Fantastisch Heerlijk Goede Kwaliteit

Bedankt alles was heerlijk en heel goed verzorgd . Vlees brood salades TOP Echt een aanrader . En genoeg van alles

Zeer netjes en goede kwaliteit goede service. w

Het was een zeer geslaagde avond. Mede door de vele soorten eten. Div soorten vis en vlees en heerlijke salades alles top verzorgd. Lekker makkelijk alles wordt netjes thuis bezorgd. En de afwas weer netjes opgehaald. Kortom gewoon top

Een perfecte barbecue!

Alles wordt op de afgesproken dag geleverd met de bijbehorende uitleg. Het eten is van goede kwaliteit en meer dan genoeg. Wij en onze gasten hebben genoten van een perfecte barbecue! Spullen werden op de afgesproken dag weer opgehaald.

Heerlijk!

Mooi op tijd geleverd en alles compleet. Geen omkijken meer naar als je met een grote groep gaat bbqen. Vlees en salades waren heerlijk!

Heerlijk en goed geregelde bbq met alles top verzorgd

Geweldige ervaring deze bbq van de barbecue boer, alles werdt netjes op de afgesproken tijd geleverd met duidelijke uitleg over de bbq die ook meteen getest werdt zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan, het geleverde vlees en salades zijn van een uitstekende kwaliteit en ruim voldoende, zeker een aanrader waard, de barbecue boer krijgt van ons een hele dikke 10

Prima in orde

Alleen vonden we het barbecue Vuur wat zachtjes , t duurde even voordat t gaat was .

Zeer gevarieerde heerlijke barbecue.

Lekker vlees. Diverse soorten. Fijn dat er verschillende broden waren. Volop salades. Kortom: iedereen heeft genoten van de bbq ter ere van mijn 70ste verjaardag. GEWELDIG.

Helemaal goed!

Alles was prima, goed vlees mooie lekkere salades en stokbrood.

Goed verzorgd. De gasten gaven aan zowel het vlees als de vis heerlijk te vinden. Echt allemaal verse producten. Aanrader!

Super goed voor elkaar

eten was super goed

Het was heerlijk... En alles was keurig verpakt

Het is zo goed bevallen... Voor herhalingvatbaar

Super service

Lekker vers en snel geleverd

Een ontspannen heerlijke bbq.

Heerlijk was het, er was genoeg eten! We hebben er van genoten. Bbq klaar spullen in de krat, geen afwas. Top service!

uitstekend

aflevering uitstekend. Vraag van mijn kant goed beantwoord. Vlees zag er prima uit en smaakte geweldig. De rest was ook erg goed verzorgd

super

Wij zijn super tevreden over de bbqboer. De bbq was precies op de afgesproken tijd bezorgd. De leverancier heeft alles netjes binnen gezet en de bbq in elkaar gezet. (de service was perfect) Het vlees en de sauzen waren perfect gekoelt aangekomen en zijn koel gebleven tot de tijd dat we gingen bbq. Het was heerlijk ,genoeg vlees en salades en iedereen was onder de indruk. Wij zijn super tevreden over de bbqboer en weten dan ook waar wij onze bbq weer bestellen als we dit weer nodig hebben.

Super, La Vida Loca!

Goed, vet, lekker en nice.

goed, Wel een beetjes ergernis met de stokjes. vlees lag of viel er vaak af. het vastzitten op rooster bij de laagste stond is ook wel vervelend maar dat kan onkunde zijn. daarna ging het gewoon goed..

Lekker vlees, we hebben genoten!

Heerlijk, makkelijk en goed verzorgd!

Super lekker en goed verzorgd

Alles goed afgeleverd in koelboxen. Veel overgehouden ook nog. Servetten alles zat erbij zelfs. Erg lekker ook. Bedankt bbqboer

Super verzorgd.

Voor de 1ste keer bij jullie een bestelling gedaan. Alles was super lekker en goed verzorgd. Mijn zwager heeft een servet meegenomen voor de gegevens om ook bij jullie te bestellen. Wanneer we weer een BBQ organiseren bestellen het zeker weer bij jullie. SUPER BEDANKT

Bbq zonder stress!

Een bbq waarbij je geen zorgen hebt over wat dan ook. Het wordt keurig aangeleverd op tijdstip wat je aangeeft. Heldere korte uitleg door vriendelijk personeel. Na het bbq'en het gebruikte materiaal weer in het krat plaatsen en klaarzetten om opgehaald te worden.

10 met een griffel

Wat een heerlijk eten, lekker mals vlees voor onze oudjes in het verpleeghuis, heerlijke salades erbij. We hebben gesmuld met z’n allen. Zeker weer voor herhaling vatbaar. Elke keer weer een succes!

Ik vond het geweldig, snel geleverd en lekker

Het bestellen ging makkelijk en het eten lekker. En er was voldoende eten. Echt super

Alles netjes op tijd geleverd en alles compleet borden en bestek netjes schoon vlees en salades waren heerlijk echt genoten

Op en top verzorgde BBQ zonder zorgen

Heerlijke bbq met goed en kwalitatief eten. Ideaal zonder zorgen en extra werk met vuile was. Zeer zeker aan te raden aan vrienden en familie en om vaker te doen!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken