, zag er allemaal super uit en het smaakte heel goed. Ideaal concept, heerlijk ontzorgend! Doen wat ze beloven.

Netjes op tijd bezorgd en vriendelijke medewerker. Alles was netjes verpakt in handige bakjes, salades en vlees waren heerlijk. Ontzettend bedankt voor een relaxte bbq.

Super goeie en snelle service

De bezorger was er eerder dan verwacht...vriendelijke bezorger Eten was super! 6 uitgebreide salades. Veel soorten vlees en heerlijk vers stokbrood. Zeker genoeg voor iedereen.

Prima geregeld, volledig ontzorgt!

Prima op tijd schoon, hygiënisch verpakt en gekoeld aangeleverd.

Was perfect

Super eten.super geregeld

geweldig!!

Voor het eerst de BBQ boer geprobeerd op aanraden van anderen, het was perfect. Prima vlees, voldoende hoeveelheid. In recensies las ik over te weinig kruidenboter dus zelf 2 bakjes extra gekocht maar niet gebruikt. Heerlijk stokbrood, even opgepiept in de oven, ruim voldoende. Van alles was nog wat over en iedereen was tevreden. Alles in de grote koelbak blijft echt 10 uur goed koel en het was die dag 34 graden!! Spullen gebracht en opgehaald in de afgesproken tijd en zo fijn dat alles vies terug mag!! Voor mij is dit zeker voor herhaling vatbaar, een grote 10!!

Uitstekend geregeld

We hebben genoten van het heerlijke vlees en de salades. Was allemaal ruim voldoende en uitstekend geregeld . Volgende keer kiezen we zeker weer voor het gemak en de prima service .

Ontzettend smakelijk en tot in de puntjes verzorgd!

Ik kan dit iedereen aanraden, zó relaxed! Vlees en vis van goede kwaliteit, salades en sausjes lekker. Bezorging ging heel soepel en dit alles maakte het zo’n relaxte ervaring.

Fantastisch geregel super goed .

bezorgen , spullen , en het vlees , salade , brood , ophalen van alle spullen , super geregeld en zeker voor herhaling vatbaar , zeer tevreden

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken